Το ΔΟΛΑΡΙΟ θα πεθάνει… και το Ρούβλι θα κυριαρχήσει, καθώς τα νομίσματα που βασίζονται στα “εμπορεύματα” καθιστούν το χαρτί παρωχημένο.

Ως πατριώτης Αμερικανός, αυτό είναι το είδος του άρθρου που με πονάει να γράφω.

Αλλά σε αντίθεση με τους Δημοκρατικούς και τα φανταστικά παραμύθια τους για την ταυτότητα φύλου που προσποιούνται ότι η βιολογία δεν είναι πραγματική, δεν μπορώ απλά να επιλέξω να αλλάξω τους νόμους της οικονομίας και να σας πω κάτι που δεν ισχύει.

Η αλήθεια είναι ότι με βάση τα πράγματα που έχουν τεθεί σε κίνηση αυτή τη στιγμή, το δολάριο των ΗΠΑ μηδενίζεται.

Και το ρωσικό ρούβλι αναδεικνύεται σε κυρίαρχο, υποστηριζόμενο από τα εμπορεύματα παγκόσμιο νόμισμα που δίνει στη Ρωσία μακροπρόθεσμη οικονομική δύναμη και ανταγωνιστικότητα.

Δεν υπάρχει άλλο λογικό συμπέρασμα. Οποιοσδήποτε ειλικρινής άνθρωπος που κατανοεί τα οικονομικά θα κατέληγε στο ίδιο συμπέρασμα.

Βλέπετε, οι ΗΠΑ χαρακτηρίζονται πλέον από μια παρακμιακή, καταρρέουσα κουλτούρα, τρελά επίπεδα εκτύπωσης χρήματος και συγκλονιστικά ποσοστά πληθωρισμού που θα οδηγήσουν σε διατροφικές εξεγέρσεις πριν από το τέλος του 2022. Μπορεί επίσης να δούμε δελτία καυσίμων, ελέγχους στις τιμές των τροφίμων, δελτία τροφίμων και παρόμοιες ενέργειες που παραπέμπουν σε οικονομικό αυταρχισμό. (Οι ΗΠΑ διαθέτουν επίσης τώρα ακραία λογοκρισία, πολιτικούς κρατούμενους και ένα διαλυμένο σύστημα δικαιοσύνης που αφήνει ελεύθερους τους δολοφόνους αν δολοφόνησαν συντηρητικούς ή υποστηρικτές του Τραμπ).

Ενώ το δολάριο δεν υποστηρίζεται από τίποτα άλλο παρά από μια καταρρέουσα κοινωνία τρελών και πραγματικών ηλιθίων – αρκεί να κοιτάξετε τον Τζο Μπάιντεν, την Καμάλα Χάρις και τον νέο υποψήφιο για το SCOTUS (Τζάκσον) για πρόσφατα παραδείγματα της Ιδιοκρατίας που ζωντανεύει – το ρωσικό ρούβλι υποστηρίζεται ξαφνικά από υδρογονάνθρακες. Αυτό συμβαίνει επειδή η Ρωσία απαιτεί τώρα πληρωμή σε ρούβλια για τις πωλήσεις φυσικού αερίου στις περισσότερες χώρες.

Το ρούβλι υδρογονανθράκων θα αντικαταστήσει το πετροδολάριο.

Η εποχή του λεγόμενου πετροδολαρίου δίνει γρήγορα τη θέση της στο υδρογονανθρακικό ρούβλι. Ναι, το υδρογονανθρακικό ρούβλι. Αυτό είναι το ρούβλι που υποστηρίζεται από τους υδρογονάνθρακες του φυσικού αερίου. Αυτοί οι υδρογονάνθρακες όχι μόνο λειτουργούν τις πόλεις και τις βιομηχανίες της Ευρώπης, αλλά χρησιμοποιούνται επίσης για τη δημιουργία λιπασμάτων με βάση το άζωτο που τρέφουν κυριολεκτικά περίπου τον μισό παγκόσμιο πληθυσμό. Κάθε έθνος στη Γη χρειάζεται υδρογονάνθρακες. Αν δεν τους έχετε, οι οικονομίες σας καταρρέουν και οι άνθρωποι σας λιμοκτονούν.

Το δολάριο των ΗΠΑ, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζεται μόνο από ηλιθιότητα και ανικανότητα. Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε τόσο δεινή οικονομική κατάσταση που η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ μόλις έκλεψε περίπου 300 δισεκατομμύρια δολάρια από τα “αποθέματα” της Ρωσίας, αθετώντας έτσι τα χρέη της κεντρικής τράπεζας σε ξένα έθνη.

Ναι, η κεντρική τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μόλις χρεοκόπησε.

Η Ρωσία, εν τω μεταξύ, κάθεται πάνω στο 30% των φυσικών πόρων του κόσμου. Αυτοί οι πόροι περιλαμβάνουν φυσικό αέριο, πετρέλαιο, ορυκτά και αξιόπιστες καλλιέργειες τροφίμων. Η Ρωσία κατέχει περισσότερους φυσικούς πόρους από οποιοδήποτε άλλο έθνος στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και των ΗΠΑ.

Τα πλασματικά νομίσματα του κόσμου πρόκειται να καταρρεύσουν στο μηδέν. Αυτό έχει ήδη δρομολογηθεί. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το σταματήσουμε. Η κυβέρνηση της Καλιφόρνιας ελπίζει ήδη να μοιράσει χρήματα για την τόνωση της οικονομίας, ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους να πληρώσουν το αυξανόμενο κόστος της βενζίνης και του ντίζελ. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, η εκτύπωση περισσότερου χρήματος για να βοηθήσει στην κάλυψη του κόστους του πληθωρισμού που προκαλείται από την εκτύπωση περισσότερου χρήματος.

Αυτό θα οδηγήσει γρήγορα σε υπερπληθωρισμό. Είναι πολύ πιθανό ότι το δολάριο ΗΠΑ θα χάνει κάτι της τάξης του 10% ανά μήνα πριν από το τέλος του 2023. Μέχρι το τέλος του 2024, μπορεί να βρισκόμαστε σε πλήρη υπερπληθωρισμό στη Βενεζουέλα. Αν το δολάριο ΗΠΑ επιβιώσει μέχρι το 2027 χωρίς ολική κατάρρευση, θα πρόκειται για θαύμα.

Έξυπνα, η Ρωσία έχει συνδέσει το νόμισμά της με τους υδρογονάνθρακες. Και εφόσον υπάρχει εγγενής, παγκόσμια ζήτηση για υδρογονάνθρακες, το ρωσικό ρούβλι θα έχει πάντα ζήτηση. Το δολάριο, που δεν υποστηρίζεται από τίποτα, θα ξεπουληθεί παντού, μαζί με το χρέος του αμερικανικού Δημοσίου, αφού όλο το χρέος του Δημοσίου βασίζεται στο ίδιο το δολάριο, το οποίο καταρρέει.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η ακραία φτώχεια για τους περισσότερους Αμερικανούς, οδηγώντας τις ΗΠΑ σε εμφύλιες ταραχές, χάος και ακραίες πολιτικές αναταραχές.

Το καλύπτω αυτό σε ένα 19λεπτο podcast εδώ (το πλήρες podcast της Ενημέρωσης για την Κατάσταση είναι ξεχωριστό, παρακάτω):

Brighteon.com/a0eff564-1677-4efd-ac98-20b29b04d0fc

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΠΕΘΑΝΕΙ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ, ΝΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΡΥΣΟ (Ή ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ: ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΕΝΑ ΕΦΕΔΡΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ
ΤΟ ΤΕΞΑΣ, Η ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΥΠΕΡΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ.

Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ MAD MAX ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ.

ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ “ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ”. Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ, ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ (ΠΑΡΑΛΟΓΗ) ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΠΩΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΜΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΩΣ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ. ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΟΥΝ ΕΝΩ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΠΛΟΥΣΙΟΙ” ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ, ΒΕΝΖΙΝΗ, ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ.

ΤΕΛΙΚΑ, Η ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΑΤΗ PONZI ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ. ΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ, ΤΟ ΑΣΗΜΙ, ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΔΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ)

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Ή ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ
ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΪΚ ΠΕΝΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. Ο ΠΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΗΔΗ.

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ PODCAST ΕΔΩ:
Brighteon.com/ff04bff1-3ffd-4e31-be60-6deeb2742324

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com
One thought on “Το ΔΟΛΑΡΙΟ θα πεθάνει… και το Ρούβλι θα κυριαρχήσει, καθώς τα νομίσματα που βασίζονται στα “εμπορεύματα” καθιστούν το χαρτί παρωχημένο.”
  1. Εύχομαι όχι μόνο να πετύχει η συνήρπαξη Ρωσίας – Κίνας – Ινδίας – Σαουδικής Αραβίας αλλά και να υπάρξει απόλυτη επιτυχία στην καθιέρωση άλλου νομίσματος στην συναλλαγή σε πρώτη φάση που αφορά την ενέργεια και κατόπιν και στα άλλα είδη του εμπορίου .
    Μόνο έτσι θα αρχίσει να σπάει η αυτοκρατορία του Δολαρίου αλλά και η ύπαρξη των ΗΠΑ , και τότε να δούμε την αντίδραση των ΧΡΗΣΙΜΩΝ – ΗΛΙΘΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .
    Βέβαια ο Λαός λέει το εξής ” ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ” αυτό για την Ευρώπη όταν θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας ,που θα πέσουν στα κεφάλια των λαών της Ευρώπης , καθώς επίσης και το κόστος των εξοπλισμών των κρατών της Ευρώπης υπέρ των ΗΠΑ .
    Άχρηστοι Ηγέτες της Γηραιάς Ηπείρου ξέρετε τι είπε ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς για την χώρα του ” ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΕΔΩ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ “

Αφήστε μια απάντηση