Γραφή από την Παναγία

Σχόλιο ιστολογίου: Η γραφή από την Παναγία προέρχεται από τη γνωστή γερόντισσα Αττικής με τα προφητικά ποιήματα και δόθηκε πριν μερικά χρόνια.

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

Αγαπημένα μου παιδιά, σας ομιλώ η Παναγιά. Η μάνα σας η γλυκιά.

Είναι δύσκολος ο καιρός, πορευτείτε με το Χριστό, για να νιώθετε ασφάλεια συνεχώς.

Μη σας λείπει η προσευχή, η μετάνοια, η νηστεία, ο εκκλησιασμός, η εξομολόγηση και η καθαρή πνευματική ζωή. Μόνον έτσι ο εχθρός θα εξοστρακιστεί, και η ψυχή θα εξωραϊστεί. Μόνον έτσι θα αρέσετε στον Ιησού Χριστό και θα έλκετε τη χάρη απ’ Αυτόν.

Παιδιά μου με πόνο σας ομιλώ, αυτόν τον δύσκολο καιρό που η χώρα σας έχει όλη ξεπουληθεί και είναι έτοιμοι όλοι οι πολιτικοί, να σας πάρουν ό,τι έχετε στη δική σας κατοχή.

Έχουν βάλει τις υπογραφές πλέον για την Ελλάδα, να μην υπάρχει έδαφος Ελληνικό, σε λίγο καιρό. Τα έχουν αγοράσει όλα τα εδάφη τα Ελληνικά, ξένα κεφάλαια Σιωνιστικά.

Δούλοι θέλουν να γίνετε σ’ αυτούς και να ορίζουν τις περιουσίες σας και τις ζωές σας, μα πιο πολύ τους ενδιαφέρει να χάσετε τις ψυχές σας. Να σας αφαιρέσουν σιγά-σιγά τον Χριστό και την Παναγιά.

Αν αρνηθείτε τη θρησκεία σας, να σας δώσουν χρήματα, μα και δουλειά. Όλα είναι σχεδιασμένα πριν από πολλά χρονικά και έφτασε πλέον ο καιρός που πρέπει να γίνουν τα γεγονότα αυτά. Έτσι τα σχεδιάζουν οι δυνατοί της γης και σχεδιάζουν για όλη τη γη και για τη χώρα την Ελληνική.

Εσείς όμως δεν θα είχατε πάθει καμία ζημιά, εάν ήσασταν στον αληθινό Θεό σας κοντά. Τον διώξατε απ’ τη ζωή σας και πορευτήκατε με το σατανά. Με το χρήμα για Θεό σας και την ηδονή και αμαρτία για οδηγό σας.

Η αθεΐα είναι πρώτη στα στατιστικά στοιχεία, στην χώρα αυτή που ήταν αγία. Πόσο αίμα μαρτύρων δεν χύθηκε στα χώματα τα Ελληνικά; Πόσο αίμα ηρώων δεν χύθηκε στα χώματα αυτά;

Και εσείς αντί να είσθε υπερήφανοι, αλλά και ευλαβείς και να τιμάτε αυτόν τον θησαυρό που σας έστειλε ο Θεός, καταπατήσατε, απορρίψατε, χλευάζετε κάθε άγιο και ιερό. Βγάλατε από τη σημαία τον ιερό σταυρό. Βγάλατε από τα σπίτια σας το καντήλι και τον Θεό. Βάλατε στη θέση αυτή αγάλματα με ειδωλολατρική αμφίεση

Πόσοι άνθρωποι εκκλησιάζονται τις Κυριακές; Μία χούφτα δυστυχώς… Πού είναι οι άλλοι; Κοιμούνται και δεν θέλουν να ξέρουν τον Θεό. Του κλείνουν την πόρτα συνεχώς.

Πού είναι η γιαγιά να δώσει τα φώτα τα πνευματικά στα εγγόνια της και στα παιδιά; Δεν γνωρίζει και αυτή πλέον τον Θεό. Τον ξέχασε πριν από χρόνια πολλά και έγινε μοντέρνα γιαγιά· έβαλε το παντελόνι και ντύνεται μοντέρνα πια. Πώς ν’ ασχοληθεί με πράγματα αναχρονιστικά;

Η χώρα σας κρατά τα πρωτεία σε πορνεία, μοιχεία και μαγεία!

Πόσο πονώ παιδιά μου αγαπητά!

