ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Σβαμπ: Έρχονται ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!! Προ των πυλών η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ, vid
Έφεραν σκοπίμως το αδιέξοδο με την Ρωσία…

Σε ρούβλια από σήμερα οι πληρωμές με φυσικό αέριο, αλλιώς η κάνουλα θα κλείσει.

Η Ρωσία δεν εμπιστεύεται πια την Ευρώπη, καθώς δέσμευσε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε ρωσικούς λογαριασμούς, στους οποίους πληρωνόταν για το αέριο και πλέον ζητά πληρωμές σε νόμισμα που εμπιστεύεται.

Μάλιστα δεν αποκλείεται το μέτρο να εφαρμοστεί και σε άλλους τομείς προϊόντων.

Οι διεθνιστές ξέρουν πως κατά αυτόν τον τρόπο πλήττουν τους πολίτες της Ευρώπης και όχι την Ρωσία, η οποία έχει να δώσει το αέριό της στην αγορά της Κίνας και της Ινδίας.

Για του λόγου το ασφαλές, ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ , Κλάους Σβαμπ, δήλωσε πως έρχεται «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ», η οποία προφανώς προκαλείται τεχνηέντως.

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab λέει στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, στην οποία συζητήθηκαν πολλά και διάφορα – ΕΔΩ«Η ιστορία βρίσκεται πραγματικά σε ένα σημείο καμπής», με οικονομική αστάθεια, σύγκρουση μεταξύ μεγάλων παγκόσμιων δυνάμεων και την επερχόμενη τέταρτη βιομηχανική επανάσταση.

Δήλωσε στην παρέμβαση που έκανε, προειδοποιώντας για ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, οι οποίες θα οδηγήσουν στην ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ:

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη, όλο το εύρος, τις συστημικές και τις αλλαγές στις δομές, που θα πραγματοποιηθούν.

Πάρα ταύτα αυτά γνωρίζουμε ότι το παγκόσμιο σύστημα ενέργειας, οι αλυσίδες τροφίμων, και οι αλυσίδες προμηθειών, θα επηρεαστούν βαθύτατα».

Δείτε:

 

Αφήστε μια απάντηση