Μια σοκαριστική αποκάλυψη!  (Του Οσίου γέροντα Εφραίμ Αριζόνας)
Μια μητέρα πήγε στην Αριζόνα και επισκέφτηκε τον γέροντα Εφραίμ στο μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου. Μπήκε στο κελλί του γέροντα και του είπε:
– Γέροντα ευλογείτε! Όλα ο Θεός τα έδωσε πλούσια στην οικογένειά μας. Απέκτησα ένα παιδί χρυσό, ο οποίος σήμερα είναι ένας καλός επιστήμονας και τώρα ήρθα εδώ, για να σας παρακαλέσω, να μας χαρίσει ο Θεός μια καλή κοπέλα, ώστε να μην διασαλευτεί η ομόνοια στην οικογένεια.
Ο γέροντας Εφραίμ την άκουσε με προσοχή και της είπε:
– Το ταξίδι παιδί μου στην Αριζόνα, δεν το σχεδίασες από μόνη σου, αλλά σου το χάρισε ο Θεός, για να μάθεις κάτι ”δυσάρεστο” για την οικογένειά σου…
Το παιδί σου…, σε 3 μέρες θα πεθάνει Εσύ όμως, εδώ θα μείνεις, να μην επιστρέψεις στην Ελλάδα, αλλά θα επιστρέψεις όταν ολοκληρωθεί το προσκύνημά σου.

Η γυναίκα, μόλις άκουσε αυτά τα λόγια από τον γέροντα, συγκλονίστηκε, έπαθε σοκ! Για πολύ ώρα δεν μπορούσε να συνέλθει. Ο γέροντας όμως την εμψύχωσε και την τόνωσε την  πίστη της.

Μόλις άρχισε η μάνα να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, είπε στον γέροντα:
– Πάτερ, τί είναι αυτά που με είπατε;;;!!! Παρακαλέστε το Θεό, να αλλάξει την απόφαση Του!
Και ο γέροντας, με πολύ αγάπη και πόνο, της είπε:
– Όντως ο Θεός έχει την διάθεση να αλλάξει την απόφασή του, αλλά δεν μπορεί να την αλλάξει, διότι το παιδί σου, έχει αποκτήσει ένα πάρα πολύ δύσκολο σεξουαλικό πάθος:
Έχει ”καταστρέψει” (διαφθείρει) 40 κοπέλες! Και δυστυχώς, αυτό δεν θα το καταλάβει ποτέ! Και όσο θα ζει και γάμο να κάνει, αυτός θα συνεχίζει το καταστροφικό του έργο, μέχρι τα βαθειά του γεράματα.

Δεν πρόκειται να διορθωθεί ποτέ και δεν έχει διάθεση μετανοίας. Τώρα ο Θεός, του φράζει το δρόμο του και θα τον πάρει. Εσύ θα μείνεις πίσω και θα γονατίζεις για το γιό σου καθημερινώς τόσο, που να σε πονάνε τα γόνατα, από τις γονυκλισίες και την προσευχή! Με ελεημοσύνες και κόλλυβα, να βοηθάς και να δροσίζεις την ψυχή του παιδιού σου, μέχρι να έρθει η τελική Κρίση, την Δευτέρα Παρουσία και να αποφασίσει τότε, οριστικά ο Θεός, που θα τοποθετήσει την ψυχή του…

Αφήστε μια απάντηση