Κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία;

Σχόλιο ιστολογίου: 

Δεν είναι καινούργιο, ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τις χώρες της Ευρώπης, για να επιτύχουν τους σκοπούς τους και όταν τα πράγματα ξεφύγουν, απλώς σφυρίζουν αδιάφορα. ΄Ετσι έκαναν και με την Ουκρανία που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, το ίδιο κάνουν και με άλλες χώρες, όπου βρίσκουν χρήσιμους ηλίθιους που το παίζουν ηγέτες.

Στην περίπτωση της Βουλγαρίας, μόλις χθες (;) η Μαρία Ζαχάροβα την προειδοποίησε, να μην προμηθεύσει όπλα τους Ουκρανούς εθνικιστές αλλά οι Βούλγαροι αγρόν ηγόρασαν.  Σήμερα τα κάνουν πάλι πλακάκια με τη Δύση και υποδέχονται νατοϊκές δυνάμεις στα εδάφη τους.

Επομένως θα υπενθυμίσω εκτός από την προφητεία που λέει ότι η Σόφια θα γίνει παρανάλωμα του πυρός και το προφητικό ποίημα “Ακούσατε έθνη και λαοί” που λέει χαρακτηριστικά:

“Κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία…”

Φιρί φιρί το πάει να το φάει το κεφάλι της. Αλλά επειδή σας κούρασα, δείτε την είδηση:

Οι ΗΠΑ συμφώνησαν να αποστείλουν μία μονάδα μηχανοκίνητου πεζικού Stryker στη Βουλγαρία στον υπό νατοϊκή διοίκηση σχηματισμό μάχης που συγκροτείται με στόχο να ενισχυθεί η ανατολική του πτέρυγα του ΝΑΤΟ μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Κίριλ Πετκόφ.

«Είναι ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Πετκόφ σε συνέντευξη Τύπου με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν.

Η Βουλγαρία συγκροτεί σχηματισμό μάχης 1.000 στρατιωτών υπό την επιχειρησιακή διοίκηση του ανώτατου διοικητή των συμμαχικών δυνάμεων στην Ευρώπη (SACEUR). Ο σχηματισμός θα περιλαμβάνει στρατιώτες και από άλλες συμμαχικές χώρες.

Ο Πετκόφ δήλωσε ότι η Βουλγαρία θα συνεχίσει την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Ουκρανία και θα δεχθεί Ουκρανούς πρόσφυγες από τον πόλεμο αλλά δεν εξετάζει την αποστολή όπλων στο Κίεβο προς το παρόν. 

Militaire.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση