Το σημάδι του θηρίου στη δεύτερη πίστα θα το δούμε όλοι
Σχόλιο ιστολογίου:
Ως ανοιχτόμυαλοι θα δημοσιεύουμε κάθε άποψη που προέρχεται από Ορθοδόξους Χριστιανούς και θα ελπίζουμε ότι τελικά θα επικρατήσει το καλό σενάριο και θα έχουμε θεϊκή επέμβαση και λύτρωση.
———————————————————————————–
Κατάργηση Covid pass➡️πόλεμος ➡️έλλειψη αγαθών ➡️αύξηση τιμών ➡️πλαφόν αγαθών➡️κουπόνια καταναλωτών➡️food pass.➡️ραγδαία αύξηση μεσομακροπρόθεσμων παρενεργειών της ένεσης, και παρουσίαση τους ως νέα πανδημία,➡️ανάγκη νέου μαζικού εμβολιασμου➡️επαναφορά Covid pass και ενσωμάτωση του με το food pass.
Covid pass=food pass.
Πράσινο τρως, κόκκινο δεν τρως.
Το σημάδι του θηρίου, που στην πρώτη πίστα είδαμε λίγοι, στην δεύτερη πίστα, θα το δουν όλοι, εκτός από εκείνους που θα πάνε να πάρουνε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά.
“..και ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.” Αποκάλυψη 13.
Και αμέσως μετά, ο Αρμαγεδδώνας, ο ασυνήθιστος πρωτοφανής πόλεμος των νεοταξιτών κατά του Θεού του Παντοκράτορα, η σύλληψη και διαφθορά των διαφθειρόντων την γη, και η αποκατάσταση με την Βουλή των Δικαίων.
Σε 2 ημέρες τελειώνει ο 27ος μήνας, και μπαίνουμε στον 28ο μήνα, από τότε που άρχισε η παράλλαξη του ενδελεχισμού, και αναδείχθηκε το βδέλυγμα της ερημώσεως, ο σκιώδης πλανητάρχης Βασίλης Πόρτας, που κάθισε στην καθέδρα της Δημόσιας Υγείας, και ευθύνεται για όλα αυτά.
Ιάκωβος Τίγκας

Αφήστε μια απάντηση