“ΚΟΚΚΙΝΟΣ” ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΜΟΛΙΣ ΠEΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕIΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ (ΗΠΑ) ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Αγαπητοί φίλοι εν Κυρίω Ιησού Χριστού –

Για περισσότερο από μία εβδομάδα, ο Κύριος έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με το σκοτάδι που θα συμβεί τον Μάρτιο του 2022, οι οποίες θα εξεταστούν εν μέρει σε αυτό το μήνυμα.

Επανειλημμένα από την αρχή του τρέχοντος έτους, το Άγιο Πνεύμα προειδοποίησε ότι μεγάλο σκοτάδι θα εκδηλωθεί σε γεγονότα τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο, στις αρχές Απριλίου, κάτι τον Μάιο και μεγάλη φρίκη τον Σεπτέμβριο, αν και πολλά από αυτά θα είναι κρυμμένα από τις μάζες (το ευρύ κοινό), ώστε να είναι απροετοίμαστοι σωματικά και πνευματικά. Σας παροτρύνω να διαβάσετε αυτά τα μηνύματα (που δημοσιεύονται παρακάτω), γιατί ξέρω ότι τα πράγματα προχωρούν για να φέρουν πολύ μεγαλύτερη καταστροφή τις επόμενες ημέρες, αλλά πολλά από αυτά θα συμβούν κρυφά, αν και μας προειδοποιούν ότι μπορεί να μη μάθουμε ποτέ την εκπλήρωσή τους παρά μόνο πολύ αργότερα, οι ελίτ έχουν εργαστεί για να κρατήσουν κρυμμένα τα βασικά κομμάτια μέχρι όλα να είναι στη θέση τους.

Επί του παρόντος, η Ευρώπη ετοιμάζεται για πόλεμο. Θα ξεδιπλωθεί τους επόμενους μήνες, καθώς η Ρωσία και διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής σχηματίζουν μια συμμαχία για να πάρουν τον έλεγχο διαφόρων χωρών γύρω τους. Παρακολουθήστε τη Μέση Ανατολή (όχι μόνο το Ισραήλ), πολλά συμβαίνουν, αλλά υπάρχει συσκότιση των ειδήσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει και μεγάλη παραπληροφόρηση που προωθείται για να κερδίσουν υποστήριξη οι κακοί φορείς. Ομοίως, οι ευρωπαϊκές χώρες ετοιμάζονται να πολεμήσουν για να κρατήσουν τους πολίτες τους ασφαλείς, αλλά έχουν σχηματιστεί υποκείμενες συμμαχίες που προκαλούν την αποτυχία τέτοιων ενεργειών μακροπρόθεσμα.

Παρακαλώ προσευχηθείτε ώστε οι στρατιώτες του Χριστού να έχουν ειρήνη και να τους δοθεί σοφία για να προχωρήσουν όπως το Άγιο Πνεύμα ορίζει. Θα υπάρξει πολύς θάνατος που θα ακολουθήσει και η πείνα θα είναι μια μεγάλη τακτική για να αποδυναμωθούν, όσοι αντιτίθενται στη ρωσική καταπίεση (που ενεργεί σύμφωνα με το σχέδιο της ελίτ) παρά τα όσα λένε κάποιοι περί του αντιθέτου. Σας παρακαλώ, προσευχηθείτε μαζί μου γι’ αυτούς, είναι επιτακτική ανάγκη να τους σηκώσουμε ψηλά γιατί σύντομα θα δεχτούμε κι εμείς επίθεση. Ο Θεός θέλει να υποφέρουμε και να αγωνιζόμαστε για εκείνους που αντιμετωπίζουν διωγμούς!

Συνειδητοποιήστε να ότι αν και έχουμε αντιλήψεις που έχουν διαμορφωθεί με βάση τα ψέματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης μας (ομοίως τους δίνονται λανθασμένες πληροφορίες για να διαμορφώσουν τις σκέψεις και τις αντιλήψεις τους), ο απλός πολίτης δεν έχει καμία πραγματική συμβολή στις πράξεις των ηγετών του! Είναι πολύ αγαπητοί, όπως ακριβώς μας αγαπά ο Πατέρας. Δεν θα έχουμε ενσυναίσθηση και μια αίσθηση επείγοντος για τις ψυχές τους; Αγαπούν τα παιδιά τους όπως ακριβώς και εμείς. Υποφέρουν με τρόπους που εμείς δεν καταλαβαίνουμε καν, αλλά για κάποιους στη Δύση, θα έρθουμε να το βιώσουμε από πρώτο χέρι!

