Κατακλυσμιαίο σενάριο για τις βιομηχανίες φορτηγών και τροφίμων: Καθώς η κάθοδος της Αμερικής στην άβυσσο πλησιάζει προς την ολοκλήρωση, περιμένετε…

… ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και του χάους καθώς ωθούμεθα προς την τραγωδία.

 

Του Stefan Stanford – Όλες οι ειδήσεις – Live Free Or Die

Σύμφωνα με αυτή τη νέα ιστορία στην Daily Mail, ο Joe Biden κινδυνεύει τώρα να εξοργίσει τη ριζοσπαστική-αριστερή “ομάδα” defund-the-police ζητώντας από το Κογκρέσο 32 δισεκατομμύρια δολάρια για το FUND της αστυνομίας σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει την αυξανόμενη εγκληματικότητα στις πόλεις σε όλη την Αμερική, καθώς πλησιάζουν άλλες εκλογές, ελπίζοντας να αποφύγει ένα λουτρό αίματος στις ενδιάμεσες εκλογές.

Δείχνοντας στον κόσμο πόσο γρήγορα είναι περισσότερο από ευτυχείς να αλλάξουν την ατζέντα τους όταν αλλάζουν τα πολιτικά ρεύματα, είναι πιθανό να βλέπουν επίσης μεγάλο μακελειό στον ορίζοντα στην Αμερική με την κάθοδο των εθνών μας στην άβυσσο να αυξάνεται όλο και πιο γρήγορα κάθε μέρα.

Επειδή, όπως επισημάνθηκε σε αυτό το ρεπορτάζ του ANP της 28ης Μαρτίου, με τις μαζικές ελλείψεις τροφίμων να γίνονται ήδη αισθητές από τους καθημερινούς Αμερικανούς και τον Τζο Μπάιντεν και τον Λευκό Οίκο να παραδέχονται επιτέλους ότι οι “πραγματικές” ελλείψεις είναι καθ’ οδόν, έχει προειδοποιηθεί εδώ και καιρό ότι μόνο 9 γεύματα χωρίζουν μια πολιτισμένη κοινωνία από την πλήρη και ολοκληρωτική αναρχία και είμαστε σε καλό δρόμο.

Με τεράστιες ποσότητες τροφίμων να “χάνονται” ή να “κλέβονται” πρόσφατα, όπως είχε επισημάνει η Susan Duclos σε αυτό το άρθρο του ANP της 25ης Μαρτίου (δηλαδή να μεταφέρονται στα υπόγεια καταφύγια των παγκοσμιοποιητών που προετοιμάζονται για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα;), πόσος καιρός θα περάσει μέχρι η βιομηχανία φορτηγών μας να ταξιδεύει κάτω από βαριά οπλισμένη φρουρά για να παραδώσει τρόφιμα στα καταστήματα, με τις συμμορίες να οργιάζουν όπως σε κάποιες δυστοπικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας/τρομοκράτησης που όλοι έχουμε δει πάρα πολλές φορές στην τηλεόραση;

Με τον τρόπο που η Αμερική οδεύει αυτή τη στιγμή, με την πλήρη και ολοκληρωτική ανομία από την ίδια μας την “κυβέρνηση” ή αλλιώς τους επίδοξους δικτάτορες που ήταν περισσότερο από ευτυχείς να κλέψουν τις εκλογές του 2020 από τον αμερικανικό λαό για να εγκαταστήσουν την εγκεφαλική μαριονέτα τους, τον Joe Biden, στο αξίωμα, η Αμερική τρέχει προς την καταστροφή και όπως θα εξερευνήσουμε στην επόμενη ενότητα αυτής της ιστορίας παρακάτω, ένα νέο πιθανό κατακλυσμιαίο σενάριο περιμένει τώρα τη βιομηχανία φορτηγών μας, για το οποίο πολύ λίγοι άνθρωποι μιλούν.

Ενώ όλοι έχουμε ακούσει τόσα πολλά για το κόστος των καυσίμων που εκρήγνυται υπό τον Τζο Μπάιντεν, και οποιοσδήποτε δίνει προσοχή στο τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο, γνωρίζοντας ότι με την αύξηση των τιμών των καυσίμων, οι τιμές των ΠΑΝΤΑ ανεβαίνουν, αυτή η ιστορία της 22ας Μαρτίου στο Reuters υπαινίχθηκε τον νέο εφιάλτη που πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι Αμερικανοί.

