Φιρί φιρί το πάνε να πέσει η πρώτη βόμβα στο Ιράν…

Σχόλιο ιστολογίου:

Πρόρρηση γέροντα ασκητή από το Αγιοφάραγγο:

«Εκεί που πίνετε τον καφέ σας θα ακούσετε για την πρώτη βόμβα που έπεσε στο Ιράν … Όλα τότε θα πάψουν να λειτουργούν … Θα ματαιωθούν τα σχέδια των νεοταξιτών»

” ΄Οταν εκείνο το πρωινό της Παρασκευής θα πέσει η πρώτη διατρητική βόμβα σε πυρηνική εγκατάσταση στο Ιράν, όλα θα αρχίσουν, να τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς…”

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ δήλωσε τη Δευτέρα ότι η ώρα να δράσουμε κατά του Ιράν είναι τώρα, πριν το καθεστώς των Αγιατολάχ προστατευθεί από ένα “πυρηνικό θόλο”.

“Ο κόσμος πρέπει να κινητοποιηθεί για να σταματήσει την ιρανική επιθετικότητα”, δήλωσε ο Μπένι Γκαντζ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μία ημέρα αφότου το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας είχαν αναχαιτίσει ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καθ’ οδόν από το Ιράν προς τη Γάζα πέρυσι.

Είτε υπογραφεί είτε όχι μια νέα πυρηνική συμφωνία στη Βιέννη μεταξύ του Ιράν και των παγκόσμιων δυνάμεων, δήλωσε ο Γκαντζ, “δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για εμάς – ούτε θα πρέπει να είναι για τις χώρες της περιοχής και του κόσμου, οι οποίες πρέπει να συνεχίσουν να ενεργούν κατά της ιρανικής επιθετικότητας”.

Το κράτος του Ισραήλ και το αμυντικό του κατεστημένο θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, “πολιτικά, οικονομικά και, αν χρειαστεί, και στρατιωτικά”, προκειμένου να υπερασπιστούν την κυριαρχία μας και να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών του Ισραήλ”.

Η επιθετικότητα του Ιράν, δήλωσε ο Gantz, “είτε προέρχεται από το ιρανικό έδαφος είτε μέσω ιρανικών πληρεξουσίων, αποτελεί απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και την περιφερειακή σταθερότητα, καθώς και απειλή για το κράτος του Ισραήλ”.

Είναι τώρα, ενώ μια πυρηνική συμφωνία διαπραγματεύεται στη Βιέννη, συνέχισε, που πρέπει να θυμόμαστε: “Εάν το Ιράν φτάσει το πυρηνικό κατώφλι, θα γίνει ακόμη πιο επικίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη. Τώρα είναι η ώρα για τον κόσμο να κινητοποιηθεί για να το σταματήσει. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το κράτος του Ισραήλ θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εμποδίσει το Ιράν να καταστεί υπαρξιακή απειλή”.

Αφήστε μια απάντηση