Ένας “δούρειος ίππος ” καίγεται .
Χαίρεται.
Η Ουκρανία  ήταν ο “δούρειος ίππος ” που αυτή την στιγμή καίγεται ..
Μία χώρα που εύκολα , όπως όλες οι “πεινασμένες “ πρώην  ανατολικές αλλά και μή ,για λίγα δολάρια ,μερικά  marlboro και levis … ήταν έτοιμες να ξεπουληθούν και ξεπουλήθηκαν .
Όλη η Βαλτική “ξεπουλήθηκε “ για να γλυτώσει  από τον ένα ζυγό , για να μπει στου μαμωνά  και να απολαύσει τον ξέφρενο δυτικό υλισμό   ..
Το Μέγα ολίσθημα ,η Θεία εγκατάλειψη..
Η Ουκρανία από ότι φαίνεται όμως το τερμάτισε , μέχρι και αρχιεπίσκοπο δέχθηκε να αλλάξει και το πληρώνει .
 
 
Ο μαμωνάς παγιδευμένος .
 
Όμως τον μαμωνά τον ενοχλεί η παρουσία της Ρωσίας ,η γιγάντωση της και η
“χρηστή ” πολιτική  που ασκεί .
Η αρκούδα πλέον βρυχάται …
 Έτσι όπως τα έφερε ο Θεός ,η  “δύση ” είναι  μπλεγμένη άσχημα μπροστά στο φάσμα της καταστροφής ,της πείνας ,της ενεργειακής , νομισματικής ,θεσμικής ,στρατιωτικής  γενικής κατάρρευσης   και όχι η Ρωσία ..
Με την πόρνη Βαβυλώνα να μην έχει την ισχύ να επιβληθεί πλέον ,απέναντι σε Κίνα και Ρωσία
Αναζητώντας και κάνοντας  υβριδικούς σχεδιασμούς ,πως να χτυπήσει τους αντιπάλους της ,αλλά και τον κόσμο
Για αυτό οργάνωσε σχέδιο ,με “δούρειο ίππο ” την Ουκρανία υβριδικού πολέμου ,βιολογικού .
 
Αν κανείς συλλέξει τις ειδήσεις , όχι από τα συστημικά μ.μ.ε
Θα δει  ,ότι τα εργαστήρια που βρέθηκαν, εξέταζαν τρόπους  υβριδικής επίθεσης στην Ρωσία ,με χρηματοδότηση και καθοδήγηση από όλη την δύση .
Αρχικά πως μπορούν να βάλουν ιούς  σε πουλιά ,ζωντανά , αποδημητικά ,οικόσιτα ,νυχτερίδες κ.α  και πως  αλλά και πόσο αυτά μπορούν να μεταφερθούν και να πλήξουν τους ανθρώπινους ιστούς ,γενικά τον άνθρωπο .
Όλα πλέον καταγεγραμμένα μέσα στην αλληλογραφία που αντάλλασσαν με τα δυτικά εργαστήρια .
Κάθε λογικός άνθρωπος ,θα βγάλει ένα και μόνο λογικό συμπέρασμα , επειδή δεν μπορούσαν να χτυπήσουν διαφορετικά την Ρωσία ,προετοίμαζαν έναν ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ 
 
Για αυτό τον λόγο  χρησιμοποίησαν την πρόθυμη Ουκρανία .
Έσπειραν παντού νεοναζί ,τους χρηματοδότησαν , τους οργάνωσαν,τους όπλισαν ,τους τάισαν και τους εξέθρεψαν ως σκυλιά και  “φύλακες” των σχεδίων τους ,για να μην υπάρξει αντίσταση από τον λαό
 