Ο Ιησούς μας είπε να “αγαπάτε τον Κύριο με όλη σας την καρδιά, και η δεύτερη μεγαλύτερη εντολή είναι να αγαπάτε τον πλησίον σας όπως τον εαυτό σας”. Όταν ρίχνουμε μια ματιά στην καρδιά του Αγίου Πνεύματος, καταλαβαίνουμε πόσο πολύ θλίβεται για το μαρτύριο εκείνων, οι οποίοι διώκονται με το πρόσχημα της θρησκευτικής διόρθωσης και των κυβερνητικών εντολών ως μια μορφή φυλάκισης των πολιτών. Εδώ στη Δύση, η αναγκαστική απαίτηση να φοράμε μάσκες και να μας απαγορεύεται να συμμετέχουμε σε ορισμένες συγκεντρώσεις, εκτός αν ακολουθήθηκαν/ακολουθούνται ορισμένα “ιατρικά” πρωτόκολλα τα τελευταία δύο χρόνια, είναι μόνο μια πολύ μικρή γεύση της καταπίεσης που υφίστανται πολλοί πολίτες που ζουν στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Μπορούμε μόνο να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε πώς πρέπει να είναι η ζωή, όταν δεν υπάρχει ελπίδα στον Χριστό! Πόσο σκοτεινή πρέπει να είναι η ζωή για τόσους πολλούς, μερικοί από τους οποίους δεν έχουν καμία έννοια της ελευθερίας, όταν μια ζωή γεμάτη απομόνωση και αποξένωση είναι τα πάντα.

Προσευχηθείτε ότι όσοι υπηρετούν αυτούς τους ανθρώπους θα δουν μια μεγάλη συγκομιδή ψυχών. Έχω ακούσει το Άγιο Πνεύμα να λέει ότι η μεγάλη αναγέννηση που θα συμβεί στους έσχατους καιρούς θα είναι μεγαλύτερη σε αυτές τις περιοχές του κόσμου! Φανταστείτε τι θαυμάσια αποκάλυψη θα έχουν τόσοι πολλοί, όταν απελευθερωθούν από τα δεσμά της ψευδούς θρησκείας τους και βαπτιστούν στο ένδοξο φως της ελευθερίας, καθώς θα λάβουν το μήνυμα του Χριστού! Πόσο ένδοξο θα είναι για εκείνους που έζησαν χωρίς ελπίδα και ακολουθούσαν μόνο τους κανόνες που έθεταν οι θρησκευτικοί ιμάμηδες τους. Αυτοί οι άνθρωποι αναμφίβολα θα υποστούν μεγάλες δυσκολίες επειδή στράφηκαν προς τον Χριστό, πιθανόν ακόμη και θάνατο επειδή εναντιώνονται στις πρακτικές του Ισλάμ. Προσευχηθείτε για δύναμη, θάρρος και πίστη, συνειδητοποιήστε ότι μια μέρα, μπορεί να προσεύχονται το ίδιο για εσάς!

Τέλος, για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις προηγούμενες προφητείες μου. Μου έχουν δείξει σε οράματα και λόγια ότι μόλις η Ευρώπη εμπλακεί σε πόλεμο με τη Ρωσία και πέσει στις επιθέσεις της, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα δεχτούν επίθεση με τσουνάμι, σεισμούς και βόμβες καθώς τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα θα επιτεθούν από τα βόρεια και νότια σύνορα καθώς και από τις ακτές για να προσπεράσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, το άλλοτε κυρίαρχο έθνος, το οποίο αναφέρεται ως Μυστήριο Βαβυλώνα και Βαβυλώνα η Μεγάλη θα πέσει και δεν θα αναστηθεί ποτέ ξανά. Αν και θα έρθουν από την ξηρά μέσω των εκτεταμένων υπόγειων σηράγγων σε πόλεις σε όλη τη χώρα, τα σημεία επίγειας πρόσβασης θα είναι κυρίως η Μοντάνα, η Αριζόνα και το Νέο Μεξικό και το Ελ Πάσο καθώς και το ΜακΆλεν και μέσω του Χιούστον επίσης. Αυτά δεν είναι τα μόνα μέρη, αλλά αυτά είναι τα συγκεκριμένα μέρη που μου αποκάλυψε το Άγιο Πνεύμα για να τα μοιραστώ. Βλέπω περιοχές στην Πολιτεία της Ουάσινγκτον, το Άινταχο και τη Βόρεια Ντακότα να έχουν στρατόπεδα με ξένα στρατεύματα που βρίσκονται ήδη στη θέση τους και περιμένουν διαταγές

