Natural News : Η αμερικανική κυβέρνηση διεξήγαγε βιολογικά πειράματα σε συμμάχους στρατιώτες στην Ουκρανία και τη Γεωργία, δείχνουν έγγραφα

Natural News ) Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση λέει ότι ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία στην Ανατολική Ευρώπη προκειμένου να «προστατεύσει τους συμμάχους της από τη Ρωσία». Ωστόσο, εσωτερικά έγγραφα δείχνουν ότι αυτό που σημαίνει στην πραγματικότητα η αμερικανική «προστασία» σε πρακτικούς όρους είναι η διεξαγωγή φρικτών βιολογικών πειραμάτων σε συμμαχικά στρατεύματα.

Έχει αποκαλυφθεί ότι το Πεντάγωνο εξέθεσε περίπου 4.400 Ουκρανούς στρατιώτες και 1.000 Γεωργιανούς στρατιώτες σε βιολογικά πειράματα με δυνητικά θανατηφόρα αποτελέσματα. Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν, όλοι οι θάνατοι εθελοντών έπρεπε να αναφερθούν εντός 24 ωρών στην Ουκρανία και 48 ωρών στη Γεωργία.

«Και οι δύο χώρες θεωρούνται οι πιο πιστοί εταίροι των ΗΠΑ στην περιοχή με μια σειρά από προγράμματα του Πενταγώνου που εφαρμόζονται στην επικράτειά τους», γράφει η Βουλγάρα ερευνήτρια δημοσιογράφος Dilyana Gaytandzhieva, όπως μεταδίδει το Arms Watch .

«Ένα από αυτά είναι το πρόγραμμα βιολογικής εμπλοκής της Υπηρεσίας Μείωσης Αμυντικών Απειλών (DTRA) 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο περιλαμβάνει έρευνα για βιολογικούς παράγοντες, θανατηφόρους ιούς και ανθεκτικά στα αντιβιοτικά βακτήρια που μελετώνται στον τοπικό πληθυσμό».

Το «Project GG-21» του Πενταγώνου, όπως ονομάστηκε η κωδική ονομασία, πρόκειται να διαρκέσει πέντε χρόνια με πιθανή τριετή παράταση. Η περιγραφή του έργου εξηγεί ότι περιλαμβάνει τη διάδοση «λοιμώξεων που μεταδίδονται από αρθρόποδα και ζωονοσογόνες λοιμώξεις μεταξύ του στρατιωτικού προσωπικού στη Γεωργία».

Συλλέχθηκαν δείγματα αίματος από 1.000 νεοσύλλεκτους στρατιωτικούς τη στιγμή της στρατιωτικής εγγραφής και της φυσικής τους εξέτασης στο γεωργιανό στρατιωτικό νοσοκομείο στο Γκόρι. Στη συνέχεια, τα δείγματα δοκιμάστηκαν για αντισώματα έναντι των ακόλουθων 14 παθογόνων:

 • Bacillus anthracis
 • Brucella
 • Ιός CCHF
 • Coxiella burnetii
 • Francisella tularensis
 • Hantavirus
 • Rickettsia Είδος
 • TBE Ιός
 • Bartonella Είδος
 • Borrelia Είδος
 • Ehlrichia Είδος
 • Leptospira Είδος
 • Salmonella typhi
 • WNV

Τα δείγματα αιμοληψίας των 10 ml πρόκειται να αποθηκευτούν επ’ αόριστον στο NCDC (Lugar Center) ή στο USAMRU-G και δείγματα θα μπορούσαν να σταλούν στο αρχηγείο WRAIR (Walter Reed Army Institute of Research) στις Ηνωμένες Πολιτείες για μελλοντική έρευνα.

«Το Ινστιτούτο Έρευνας του Στρατού Walter Reed (WRAIR) είναι η μεγαλύτερη βιοϊατρική ερευνητική εγκατάσταση που διαχειρίζεται το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ», εξηγεί η Arms Watch . «Τα αποτελέσματα της εξέτασης αίματος δεν θα δοθούν στους συμμετέχοντες στη μελέτη».

Κατά τη διεξαγωγή αυτών των αποτρόπαιων πειραμάτων, συνήφθησαν ειδικές διμερείς συμφωνίες για την προστασία του βαθέος κράτους των ΗΠΑ από κάθε ευθύνη

Το Lugar Center έχει γίνει διαβόητο για αμφιλεγόμενες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων εργαστηριακών περιστατικών και σκανδάλων που αφορούσαν τον γίγαντα ναρκωτικών Gilead με έδρα τις ΗΠΑ, ο οποίος διεξήγαγε ένα πειραματικό πρόγραμμα για την ηπατίτιδα C στη Γεωργία που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 248 θανάτους ασθενών.

Το γεωργιανό έργο GG-21 χρηματοδοτείται από το DTRA του Πενταγώνου και υλοποιείται από Αμερικανούς στρατιωτικούς επιστήμονες από μια ειδική μονάδα του αμερικανικού στρατού με την κωδική ονομασία USAMRU-G, η οποία δραστηριοποιείται στο Κέντρο Λούγκαρ.

«Τους έχει δοθεί διπλωματική ασυλία στη Γεωργία να ερευνούν βακτήρια, ιούς και τοξίνες χωρίς να είναι διπλωμάτες», αναφέρουν αναφορές. «Αυτή η μονάδα υπάγεται στο Ινστιτούτο Έρευνας του Στρατού Walter Reed (WRAIR).»

«Έγγραφα που ελήφθησαν από το Ομοσπονδιακό Μητρώο Συμβάσεων των ΗΠΑ δείχνουν ότι η USAMRU-G επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε άλλους συμμάχους των ΗΠΑ στην περιοχή και «δημιουργεί εκστρατευτικές ικανότητες» στη Γεωργία, την Ουκρανία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Λετονία και οποιεσδήποτε μελλοντικές τοποθεσίες. Το επόμενο έργο USAMRU-G που περιλαμβάνει βιολογικές δοκιμές σε στρατιώτες πρόκειται να ξεκινήσει τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους στο Βουλγαρικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Σόφια».

Το ουκρανικό έργο είχε παρόμοια κωδική ονομασία ως UP-8 και αφορούσε την εξάπλωση του ιού του αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας-Κονγκό (CCHF) και διαφόρων ιών χανταϊών. Ξεκίνησε το 2017 και παρατάθηκε μερικές φορές μέχρι το 2020.

Για αυτήν την έρευνα, συλλέχθηκαν δείγματα αίματος από 4.400 υγιείς στρατιώτες στο Lviv, το Kharkov, την Οδησσό και το Κίεβο. Από αυτά, 4.000 δείγματα εξετάστηκαν για αντισώματα κατά των χανταϊών και τα υπόλοιπα 400 για αντισώματα κατά του CCHF.

Όπως το έργο της Γεωργίας, έτσι και το ουκρανικό δεν αποκάλυψε καμία άλλη λεπτομέρεια από το να αναφέρει όλους τους θανάτους εντός 24 ωρών.

Από τις 30 Ιουλίου 2020, η DTRA είχε διαθέσει 80 εκατομμύρια δολάρια για βιολογική έρευνα στην Ουκρανία. Η εταιρεία Black & Veatch Special Projects Corporation με έδρα τις ΗΠΑ ανέλαβε να εκτελέσει το πρόγραμμα εκεί.

Ένας άλλος ανάδοχος της DTRA που δραστηριοποιείται στην Ουκρανία είναι η CH2M Hill που έλαβε ειδική σύμβαση 22,8 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2020-2023 για την ανακατασκευή και τον εξοπλισμό με εξοπλισμό από δύο βιοεργαστήρια: το Κρατικό Επιστημονικό Ινστιτούτο Ερευνών Εργαστηριακής Διαγνωστικής και Κτηνιατρικής-Υγειονομικής Εμπειρογνωμοσύνης (Kyiv ILD) και το κράτος Υπηρεσία της Ουκρανίας για την Ασφάλεια των Τροφίμων και την Προστασία των Καταναλωτών Περιφερειακό Διαγνωστικό Εργαστήριο (Odesa RDL).

Τόσο τα έργα της Γεωργίας όσο και της Ουκρανίας εμπίπτουν στην προστασία ειδικών διμερών συμφωνιών που προστατεύουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ, το προσωπικό της, τους εργολάβους και το προσωπικό των εργολάβων από την ευθύνη για «ζημία σε ιδιοκτησία», καθώς και «θάνατο ή τραυματισμό ατόμων στη Γεωργία και της Ουκρανίας, που προκύπτουν από δραστηριότητες στο πλαίσιο της παρούσας Συμφωνίας.»

“Εάν επιστήμονες που υποστηρίζονται από το DTRA προκαλούν θανάτους ή τραυματισμούς στον τοπικό πληθυσμό, δεν μπορούν να λογοδοτήσουν”, γράφει η Gaytandzhieva.

«Επιπλέον, σύμφωνα με τη Συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας, οι αξιώσεις τρίτων για θανάτους και τραυματισμούς στην Ουκρανία, που προκύπτουν από πράξεις ή παραλείψεις οποιουδήποτε υπαλλήλου των Ηνωμένων Πολιτειών που σχετίζονται με την εργασία βάσει της παρούσας Συμφωνίας, είναι ευθύνη της Ουκρανίας. ”

Αυτές οι αποκαλύψεις κάνουν την κατάσταση στην Ουκρανία πολύ πιο περίπλοκη από το «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας τρελός», όπως θέλουν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης να πιστεύουν όλοι.

Η Ουκρανία, η Γεωργία και οι άλλες χώρες όπου το Πεντάγωνο λειτουργεί βιοεργαστήρια και διεξάγει βιολογικά πειράματα σε στρατιώτες είναι εστίες βιολογικής τρομοκρατίας που διαπράττει η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, με άλλα λόγια, είναι μια τρομοκρατική απειλή.

«Αυτό που συμβαίνει είναι τρομερό!» έγραψε κάποιος ως απάντηση στο έργο της Gaytandzhieva. «Αυτές οι μελέτες και τα δεδομένα από την έρευνα του συμπατριώτη μας πρέπει να φτάσουν σε όλους τους ανθρώπους στην Ανατολική Ευρώπη!»

Ένας άλλος ευχαρίστησε την Gaytandzhieva που είπε την αλήθεια αντί να πιέσει τη δυτική προπαγάνδα.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις μπορείτε να βρείτε στο Evil.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ArmsWatch.com

NaturalNews.com

Αφήστε μια απάντηση