Έχει οργισθεί ο Υιός μου πολύ και θέλει πλέον ν’ αποδώσει δικαιοσύνη Θεϊκή. Να λάβει ο καθείς την δική του αμοιβή. Ήρθε αυτός ο καιρός που ο κάθε άνθρωπος θα πληρωθεί, σύμφωνα με τα έργα που πράττει σ’ αυτήν την ζωή. Εάν αδίκησε, θα αδικηθεί, αν όμως μετανόησε θα συγχωρεθεί. Ήρθε ο καιρός που ο Ιησούς Χριστός θα αποδώσει δικαιοσύνη σε κάθε χώρα της γης. Όποια χώρα καταπατήθηκε από εχθρό, τώρα θα ενισχυθεί και θα ελευθερωθεί, ενώ η χώρα που καταπάτησε θ’ αποδεκατιστεί. Η ήρα από το σιτάρι θα καθαριστεί.

Ήρθε ο καιρός και στην χώρα την Ελληνική ο λαός να σκύψει ταπεινά την κεφαλή και να ακολουθήσει σωστά την κάθε εντολή.

Το Ευαγγέλιο σε κάθε σπίτι να μπει, να διαβαστεί και να εφαρμοστεί.

Καλά μου παιδιά, σας ενημερώνω η μάνα Παναγιά, για να σας δώσω παρηγοριά, αλλά και να σας πω, ότι όποιος ακολουθεί και αγαπά τον Χριστό, δεν θα πάθει κανένα κακό. Φόβο, να μην έχει στο ψυχικό. Όλα τα φροντίζει ο Χριστός. Να έχετε πίστη δυνατή, υπομονή, ελεημοσύνη και προσευχή. Αυτά θα σώσουν τη χώρα σας από τα δεσμά.

Θα φτάσετε σε κατάσταση δύσκολη πολύ, στο χείλος του γκρεμού δηλαδή. Όταν όμως συνετιστείτε, μετανοήσετε, ταπεινωθείτε και τον Ιησού Χριστό αναζητήσετε, και βρείτε, τότε όλα θ’ αλλάξουν ξαφνικά. Χωρίς, να είναι στα σχέδια των δυνατών της γης, γιατί είναι σχέδιο του Ποιητή της γης, του Ιησού Χριστού, την χώρα αυτή, την Ελληνική, να την κάνει μεγάλη και τρανή. Γιατί την αγαπάει πολύ!

Θέλει όμως πρώτα να σκύψετε όλοι την κεφαλή, να γυρίσετε στην Ορθοδοξία σας και ν’ αγαπήσετε την πατρίδα σας.

Τότε θα κάνει ένδοξη την χώρα αυτή, και θα βάλει κυβερνήτη δικό του παιδί, χριστιανό, ν’ αναλάβει να κυβερνήσει τον λαό τον Ελληνικό.

Θα πάρετε πίσω κάθε έδαφος Ελληνικό, που καταπατήθηκε χρόνια πριν από εχθρό.

Όλα αυτά και άλλα πολλά, θα γίνουν σε λίγα χρονικά· όμως πριν απ’ αυτά, να αγωνιστείτε σκληρά, να κρατήσετε την πίστη σας, τα ήθη και έθιμά σας και να ξαναφτιάξετε την οικογένειά σας. Χριστιανικά να μεγαλώνετε τα παιδιά σας. Όχι με πορνεία, αλλά με εγκράτεια και με νηστεία.

Γονείς, έχετε μεγάλη ευθύνη για τα παιδιά σας, εάν δεν ακολουθήσουν τις εντολές του Θεού, εάν από μικρά στερήθηκαν τα λόγια από εσάς τα Θεϊκά. Ποτέ όμως δεν είναι αργά.

Δείξτε μετάνοια και να προσεύχεστε δυνατά. Να έχετε ελπίδα και πίστη στο Θεό και όλα τα αλλάζει

Αυτός. Αρκεί να δει από εσάς μετάνοια και συντριβή καρδιάς. Έτσι η προσευχή σας θα πληροφορεί τις καρδιές των παιδιών σας και σιγά-σιγά θ’ αλλάζουν πορεία αυτά και θα έρχονται στον Θεό κοντά.

Σας δίνω την ευχή μου παιδιά μου αγαπητά και να ξέρετε ότι είμαι πάντα σε σας κοντά και στην Ελλάδα ειδικά. Την αγαπάμε πολύ την χώρα αυτή, και όλοι οι άγιοι μεσιτεύουν συνεχώς, στον δικό μου Υιό, και γι’ αυτό δεν σας αφήνουμε, είμαστε πάντα στο δικό σας πλευρό. Ό, τι γίνεται και επιτρέπεται, είναι για το δικό σας καλό, για τον δικό σας γυρισμό στον Θεό!

One thought on “Γραφή από την Παναγία”
  1. ” Έτσι η προσευχή σας θα πληροφορεί τις καρδιές των παιδιών σας και σιγά-σιγά θ’ αλλάζουν πορεία αυτά και θα έρχονται στον Θεό κοντά.”

    Αμήν !!! Εγώ πλέον το έχω χάσει το παιχνίδι, τώρα είναι μόνο στο χέρι του Θεού.

Αφήστε μια απάντηση