Οι παράκτιες περιοχές θα έχουν μετακινηθεί προς τα μέσα, καθώς ο σεισμός της Καλιφόρνιας θα διασπάσει τη γη και μεγάλο μέρος της ακτής μέχρι το Μεξικό και μέχρι τον Καναδά θα έχει πέσει στον ωκεανό. Ομοίως, το μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής Ακτής θα έχει τμήματα που θα λείπουν και θα καλύπτονται από νερό από την πρόσκρουση των βομβαρδισμών και από τα τσουνάμι που θα καταστρέψουν τη γη και από τον σεισμό που θα διαρρήξει το ρήγμα της Νέας Μαδρίτης με αποτέλεσμα την τεράστια εξαφάνιση των πόλεων και της γης κατά μήκος του ποταμού Μισισιπή. Αυτά δεν είναι τα μόνα μέρη, αλλά αυτά είναι τα συγκεκριμένα που μου έδωσε το Άγιο Πνεύμα να μοιραστώ.

Προετοιμάστε τις καρδιές σας αδελφοί, μόλις συμβεί η επίθεση στο έδαφός μας “θα είναι σαν σμήνος ακριδών” είναι αυτό που ακούω από το Άγιο Πνεύμα. Θα επιτεθούν ταυτόχρονα σε τόσες πολλές περιοχές και με μεγάλη δύναμη και με ανώτερη τεχνολογία που θα υπάρξουν μόνο τοπικές κινητοποιήσεις που θα αντιδράσουν και θα τους αντισταθούν, σχεδόν όλες αυτές οι επιδείξεις δύναμης θα αποτύχουν. Πολλά από τα δικά μας στρατεύματα έχουν ενεργοποιηθεί ή θα ενεργοποιηθούν σε άλλες περιοχές, όπως η υποστήριξη της μάχης στην Ευρώπη και την Ταϊβάν, έτσι ώστε να είμαστε χωρίς ιδιαίτερη άμυνα εντός των συνόρων μας. Θυμάστε ότι ο Κύριος περιέγραψε επίσης λεπτομερώς την απόκτηση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ από τις ΗΠΑ; Όλα αυτά ήταν σχεδιασμένα. Έχει σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο. Μην αμφιβάλλετε ότι ο εχθρός έχει επεξεργαστεί το σχέδιό του έτσι ώστε να ακολουθεί σχολαστικά τον Λόγο του Θεού, αλλά οι πλάνες που έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή έχουν τυφλώσει τόσους πολλούς, με αποτέλεσμα η νύφη να έχει κοιμηθεί περιμένοντας την άφιξη του Νυμφίου.

Καθώς γράφω αυτό το κείμενο, έχω δεχτεί μια εντυπωσιακή επίθεση για να αποκοιμηθώ καθιστός. Για να βάλω αυτή τη λέξη σε δεύτερη μοίρα, διαβεβαιώνω ότι ο εχθρός δεν θέλει περισσότερη έκθεση. Αγαπητοί αδελφοί, πρέπει να αποτινάξουμε τις επιθέσεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο εχθρός δεν παίζει δίκαια, αλλά ο Θεός μας τον έχει ήδη νικήσει στον σταυρό πριν από περισσότερα από 2000 χρόνια! Νικήσαμε!

Αναζητήστε τον Κύριο για καθοδήγηση και ένα σχέδιο δράσης, ξέρω από το να ακούω ανθρώπους να μιλούν από διάφορες ηπείρους ότι γνωρίζουν την καταστροφή που μας περιμένει (εδώ στη Βόρεια Αμερική, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μυστηριακή Βαβυλώνα) και προσεύχονται για τη μετάνοιά μας! Ναι, ιδιαίτερα η κινεζική εκκλησία προσεύχεται για εμάς. Μπορούμε λοιπόν να αγνοήσουμε τη δυσχερή θέση των άλλων;

Πρόκειται να δημοσιεύσω ένα ξεχωριστό κάλεσμα για προσευχή και νηστεία, στις 20 Μαρτίου 2022 και αυτό θα είναι μέρος της εστίασης αυτής της Ημέρας Προσευχής, παρακαλούμε να το παρακολουθήσετε και τα σημεία προσευχής που το Άγιο Πνεύμα μας ζητάει να μεσιτεύσουμε για λογαριασμό εκείνων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

444prophecynews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση