Ανέκδοτη προφητεία της γερόντισσας Λαμπρινής Βέτσιου: Αυτό είναι το φάρμακο για τον καρκίνο…

Σχόλιο ιστολογίου:

Πρόκειται για προφητείες της γερόντισσας Λαμπρινής που δημοσιεύονται ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Μας τις έστειλε πνευματικό της παιδί, αφού ζήτησε και έλαβε ευλογία από το ΄Αγιο ΄Ορος.


-Γιαγιά, αν πάθω καρκίνο, τι να κάνω;
-Μη φοβάσαι, γιατί νηστεύεις. Η νηστεία είναι η καλύτερη πρόληψη, ειδικά Τετάρτη και Πατασκευή απαραίτητα, για να προλαβαίνει το σώμα, να καθαρίζει. Να προτιμάς ό,τι δίνει η γη αλλά χωρίς φάρμακα.
Έτοιμα φαγητά δε θα τρως και μακριά από ψησταριές, τι να σου εξηγήσω τώρα;

Θα τρως ντομάτες χωρίς φάρμακα και από ποτά μόνο ένα με δυο ποτηράκια κρασί, όχι παραπάνω. Τα ποτά είναι ξένες ουσίες στον οργανισμό του ανθρώπου. Βλεπω πολλούς να πίνουν και να μεθάνε και μετά πάνε με τη γυναίκα τους και ύστερα αναρωτιούνται, γιατί δεν έχουν γερά παιδιά.
Αυτό δε σημαίνει, ότι δε θα πάθει κάποιος καρκίνο, γιατί και ο αέρας που αναπνέουμε είναι μολυσμένος.

-Γιαγιά, ο καρκίνος γιατρεύεται;
-Και βέβαια γιατρεύεται. Μόλις βγει μια αρρώστια, αμέσως ο ΚΥΡΙΟΣ δίνει το αντίδοτο. Ποιος πατέρας δε θα έδινε το αντίδοτο στο παιδί του;
Η γιαγιά έμεινε για λίγο ακίνητη και σκεφτική και μου λέει:
-Το ξέρεις το ιώδιο, αυτό που βάζουμε στις πληγές, κυρίως το βάζαμε παλιότερα. Τώρα βάζουμε άλλα.
-Ναι γιαγιά, το ξέρω.
-Ε, αυτό το ιώδιο, εάν το κάνουν εκατό φορές πιο δυνατό, εξαφανίζει τον καρκίνο του στήθους, που παθαίνουν οι γυναίκες, μέσα σε 4-5 μέρες.
Γεμάτος έκπληξη τη ρωτάω:
-Πώς γίνεται αυτό, γιαγιά;
-Πρέπει να βάζει μια γυναίκα που έχει πρόβλημα σε όλο το στήθος ιώδιο συνέχεια. Όταν αυτό στεγνώνει, να ξαναβάζει. Ας κάνει ένα διάλειμμα το βράδυ. Πέφτει κανονικά για ύπνο και αν θέλει, ξυπνά και ξαναβάζει.

Αυτό (το ιώδιο) ψήνει συνέχεια τον καρκίνο, αν το κάνει όπως το λέω. Στις δυο πρώτες μέρες το καίει και μετά το νεκρώνει και την τρίτη με τέταρτη μέρα αρχίζει να το πετάει έξω. Συνήθως στην τέταρτη μέρα σπάει και πετάει το καρκίνωμα έξω. Μετά βάζουμε ιώδιο για περίπου δυο μέρες όπως βάζουμε συνήθως στις πληγές και τέλος.
Στο ξαναλέω: Μόνο αν το κάνουν εκατό φορές πιο δυνατό! Έτσι δεν κάνει απολύτως τιποτε!
-Γιαγιά, το δέρμα δεν καίγεται;
-Όχι, δεν καίγεται! Μόνο τον όγκο ψήνει!
Σε ερώτησή μου, πού το γνωρίζει αυτό, μου είπε:
“Ο Κύριος μου το φανέρωσε μετά από επίμονη προσευχή.”

———————————————————————————–

Σχόλιο:

Εννοείται, ότι ΔΕΝ παροτρύνουμε κανέναν καρκινοπαθή να παρατήσει τις ενδεδειγμένες από τον ιατρό του θεραπείες και να αυτοσχεδιάσει επηρεαζόμενος από τα λόγια της γερόντισσας. Ούτως ή άλλως η γιαγιά Λαμπρινή αναφέρει, ότι το ιώδιο όπως είναι τώρα ουδεμία θεραπευτική επίδραση έχει πάνω στον καρκίνο.

Αξίζει όμως να σημειωθεί, ότι και ο άγιος Πορφύριος είχε πει, ότι γνωρίζει το φάρμακο για τον καρκίνο λέγοντας επί λέξει τα εξής:

“Το φάρμακο με το οποίο καταπολεμείται ο καρκίνος είναι πολύ εύκολο και οι γιατροί το “συναναστρέφονται” καθημερινά και το έχουν μπροστά στα μάτια τους”

΄Αγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης


Αύριο:

Τι είπε για την Κύπρο…

Θαυματουργική θεραπεία από τη γερόντισσα…

Το τελευταίο αντίο στον πνευματικό της…

3 thoughts on “Ανέκδοτη προφητεία της γερόντισσας Λαμπρινής Βέτσιου: Αυτό είναι το φάρμακο για τον καρκίνο…”
  1. Πάντως ένα φάρμακο για τον καρκίνο είναι η ουσία που δίνει την πικρή γεύση στα πικραμύγδαλα και στα κουκούτσια από τα βερίκοκα. Είναι ελαφρύ υδροκυάνιο που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, αλλά τα φυσιολογικά κύτταρα δεν τα πειράζει. Για πρόληψη καλό είναι να τρώει κανείς 3-4 κουκούτσια βερίκοκου την ημέρα (όχι όμως παραπάνω γιατί σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να γίνει τοξικό).

    1. Οι διαφημίσεις μπαίνουν από τη Google και όχι από εμάς και είναι διαφορετικές για κάθε αναγνώστη. Συνήθως ταιριάζουν με τις προηγούμενες αναζητήσεις του. Δε γνωρίζουμε σε τι είδους διαφημίσεις αναφέρεστε αλλά δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μας κάποια μη κόσμια.

Αφήστε μια απάντηση