Αναφέροντας σε αυτό το άρθρο ότι λόγω των όσων συμβαίνουν τώρα στην Ουκρανία, το κόστος του ντίζελ θα εκραγεί, με το Zero Hedge να αναφέρει σε αυτό το άρθρο με τίτλο “Τα βενζινάδικα θα στερέψουν”: Catastrophic Scenario For Diesel Emerging According To World’s Biggest Energy Traders” ότι “ενώ ο κόσμος έχει επικεντρωθεί εμμονικά στο αργό πετρέλαιο και τη βενζίνη τις τελευταίες εβδομάδες, εμείς αντ’ αυτού προειδοποιήσαμε τους αναγνώστες για ένα πολύ πιο τρομερό σενάριο που διαδραματίζεται στο ντίζελ, μια πηγή ενέργειας που είναι απολύτως κρίσιμη για να λειτουργεί ο κόσμος “just in time” στην ώρα του”, πρέπει να θυμόμαστε ότι η βιομηχανία φορτηγών λειτουργεί σχεδόν εξ ολοκλήρου με αυτό το καύσιμο.

Και όπως έχει επισημανθεί επανειλημμένα, όταν η βιομηχανία φορτηγών ακινητοποιείται, ακινητοποιείται και η Αμερική. Βλέποντας τέλεια το γράφημα που έχουμε ενσωματώσει παραπάνω, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα όποια προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας που έχουμε τώρα θα ωχριούν μπροστά στην καταστροφή που θα εκτυλισσόταν αν η βιομηχανία φορτηγών της Αμερικής κατέρρεε λόγω του αστρονομικού κόστους των καυσίμων ή ενός ανεξέλεγκτου κύματος εγκληματικότητας. Από αυτή την ιστορία του NTB Trucking Blog..:

Οι οδηγοί φορτηγών είναι μία από τις πιο σημαντικές δουλειές που υπάρχουν. Η NTB εκτιμά τη δέσμευση των οδηγών μας στη βιομηχανία φορτηγών και κατανοεί πόσο σημαντικό είναι να λειτουργούν καθημερινά τα φορτηγά μας.

Πρόσφατα, βρήκαμε ένα εξαιρετικό infographic που διερευνά τι θα συνέβαινε αν τα φορτηγά σταματούσαν. Πολλοί άνθρωποι εκτός του κλάδου των φορτηγών δεν σκέφτονται από πού προέρχονται όλα τα εμπορεύματά τους και τη σοβαρή κατάσταση που θα προέκυπτε από τη διακοπή των φορτηγών.

Σύμφωνα με το άρθρο, αν τα φορτηγά σταματούσαν για είκοσι τέσσερις ώρες: τα νοσοκομεία θα ξέμεναν από βασικές προμήθειες, η αλληλογραφία των ΗΠΑ και η παράδοση άλλων δεμάτων θα σταματούσε μέσα σε μία ημέρα, θα άρχιζαν να δημιουργούνται ελλείψεις σε τρόφιμα και τα καύσιμα των αυτοκινήτων θα λιγόστευαν, οδηγώντας σε υψηλές τιμές και μεγάλες ουρές στις αντλίες βενζίνης. Όλες αυτές οι συνθήκες θα συνέβαιναν αν τα φορτηγά σταματούσαν μόνο για ένα εικοσιτετράωρο.

Σε 2-3 ημέρες, οι συνθήκες θα κλιμακώνονταν ακόμη περισσότερο. Αν τα φορτηγά σταματούσαν για λίγες ημέρες: τα πρατήρια καυσίμων θα ξέμεναν εντελώς από καύσιμα, τα ΑΤΜ θα ξέμεναν από μετρητά και οι τράπεζες δεν θα μπορούσαν να διεκπεραιώσουν συναλλαγές, τα αποθέματα βασικών τροφίμων και νερού θα εξαφανίζονταν και τα σκουπίδια θα άρχιζαν να συσσωρεύονται σε αστικές και προαστιακές περιοχές.

Μέχρι την 4η εβδομάδα που θα σταματούσαν τα φορτηγά, τα αποθέματα καθαρού νερού της χώρας θα είχαν εξαντληθεί πλήρως. Τα φορτηγά δεν χρειάζονται μόνο για να παραδίδουν πακέτα, όπως νομίζουν πολλοί άνθρωποι, αλλά είναι πραγματικά απαραίτητα για να ζούμε με τον τρόπο που ζούμε σήμερα.

Να θυμάστε πάντα να ευχαριστείτε τους οδηγούς φορτηγών, καθώς μπορεί να είναι μια δύσκολη δουλειά, αλλά μια από τις πιο σημαντικές!

Αν δεν έχετε δει ακόμη το infographic για το οποίο μιλάει η ιστορία, είναι ενσωματωμένο παραπάνω. Με μια ακόμη και βραχυπρόθεσμη διακοπή της λειτουργίας των φορτηγατζήδων να έχει σχεδόν αμέσως επιπτώσεις στα νοσοκομεία, τα πρατήρια καυσίμων, τις προμήθειες καυσίμων, τη μεταποιητική βιομηχανία, την αμερικανική αλληλογραφία και τα “μεγάλα φάρμακα” σε όλη την Αμερική, θα χρειαστούν μόνο δύο με τρεις ημέρες πριν η βιομηχανία τροφίμων πάρει σταθερά το κέλυφος, το εμφιαλωμένο νερό, οι παιδικές τροφές και τα κονσερβοποιημένα κρέατα εξαφανιστούν εντελώς από τα ράφια, καθώς τα ΑΤΜ σε όλη την Αμερική στερεύουν.

 Έτσι, με την Αμερική να καταρρέει μπροστά στα μάτια μας, και με όσους έχουν δώσει προσοχή να κατανοούν πλήρως ότι αυτή η “κατάρρευση” έχει “κατασκευαστεί” πλήρως, έτσι ώστε τίποτα να μην μπορεί να τη σταματήσει από το να εξελιχθεί πλήρως τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες, μήνες και χρόνια, καθώς η “κατάρρευση” είναι ο στόχος των παγκοσμιοποιητών, στον οποίο έχουν επενδύσει τόσο πολύ χρόνο, ενέργεια και χρήμα, φανταστείτε μόνο τις εσωτερικές πόλεις της Αμερικής όταν όλα καταρρεύσουν, όπου οι κάρτες EBT δεν θα λειτουργούν πλέον επειδή τα τρόφιμα δεν θα είναι πλέον “άφθονα”.

Βάζοντας την Αμερική σε μια πολύ πραγματική ταχεία πορεία προς τον κανιβαλισμό και όλα τα φρικτά πράγματα που έχουμε ακούσει να διαδραματίζονται στη Βενεζουέλα, όπως ζώα ζωολογικών κήπων και οικογενειακά κατοικίδια που κυνηγιούνται και τρώγονται για φαγητό από τις πεινασμένες μάζες, με τη συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών να ζουν σε έναν ονειρικό κόσμο όπου τίποτα πραγματικά κακό δεν τους συμβαίνει, θυμηθείτε τι συμβαίνει κάθε φορά που χτυπάει ένας τυφώνας ή μια χιονοθύελλα, με αυτές τις μάζες να τρέχουν στα μπακάλικα την τελευταία στιγμή για να αγοράσουν τρόφιμα για να τα βγάλουν πέρα τις επόμενες μέρες.

Τώρα φανταστείτε ότι αυτός ο τυφώνας ή η χιονοθύελλα διαρκεί για μήνες ή χρόνια ή ακόμη και δεκαετίες!

Με όλα τα καταστήματα στην Αμερική να λειτουργούν με αυτό το μοντέλο “just in time” που επεσήμανε η προαναφερθείσα ιστορία του Zero Hedge, αφήνοντας τις μάζες συνήθως προετοιμασμένες για τίποτα πέρα από το “ελάχιστο”, και σίγουρα εντελώς απροετοίμαστες για οποιαδήποτε “επικείμενη καταστροφή”, τι θα συμβεί όταν ο πόλεμος για την Ουκρανία κλιμακωθεί, οδηγώντας σε έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό ή μια μαζική κυβερνοεπίθεση, με το δίκτυο να καταρρέει; Τι θα κάνουν αυτά τα εκατομμύρια ανθρώπων που δεν προετοιμάζονται ή που δεν έχουν τα χρήματα να βγουν έξω και να αγοράσουν τρόφιμα ενός μήνα για τις οικογένειές τους; Θα πιστέψουν τρελά ότι η κυβέρνηση θα τους προμηθεύσει;

Κάθε μέρα βρίσκουμε όλο και περισσότερους λόγους για να προετοιμαστούμε και αν πιστέψουμε τα γραφόμενα που βλέπουμε εδώ και καιρό στον τοίχο, τα οποία γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα όσο περνάει ο καιρός υπό τον Τζο Μπάιντεν και όπως επισημαίνει κάθε ένα από τα παρακάτω βίντεο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το “τελικό παιχνίδι” των παγκοσμιοποιητών παίζεται τώρα μπροστά στα μάτια μας, με 7 δισεκατομμύρια “άχρηστους φαγάδες” να προετοιμάζονται για τεχνητή πείνα και τους “απροετοίμαστους” να προετοιμάζονται πλήρως για να σφαγιαστούν.

allnewspipeline.com
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση