Ζητούν την παραίτηση Μητσοτάκη. Είναι ανεπαρκής, αυτοθαυμαζόμενος κι επικίνδυνος.

Σχόλιο ιστολογίου:

Δεν είναι μία και δύο οι φωνές που ζητούν την παραίτηση του καθόλα ανίκανου (ή ακόμα χειρότερα;) πρωθυπουργού. Εδώ όμως θα αναφερθούμε σε δύο από αυτές:

Ενός εκπροσώπου της πολιτικής σκηνής και ενός του στρατού. Για να λένε αυτά που λένε και μάλιστα δημοσίως, κάτι θα γνωρίζουν…

 1. Αντώναρος.

Ο Κυριάκος Μητσοτακης, εκτός από ανεπαρκής, αυτοθαυμαζόμενος κι επικίνδυνος για τη χώρα και την κοινωνία είναι ΠΙΑ και ανίσχυρος.

Δεν μπορεί να αντικαταστήσει ούτε ένα υπουργό. Μπορει να τους βάζει τις φωνές. Αλλά τα μέλη της κυβέρνησης ( ακόμη κι οι ακροδεξιοί μουσαφιραίοι) αυτονομούνται ένας ένας και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το άλλοτε πανίσχυρο τρίο του Μαξίμου.

Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία. Στη κοινωνία προκαλεί ολο και περισσότερη οργή, αποστροφή και θυμήδία. Κανεις πρωθυπουργός πριν από αυτόν δεν έχει γελοιοποιηθεί τόσο στη λαϊκή συνείδηση. Οι βουλευτές του διαπιστώνουν μαζική έξοδο ψηφοφόρων. “Δεν θα αφήσουμε αυτόν τον απερίγραπτο τύπο να μας τραβήξει κάτω σαν ρουφήχτρα”, μου είπε χτες βραδυ Βορειοελλαδίτης βουλευτής.

Οι δημοσκόποι δεν μπορούν ( και δεν θέλουν πια) να καμουφλάρουν την κατρακύλα του. Οι επιχειρηματίες που μέχρι τώρα τον στήριζαν σιγά σιγά παίρνουν διακριτές αποστάσεις: “Χωρίς ηρεμία στην κοινωνία οι επιχειρήσεις δεν πάνε μπροστα”, μου είπε σημαντικός παράγοντας με 4 παραγωγικές μονάδες στη χώρα. Αρκετά μέσα ενημέρωσης, μέχρι τώρα φιλικά, παίρνουν με επικριτικά κι αποκαλυπτικά δημοσιεύματα αποστάσεις από την κυβέρνηση.

Πόσο θα μπορέσει να κρατηθεί ο Μητσοτάκης στην εξουσία, καθώς αδειάζουν οι τσέπες του μέσου Ελληνα από τη 19η μέρα κάθε μήνα, είναι άγνωστο. Ο ίδιος επιμένει ότι “εχει πρόθεση” να εξαντλήσει την τετραετία. Πέρα του ότι ο ίδιος είναι ένας παθολογικός αρχιψεύταρος που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ανερυθρίαστα, η εμπειρία έχει αποδείξει ότι τέτοιες “προθέσεις” διαψεύδονται συνήθως απο τις εξελίξεις και την πραγματικότητα.

Γι αυτό ο Μητσοτακης είναι υπό προθεσμία. Πόσο θα κρατήσει αυτή η …προθεσμία δεν μπορει να είναι αδιάφορο για οιονδήποτε Ελληνα. Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτακης κάνει 99% των Ελλήνων φτωχότερους. Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης εγκαταλείπει όλο και περισσότερες κόκκινες γραμμές της εξωτερικής μας πολιτικης. Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι ο,τι χειρότερο, ανεπαρκεστερο και πιο αδίστακτο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει η χώρα στην κορυφή της κυβέρνησης ειδικά αυτή την περίοδο.

Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο μια ώρα αρχύτερα.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ 

2. Ταξίαρχος ε.α. Θεόδωρος Μαστιχιάδης

Το πρώτο μέρος είναι από:

olympia.gr

Το βίντεο από τον ίδιο τον κο Μαστιχιάδη.

One thought on “Ζητούν την παραίτηση Μητσοτάκη. Είναι ανεπαρκής, αυτοθαυμαζόμενος κι επικίνδυνος.”
 1. Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες της Ιστοσελίδας.
  Δεν υπάρχουν λέξεις – Φράσεις – Χαρακτηρισμοί για να δηλώσουν την αγανάκτηση , τον θυμό , για το ότι οι Άχρειστοι , οι Ηλίθιοι , οι Δουλοπρεπείς , οι Τυχοδιώκτες ηγέτες των Ευρωπαϊκών χωρών εν μια νυκτί να κάνουν την Ευρώπη νέα Αφρικανική Ήπειρο αφήνοντας την στις ορέξεις των ΗΠΑ . Ειλικρινά μπορεί κάποια ή Κάποιος να βρει τέτοιους χαρακτηρισμούς που να ταιριάζουν για αυτούς τους Ηγέτες ?
  Εύχομαι ολόψυχα όλες οι χώρες της ανατολής να συμπράξουν είτε με νέο Νόμισμα είτε όπως αλλιώς διότι πλέον δεν υπάρχει σωτηρία του κόσμου , στην λαίλαπα που έρχετε ( Κοινωνικά – Οικονομικά – Εθνικά – κ,λ,π)
  Κάντε ότι μπορείτε έτσι ώστε να βγάλετε από τον λήθαργο όχι μόνο τον Ελληνικό Λαό αλλά και όσους άλλους Λαούς μπορείτε διότι το μόνο που μένει είναι μια επανάσταση από τους λαούς εναντίον των ηγετών του έτσι ώστε να απαλλαγούμε
  από όλους αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
  Επίσης εύχομαι να το συντομότερο δυνατόν να επαληθευθούν όλες αυτές οι διδαχές των γερόντων περί καταστροφής των ΗΠΑ διότι μόνο αυτή η καταστροφή μπορεί να ΄ σώσει τον κόσμο από την καταστροφή .

Αφήστε μια απάντηση