Κάτι πολύ κακό φαίνεται πως είδε ο Κριστόφ Γιατσκόφσκι στη νέα του εκπομπή.

Τους τελευταίους μήνες υπήρξαν αρκετές όχι και τόσο καλές προβλέψεις για το φθινόπωρο του 2022, ή μάλλον, όλες οι προβλέψεις που έγιναν από οποιονδήποτε για το φθινόπωρο δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καλές.

Και τώρα, το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των ελπίδων ότι ο κόσμος θα επιστρέψει σύντομα στις παλιές ένδοξες μέρες του, το χτύπησε ο κ. Krzysztof Jaczkowski στο νέο του βίντεο:

Έχω την εντύπωση ότι αυτό το φθινόπωρο, το οποίο έχω ήδη αναφέρει αρκετές φορές, και στη συνέχεια ο επόμενος χειμώνας θα είναι το αποκορύφωμα όσων συμβαίνουν εδώ και δύο χρόνια. Τούτου λεχθέντος, όλο αυτό το τσίρκο που ξεκίνησε το χειμώνα του 2020 θα μοιάζει με παιδική απογευματινή παράσταση στο φόντο μιας νέας ατραξιόν.

Απ’ ό,τι βλέπω και ελπίζω, τίποτα δεν θα αλλάξει από τον γενικό κύκλο των γεγονότων και όλα θα διαρκέσουν 3,5 χρόνια, οπότε πρέπει να αντέξουμε άλλο ένα χρόνο περίπου. Και έτσι θα κλείσω τώρα τα μάτια μου και θα επικεντρωθώ σε αυτό που βλέπω τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το πρώτο μου συναίσθημα είναι πολύ κακό. Βλέπω τεράστιους μαζικούς τάφους σε διάφορες χώρες. Κάτι κακό θα συμβεί πριν από αυτό, το οποίο θα αναγκάσει τους ανθρώπους σε διάφορα μέρη του κόσμου να μετακινηθούν επειγόντως. Και δεν θα πρόκειται για αναγκαστική μετεγκατάσταση – οι άνθρωποι θα μεταναστεύσουν από μόνοι τους, καθώς θα προκληθεί από την αδυναμία τους να ζήσουν στον παλιό τόπο υπό τις νέες συνθήκες.

Αισθάνομαι ότι υπάρχει κάποιο είδος παγκόσμιου σχεδίου σε όλα όσα συμβαίνουν τώρα, αλλά κάποια στιγμή ο κόσμος θα χάσει τον έλεγχο πάνω σε ορισμένες αποφάσεις συγκεκριμένων χωρών που θα ξεκινήσουν κάποιου είδους δράση – κάτι που θα προκαλέσει μη αναστρέψιμες συνέπειες.

Βλέπω δύο ισχυρές χώρες που πρόκειται να δώσουν σοβαρή μάχη μεταξύ τους. Και ακόμη και αν ή όταν όλα αυτά τελειώσουν – θα εξακολουθούν να είναι εχθρικοί μεταξύ τους. Και ολόκληρος ο κόσμος θα είναι εχθρικός απέναντί τους – θα απομονωθούν και κανείς δεν θα υποστηρίξει καμία από τις δύο πλευρές.

Και εν τω μεταξύ, ορισμένες χώρες θα πέσουν στο χάος και η κρατική τους υπόσταση ως σύστημα θα καταρρεύσει. Οι χώρες αυτές θα προσπαθήσουν πεισματικά να οργανωθούν ξανά με κάποιο τρόπο, να δημιουργήσουν νέα κράτη, αλλά δεν θα τα καταφέρουν βραχυπρόθεσμα.

Ο Krzysztof κλείνει πάλι τα μάτια του, λέει ήσυχα: Θεέ μου, Θεέ μου, αυτό απλά δεν μπορεί να γίνει! Στη συνέχεια συνεχίζει:

Αυτό που συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή και αυτό που ρυθμίζει τη διεθνή πολιτική είναι πολύ λάθος, διότι ο κόσμος μπορεί να πληρώσει τεράστιο τίμημα γι’ αυτό. Και αυτό που θα συμβεί θα είναι πολύ σκληρό και απότομο, αν και δεν θα διαρκέσει πολύ.

Η Τουρκία επίσης έρχεται συνέχεια στο μυαλό μου. Βλέπω μια τεράστια πυρκαγιά εκεί, που καταπίνει τη Συρία και το Ιράν, και στη συνέχεια περικλείει ακόμη και την Ευρώπη σε μια πύρινη ημισέληνο. Θα υπάρχει μια ζώνη φλόγας κάποιου είδους.

Ο κόσμος πλησιάζει τώρα σε κάποιο είδος κλιμακούμενης καμπής και κάποια στιγμή ακόμη και η Μοσχοβία θα εμφανιστεί ξανά στην αρένα. Θα εκβιάσει τους πάντες πολύ σκληρά με πυρηνικά όπλα, χορεύοντας κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού.

Και εν τω μεταξύ ο κόσμος θα βυθίζεται όλο και πιο βαθιά σε μια κρίση, η οποία στην πραγματικότητα θα είναι ένα είδος οικονομικής πίεσης απέναντι στην απειλή που έχει εμφανιστεί στην Ανατολή. Θυμάστε που σας είπα πριν από καιρό ότι “λίγο πριν από τη μεγάλη σύγκρουση στον κόσμο, οι άνθρωποι στην Πολωνία και την Ευρώπη θα φοβούνται να αναπνεύσουν”; Τώρα εισερχόμαστε ακριβώς σε αυτή την εποχή, όταν θα ξεκινήσει ένα κύμα κρίσεων, βίαιων ενεργειών και αμοιβαίων απειλών. Αυτό θα οδηγήσει τελικά σε επίθεση.

Με ρωτούν ξανά και ξανά τώρα – θα επιστρέψει η πανούκλα, τι θα συμβεί το φθινόπωρο και το χειμώνα; Νομίζω ότι με την επερχόμενη πανδημία, δεν θα έχει πολύ νόημα και πρέπει να επικεντρωθούμε στα βασικά ζητήματα: τη ζέστη, την τροφή και το νερό. Και θα πρέπει επίσης να προσευχηθούμε – να ζητήσουμε από τον Δημιουργό να σταματήσει αυτή η τρέλα που συμβαίνει στον κόσμο.

thebigtheone.com

One thought on “Κάτι πολύ κακό φαίνεται πως είδε ο Κριστόφ Γιατσκόφσκι στη νέα του εκπομπή.”

Αφήστε μια απάντηση