Πρόεδρος juke boχ..
Έβαλαν έναν κωμικό για πρόεδρο ,που άλλα έλεγε πριν ,αλλά μετά ,αλλά τώρα , διαφορετική κασέτα ,ότι του βάλουν θα παίξει βέβαια , αφού του ρίξουν και τα αντίστοιχα κέρματα σε δολάρια ..
Αλλά σχεδόν όλες οι χώρες πλέον έχουν προέδρους juke boχes …
Για να μπορέσουν ανενόχλητοι να προετοιμάσουν  κρυφά τον  “υβριδικό πόλεμο “
Όταν λοιπόν βλέπουμε  την Ουκρανία να  βομβαρδίζεται ,ας σκεφτούμε ότι μόνοι τους έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους ..
Για τα δολάρια και τα ευρώ 
Αυτοί αποδέχτηκαν έναν αχειροτόνητο λαικό  για αρχιεπίσκοπο και “σκοτίστηκαν” πλέον  πνευματικά ως λαός ,παραδόθηκαν στις σατανικές ορέξεις των δυτικών .
Αλλά και η δική μας εκκλησία τον αναγνώρισε , δυστυχώς και με αγιορείτες πατέρες είχαν σχέσεις
Θα έλθει και η σειρά μας …
Αυτοί αποδέχτηκαν να γίνουν “δούρειος ίππος “ γέμισαν την χώρα τους εργαστήρια ,σε συνεργασία με την δύση ,που είχαν σκοπό  όπως αποδεικνύεται πλέον ,τον  κρυφό υβριδικό βιολογικό πόλεμο στην Ρωσία.
Αυτοί δεν τήρησαν  ποτέ την συμφωνία του Μινσκ και συνεχώς κορόιδευαν στις συνομιλίες κερδίζοντας χρόνο ..αλλά ο χρόνος μετά πρώτης και δευτέρας νουθεσίας τελειώνει…
Παραδόθηκαν πλέον σε “αδόκιμο νουν ”  
Οι Ουκρανοί που κυβερνούν ,δεν θα πουν ποτε πια αλήθεια ,δεν θα τηρήσουν τον λόγο τους ,δεν θα τηρήσουν τις συμφωνίες, , είναι επικίνδυνοι πλέον  , μολύνθηκαν πλέον  από το δυτικό πνεύμα .
Αυτό το ξέρει και το καταλαβαίνει η Ρωσία ,αλλά και ξέρει ότι δεν μπορεί να κάνει πίσω πλέον σε αυτή την διαμάχη με την δύση και τον “δούρειο ίππο “ της πριν τον εξαϋλώσει…
Είμαστε  σε “υβριδικό πόλεμο ” 
 
Η ανθρωπότητα από ότι φαίνεται βρίσκεται σε εναν “υβριδικό πόλεμο ” με ένα κατασκευασμένο ιό σε παρόμοιο εργαστήριο ,όπως τα Ουκρανικά .
Αυτή την στιγμή είναι “φυλακισμένα ” παγιδευμένα  ,κυρίως τα ανεπτυγμένα πλούσια κράτη και οι λαοί τους .
Ποτέ θα βάλουν ή θα βγάλουμε την μάσκα
Ποτέ και πως θα πάμε οπουδήποτε
Πόσες δόσεις και πότε θα κάνουμε
Πότε θα μας αφήσουν για λίγο ελεύθερους στο προαύλιο της φυλακής ,μέχρι να μας κλείσουν πάλι μέσα .
Όλα αυτά για το χρήμα …
 
 
Τι θα μπορούσα να κάνω ; 
 
Ο Θεός επέτρεψε να περιπαίσουμε σε αυτήν κατάσταση , σε αυτή την  πνευματική ομηρία  .Να χάσουμε την ελευθερία μας ,να πέσουμε σε “θλίψη ” ,η οποία θα επιδεινώνεται ,θα μας ξεγελάει λίγο χαλαρώνοντας και θα σφίγγει πλέον περισσότερο ,θα οδηγεί σε καταθλίψεις ,αυτοκτονίες ,οικογενειακές τραγωδίες  ,ατομικές τραγωδίες ,με μία μόνη διέξοδο ..
“πᾶς γὰρ ὃς ἂν ἐπικαλέσηται τὸ ὄνομα Κυρίου σωθήσεται.”
Μόνο η επιστροφή πρός τον Θεό ,η ΜΕΤΑΝΟΙΑ θα μας βγάλει από  αυτή την νοητή φυλακή  ,από τον επικείμενο πνευματικό  θάνατο .
Ένας περίπατος στο προαύλιο της φυλακής  , μερικοί καλοκαιρινοί μήνες ανευ πιστοποιητικού και προστίμου δεν είναι ελευθερία ,πάλι θα σφίξουν τα δεσμά και θα πονάνε περισσότερο τότε .
 
Ελευθερία πριν τον “θάνατο “
 
Και όμως …Μερικά λεπτά την ημέρα προσευχής ,μερικά λεπτά με  “κομποσκοίνι”  ή Χωρίς με την ευχή “Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με “
“Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς “
Μερικές σειρές από το ψαλτήρι ,μπορεί να αρχίσουν να σπάνε τις αλυσίδες σιγά σιγά
Μερικά λεπτά την ημέρα ,μπορεί  και να είναι το  μεγαλύτερο δώρο αγάπης πρός τον αυτό μας ,την οικογένειας μας ,τον κόσμο ολόκληρο 
Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας
Γ.Μ

Αφήστε μια απάντηση