ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

Η Ελληνική κυβέρνηση με τον Νόμο  4865/2021 (διατάξεις των άρθρων 24 και 25) και ο οποίος δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ /238/4-12-2021 με τον τίτλο: «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία “Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας”, στρατηγική κεντρικών προμηθειών προϊόντων και υπηρεσιών υγείας και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη δημόσια υγεία και την κοινωνική πρόνοια», θέσπισε παρανόμως την υποχρέωση καταβολή διοικητικού προστίμου των εκατό (100) ευρώ μηνιαίως για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού COVID-19 των πολιτών άνω του εξηκοστού έτους ηλικίας. Το σχετικό πρόστιμο δε, βεβαιώνεται και εισπράττεται αμελλητί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σύμφωνα με τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ν.δ. 356/1974, Α’ 90 [ΚΕΔΕ])!

Αυτήν την παραπάνω πράξη καταγγέλλουμε και ΖΗΤΟΥΜΕ την ανάκλησή της ως παράνομη και αντισυνταγματική και για τον λόγο αυτό εξουσιοδοτούμε νομικούς προκειμένου να σταλεί Εξώδικη Δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση προς το Ελληνικό Δημόσιο (Πρόεδρο του Υπουργικού Συμβουλίου και Πρωθυπουργό, υπουργούς Υγείας και των Οικονομικών, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και κάθε αρμόδια Αρχή)!

Εάν λοιπόν είσαστε ανεμβολίαστος συνταξιούχος και άνω των 60 ετών και επιθυμείτε να συμμετέχετε στην αποστολή αυτού του Εξωδίκου, συμπληρώστε την παρακάτω εξουσιοδότηση (που ήδη κυκλοφορεί ευρέως) και αφού θεωρήσετε σε ένα ΚΕΠ το γνήσιο της υπογραφής σας, αποστείλτε την στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας μας: news@elora.gr, προκειμένου να βοηθήσει η εφημερίδα μας αυτόν τον δίκαιο αγώνα των ανεμβολίαστων συνταξιούχων κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και της παράνομης επιβολής του προστίμου!

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

Ο κατωτέρω υπογράφων …………………………………….………….. του ……..……….., κάτοικος ……………………….. (Οδός ………………….., αρ. ……), κάτοχος δελτίου αστυν. ταυτότητας με αριθμό ………………….., με Α.Φ.Μ. …………………, δια του παρόντος παρέχω ειδική εντολή και την εξουσιοδότηση στους δικηγόρους Δημήτριο Π. Παναγιωτόπουλο (ΔΣΑ 18791), Ανδρέα Σγούρα (Α.Μ ΔΣΑ 35685), Κάτοικοι Αμφότεροι Αθηνών, Οδός Βερανζέρου Αριθ.4, τον Παύλο Χρ. Αλτίνη (ΔΣΦ/ΑΜ.69), κάτοικο Φλώρινας, οδός Ικάρου 1 τον Ιωάννη Μαλταμπέ (ΔΣ.Σύρου/ΑΜ 000270), Κάτοικο Χώρας Άνδρου, τον Χαράλαμπο Κατσιβαρδά (ΔΣΑ/ΑΜ 33071), Κάτοικο Αθηνών, Οδός Εμμ Μπενάκη Αριθ. 5 & Πανεπιστημίου 59, τον Γεώργιο Λυμπέρη (ΑΜ/ΔΣΠ 23 ) κάτοικο Σπάρτης, οδός Δαβάκη Αριθ. 23, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο (ΑΜ ΔΣΘ 11042), Κάτοικο Θεσσαλονίκης, Οδός Πανταζοπούλου Αριθ. 29 Αμπελόκηποι και Βασίλειο Σιδηρόπουλο (ΑΜ ΔΣΘ 8834), Κάτοικο Θεσσαλονίκης, Οδός Βίκτωρος Ουγκώ  Αριθ. 14, όπως από κοινού ή μεμονωμένα ο καθείς, εξ  ονόματός μου και για λογαριασμό μου καταθέσουν Ενώπιον των αρμοδίων αρχών εξώδικο Δήλωση – Διαμαρτυρία-Πρόσκληση κατά της χωρίς τη συναίνεσή μου ιατρικής πράξης του υποχρεωτικού εμβολιασμού μου και σε αντίθετη περίπτωση κατά της επιβολής του εκβιασμού μου με την επιβολή του οικονομικού προστίμου των 100,00€, και όπως προβούν σε κάθε απαιτούμενη δικαστική ή εξώδικο ενέργεια που απαιτείται επί των ανωτέρω πράξεων που με αφορούν προσωπικά και παραστούν από κοινού ή μεμονωμένα ο καθείς, εξ  ονόματός μου και για λογαριασμό μου ενώπιον κάθε αρχής και αρμοδίου δικαστηρίου προς διεκπεραίωση της ανωτέρω υποθέσεως.

 

Αθήνα, …………….  2022

Ο Εντολέας – Εξουσιοδοτών

……………………………….

Γνήσιο υπογραφής

3 thoughts on “ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ”
  1. το οτι πας και υπογραφεις ενα χαρτι οιτι χρωστας τοσα, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.! δειτε τι εγινε με τα κοκκινα δανεια, π.χ., φωναζε ο κοσμος οτι δεν χρωσταει, και αυτοι τουλεγαν ελατε να τα αναδιαρθρωσουμε και αφου πηγαινανε, μετα τους ελεγαν, ΜΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ, ΑΡΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΤΕ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.!!

    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση