Ανέκδοτο: Μπ…….. η Ελλάς…
Πριν κάτι χρόνια Τραμπ, Πούτιν και Τσίπρας επενέβαιναν στο ίδιο αεροπλάνο. Οι καιρικές συνθήκες όμως ήταν κακές και κάπου πάνω από την έρημο Σαχάρα το αεροπλάνο έπεσε -ευτυχώς ή δυστυχώς- στα μαλακά.
Βγαίνουν έξω σώοι και αβλαβείς οι τρεις ηγέτες και ψάχνουν εναγωνίως για τηλέφωνο, ώστε να ειδοποιήσουν τα σωστικά συνεργεία των χωρών τους. Μετά από ώρα περιπλάνησης φτάνουν στο μοναδικό σπίτι της περιοχής, το οποίο ήταν ένας οίκος ανοχής.
Πάει ο Τραμπ και ζητάει από την κυρία του σπιτιού να τηλεφωνήσει. Εκείνη τον αναγνώρισε και του λέει: Βεβαίως μπορείτε αλλά το τηλεφώνημα θα σας κοστίσει 10.000 δολάρια. ΄Εξαλλος ο Τραμπ προσπαθεί να κάνει παζάρια αλλά η κυρία ανένδοτη. Οπότε, τι να κάνει; Της κόβει επιταγή για 10.000 δολάρια και κάνει το τηλεφώνημα.
Ακολουθεί ο Πούτιν στον οποίο η κυρία ζητά 5.000 δολάρια. ΄Εξω φρενών πάλι ο Τραμπ, γιατί από το Βλαδίμηρο ζήτησε τα μισά. Η κυρία του εξήγησε όμως, ότι η Ρωσία δεν είναι τόσο ισχυρή οικονομία όπως η Αμερική και έτσι είναι το δίκαιο. Τηλεφωνά και ο Πούτιν και ακολουθεί ο Αλέξης. Σε αυτόν όμως η κυρία ζητά μόνο ένα δολάριο και τότε Τραμπ και Πούτιν εξανίστανται και διαμαρτύρονται.
Η κυρία όμως όχι μόνο ήταν ανένδοτη αλλά τους έδωσε και αφοπλιστική απάντηση:
“Μα γιατί γκρινιάζετε; Δεν ξέρετε, ότι από μπ….. σε μπ….. η κλήση είναι αστική;”

Αφήστε μια απάντηση