Έβρος: Προσπάθησε να περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα με αυτά τα όπλα και τα ναρκωτικά

Σχόλιο ιστολογίου: 

Και να ήταν ο μόνος! Τρέχα γύρευε πόσοι έχουν περάσει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο στην ανοχύρωτη και μη έχουσα (θαλάσσια) σύνορα Ελλαδίτσα μας λόγω των προδοτικών πολιτικών που έχουν ακολουθήσει οι τελευταίες κυβερνήσεις.

Η κατάσταση είναι επικίνδυνη και μάλλον οδεύουμε προς το “ρέμπελο” του Αγίου Κοσμά. Αργά ή γρήγορα δεν αποκλείεται να δούμε σκηνές Συρίας ή Ουκρανίας live, πράγμα το οποίο βέβαια απευχόμεθα… 

——————————————————————————

Όπλα και ναρκωτικές ουσίες επιχείρησε να μεταφέρει από την Τουρκία στην Ελλάδα άτομο που συνελήφθη στην παρέμβρια περιοχή του οικισμού Γεμιστής Έβρου.

Τον αλλοδαπό συνέλαβαν κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε σακίδιο που κατείχε ο αλλοδαπός συλληφθείς εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 19 πιστόλια με τις γεμιστήρες τους, έξι φυσίγγια και δέκα συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού βάρους δύο κιλών και τριάντα γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

newpost.gr

Αφήστε μια απάντηση