ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : Πραγματικός πόλεμος ή εικόνες πολέμου στην Ουκρανία; Eίναι και αυτό μέρος του Great Reset;

Ολοένα και περισσότερες ψεύτικες εικόνες έρχονται στον προσκήνιο σε αυτόν τον υποτιθέμενο πόλεμο και την ρώσικη εισβολή. Οι ρώσοι όπως μας λένε ακόμα και τα συστημικά μέσα εισέβαλαν στην Ουκρανία και μέσα σε λίγες ώρες είχαν κατακτήσει και το Κίεβο χωρίς καμία αντίσταση. Tα ψέμματα και η τεραστίων διαστάσεων προπαγάνδα συνεχίζει να υφίσταται σε ένα σκηνικό που μόνο πολεμικό δεν είναι καθώς όπως διαφαίνεται εκ των υστέρων οι κυβερνήσεις το είχαν προσυμφωνήσει έτσι ώστε ο ρώσικος στρατός να μην έχει καμία αντίσταση. 

Τι είναι αυτές οι σκηνές  που βλέπουμε λοιπόν στα συστημικά μέσα που προωθούν όλα ακριβώς το ίδιο πράγμα; 

Πραγματικός πόλεμος ή μήπως εικόνες πολέμου..; 

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και παρατηρήστε με ηρεμία τι δείχνουν τα κανάλια και τι προωθούν τα πληρωμένα συστημικά μέσα. Δεν δείχνουν κανέναν πολέμο ούτε καμία σκηνή με  στρατιώτες να πυροβολούν  ρώσους ή το αντίθετο…Αντιθέτως μας δείχνουν εγκαταλελειμένα και βομβαρδισμένα σκηνικά και ανθρώπους σε καταφύγια η στο μετρό που  απλά περιμένουν εντολές για να φύγουν ίσως από την χώρα.Ψεύτικες εικόνες ενός σκηνοθετημένου και προσυμφωνημένου δήθεν πολέμου.   

 https://off-guardian.org/2022/02/20/war-or-images-of-war/  

 https://www.thelastamericanvagabond.com/fake-war-with-russia-being-used-hide-war-on-you-ukraines-white-supremacist-breeding-ground/  

Εδώ τα  fake news της προπαγάνδας των συστημικών μέσων (https://off-guardian.org/2022/02/27/7-fake-news-stories-coming-out-of-ukraine/ 

Το ερώτημα σε όλα αυτά είναι γιατί να το κάνουν αυτό; 

Η απάντηση μπορεί να είναι πολυσύνθετη καθώς με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν πολλά  και εξυπηρετούν την μαύρη ατζέντα της ανθρωπότητα( The Great Reset).Έτσι λοιπόν ένας υποτιθέμενος πόλεμος θα ήταν ότι πρέπει για να υπάρξει παγκόσμιο alert και κατάσταση έκτακτης ανάγκης.Πάντα ένας στημένος  πόλεμος είναι αποπροσανατολισμός από άλλα πράγματα και από αυτό από το οποίο είναι ο πραγματικός στόχος τους.Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι να ξεχαστεί ο πραγματικός πόλεμος που γίνεται στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά ενώ ταυτόχρονα συνέχίζουν να προωθούν τα σχέδιά τους σχεδόν ανενόχλητοι αφού άπαντες πλέον ασχολούνται με αυτόν τον υποτιθέμενο πόλεμο. 

Τίθεται σε εφαρμογή λοιπόν το μότο των μασόνων που είναι το ORDO AB CHAO δηλαδή τάξη από το χάος..Και πως θα γινόταν να μην υπάρξει τεράστιο χάος χωρίς την απειλή ενός Γ΄Παγκόσμιου Πολέμου που μπορεί να έρθει λίγο μετά και το Ρωσο-ουκρανικό να είναι τα προεόρτιά του. Το ότι είναι στημένος ο πόλεμος εξάλλου φαίνεται και από την ημερομηνία 22/2/2022(μια μερα πρίν ή μία μέρα μετά είναι το ίδιο πράγμα) καθώς όπως φάνηκε η εισβολή των Ρώσων και το όλο ζήτημα ξεκίνησε στις 23/2…Όλο αυτό βέβαια ξεκίνησε από 21/2 επισήμως . (https://www.reuters.com/world/europe/putin-orders-russian-peacekeepers-eastern-ukraines-two-breakaway-regions-2022-02-21/ 

 Στημένο γεγονός λοιπόν και στημένος πόλεμος καθώς όπως πάντα οι παγκοσμιοποιητές ακολουθούν την αστρολογία συμβολισμούς γεωμετρία και αριθμολογία εξού και το μασονικό σύμβολο με χάρακα και διαβήτη που υπονοεί ότι όλα είναι στημένα και σχεδιασμένα. Συγκεκριμένα ο Πλούτωνας(Όπως λέεί η αστρολογία)  ευθυγραμμίζεται, όπως η κατάπαυση του πυρός ή η κίνηση των δυνάμεων.

Επίσης, στις 22 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν 322 χρόνια από την έναρξη του Μεγάλου Βορείου Πολέμου με τη Ρωσία. 322 χρόνια όπως στο Order 322, Skull and Bones. 

https://bartoll.se/2022/02/biden-convinced-russia-invade-ukraine-pluto-aligns/ 

https://endtimesforecaster.blogspot.com/  

Εδώ μπορείτε να δείτε την Ουκρανία σε live εικόνα.Δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα.  

 https://bartoll.se/2022/02/ukraine-live-feed/  

Είναι πολύ πιθανό (εάν όντως έχει ανοιχτεί η πρώτη σφραγίδα της αποκάλυψης (https://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/03/the-rider-on-white-horse-was-given.html)  να είμαστε λίγο πρίν ανοιχτεί η δεύτερη σφραγίδα της Αποκαλύψεως  του Ιωάννου όπου το επόμενο στάδιο θα είναι ένας Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Μένει να τα δούμε όλα αυτά στην πράξη εάν όντως θα συμβούν και αν όντως ζούμε τις σφραγίδες της Αποκαλύψεως του Ιωάννη λίγο πριν την έλευση του αντίχριστου…. 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση