Ζελένσκι : ”Άρχων Ειρήνης” …ανακοίνωσε τον ερχομό ενός Αντιχρίστου ως Παγκόσμιου Ηγέτη;

Ζελένσκι: ”το να είσαι ο ηγέτης του κόσμου σημαίνει να είσαι ο Αρχηγός της ειρήνης!” και κατ΄ουσίαν ανακοίνωσε τον ερχομό ενός Αντιχρίστου ως Παγκόσμιου Ηγέτη ”Άρχων Ειρήνης”..έριξε το σπόρο ότι η ανθρωπότητα προσδοκά ένα νέο Μεσσία ”Βασιλιά της ειρήνης” κοσμικό Άρχοντα-κοσμοκράτορα.. Ποιός; ο Ζελένσκι που αποκαλεί διαβολικό τον Πούτιν! H βαρύγδουπη εξαγγελία ψευδ-ευαγγελισμός Ζελένσκι δεν είναι τυχαίο ότι έγινε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Αμερικάνικο Κογκρέσο. Δεν είναι τυχαίος ο Ζελένσκι σίγουρα αλλά επίσης ασφαλώς ο ρόλος του είναι απολύτως ελεγχόμενος.

”Το να είσαι ο ηγέτης ( κύριος) του κόσμου αυτό σημαίνει να είσαι ο αρχηγός ( Άρχων ο Κύριος) της ειρήνης” δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι-Volodymyr Zelensky ζητώντας από τον Μπάιντεν στην εξ αποστάσεως ομιλία του στο Κογκρέσο των ΗΠΑ να είναι ο “ηγέτης της ειρήνης” Ο Ζελένσκι με αδρές γραμμές ανακοίνωσε τον ερχομό ενός Αντιχρίστου ως Παγκόσμιο Ηγέτη Άρχοντα Ειρήνης..Μπορεί ν΄αναφέρθηκε προσχηματικά στον Μπάιντεν αλλά στην ουσία έριξε το σπόρο ότι η ανθρωπότητα προσδοκά ένα Μεσσία Βασιλιά της ειρήνης….έναν Αντίχριστο αφού ο αληθινός Μεσσίας ήρθε… Αποκάλυψη τώρα…..
«Το να είσαι ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου σημαίνει να είσαι ο ηγέτης της ειρήνης»,
 δήλωσε ο Volodymyr Zelensky.
Η ομιλία του βρίθει από αναφορές στην αμερικανική ιστορία, από τον βομβαρδισμό του Περλ Χάρμπορ μέχρι την περίφημη ομιλία «Έχω ένα όνειρο» του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ παριστάνοντας τον ειρηνοποιό κι αναμασώντας το περίφημο τσιτάτο. Το τι όνειρα είχε για τη χώρα του είναι προφανές “Πρέπει να δημιουργήσουμε αυτή τη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Ουκρανία για να σώσουμε τους Ουκρανούς. Είναι πολύ να σας αυτό που σας ζητάω; Όχι, θέλουμε η Ρωσία να σταματήσει να τρομοκρατεί τον λαό μας”, δήλωσε…«Αγαπητοί Αμερικανοί, χρειάζομαι τα αεροπλάνα σας».

Απέναντι στα μέλη του Κογκρέσου, ο Volodymyr Zelensky έκανε επίσης έναν παραλληλισμό μεταξύ των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου και της επιχείρησης στην Ουκρανία, προτού χαρακτηρίσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν ως «ένα διαβολικό πρόσωπο που πρέπει να τιμωρηθεί».
Είναι τελικά ο Πούτιν ο διαβολικός ή απλά ένας ακόμη δαιμονοποιημένος ηγέτης στο μηχανισμό του άξονα του κακού που δουλεύει η Δύση;

Kαι ποιός τελικά είναι ο δημόσιος κατήγορος του Πούτιν;;

Σύμφωνα με την αγιογραφική και Πατερική Ορθόδοξη διδασκαλία ο Αντίχριστος θα έχει ως σύνθημα την ειρήνη, αλλά ειρήνη ουσιαστικά δεν θα φέρει ποτέ. “Επειδή όταν
λέγωσιν Ειρήνην και ασφάλεια, τότε επέρχεται επ’ αυτούς
όλεθρος” όπως προειδοποιεί ο Απ. Παύλος (Α’ Θεσσαλονικείς)

Ο Αντίχριστος ως μια ζώσα Αντιποίηση Αρχής θα σφετεριστεί ως κι αυτή την ιδιότητα του Άρχοντα της ειρήνης που είναι ο Χριστός. « ώστε να
καθίση εις τον ναόν του Θεού ως Θεός, αποδεικνύων εαυτόν ότι είναι ο Θεός». (Β’ Θεσσαλονικείς β:3-4)

Άλλωστε τους ψευδοειρηνοποιούς τύπου Ζελένσκι Μπάιντεν τους ξεσκεπάζει ως κι ο Μπ Μπεχτ ‘Όταν αυτοί που βρίσκονται ψηλά μιλάνε για ειρήνη, ο απλός λαός ξέρει πως έρχεται πόλεμος.»
Ο Ζελένσκι διακηρύσσει ψευδώς τον ”άρχων του κόσμου” ”πλανητάρχη” τούτου ως ειρηνοποιό…Ενώ ο Χριστός «αὐτὸς γὰρ ἐστιν ἡ εἰρήνη ἡμῶν” (Α ‘Κορ. 14, 33). “ἐλθῶν εὐηγγελίσατο εἰρήνην ὑμὶν τοῖς μακρὰν καὶ εἰρήνην τοῖς ἐγγὺς” (Ἐφ. 2.17) ” εἰρήνην ἀφίημι ὑμῖν · εἰρήνην τήν ἐμήν δίδωμι ὑμῖν · ».

Υπάρχουν πολλές αναγνώσεις σ΄έναν πόλεμο…Ο Ζελένσκι έριξε σήμερα το σκληρό χαρτί έριξε μια βόμβα μεταφυσική που όμως .. ανοίγει τον κρατήρα που θα πέσει μέσα… Ή Ζαλίστηκε ο Ζελένσκι από τα φώτα της δημοσιότητας και παραλογίζεται ή λειτουργεί σε διατεταγμένη υπηρεσία ως εντεταλμένο εκτελεστικό όργανο ισχυρών που αποφάσισαν να υλοποιήσουν την εωσφορική αδιέξοδη όσο και βέβηλη εσχατολογία τους… Γίνεται έτσι ένας φθηνός σαλτιμπάγκος και πρόδρομος προάγγελος τ΄Αντίχριστου. Το τοπίο ξεκαθαρίζει.

Τώρα αν πιστεύει κανείς πολίτης στις 4 γωνιές της γης την παραληρηματική παραίσθηση του Ζελένσκι ότι η Ειρήνη θα έρθει από τις ΗΠΑ γνωστές για την ιμπεριαλιστική τους διάθεση και τους συνεχείς πολέμους ή και τον διαχρονικό αμίμητο μιλιταρισμό τους άντρο εγκληματικότητας κι ανομίας είναι οπαδός της ίδιας σεκταριστικής ψευδαίσθησης...

Πάντως αρχίζει κι αποκτά και μεταφυσικό ενδιαφέρον η όλη σύγκρουση καθώς η Δύση βγάζει σιγά σιγά όλα τα όπλα της..και πραγματικά Αποκαλύπτεται ως πολύ Αποκαλυπτική Δύναμη!!

dimpenews.com

One thought on “Ζελένσκι : ”Άρχων Ειρήνης” …ανακοίνωσε τον ερχομό ενός Αντιχρίστου ως Παγκόσμιου Ηγέτη;”

Αφήστε μια απάντηση