ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΔΕΙΝΑ : ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ!

Σχόλιο:

Αν δεν είναι τώρα επίκαιρο αυτό το άρθρο, τότε πότε ήταν; Πλέον δε μιλάμε για προφητείες αλλά για ειδήσεις. Πλέον δεν ακούγονται από τους προφητολάγνους αλλά από τα πιο “έγκριτα” χείλη. Και ας ελπίσουμε ότι η επερχόμενη πείνα θα κρατήσει μόνο κάποιους μήνες και αμέσως μετά τα πράγματα θα οδεύσουν προς το καλύτερο. Εν πάση περιπτώσει, ας ξαναθυμηθούμε τόσο τις προφητείες όσο και τις συμβουλές των αγίων για την αντιμετώπισή της.


ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ Γ΄ΠΠ ΕΙΝΑΙ: ΠΕΙΝΑ, ΔΙΨΑ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΣΕΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ (TEΛIKA) ΔΕΙΝΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ:
“Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ: «Τι εννοείς γέροντα θα έρθει πείνα;» τον ρώτησα. Μου απάντησε «Θα πεινάσει κόσμος. Δεν θα έχει να φάει». «Και πόσο μεγάλη θα είναι η πείνα;» «Σκέψου ότι δεν θα γίνονται λειτουργίες σε εκκλησίες λόγω έλλειψης κόκκινου κρασιού. Τέτοια πείνα θα έρθει στην Ελλάδα» «Και πόσοι θα πεθάνουν από την πείνα;» ήταν η επόμενη ερώτησή μου. Ο γέροντας έσκυψε το κεφάλι του και δεν μου απάντησε. Σε λίγο σήκωσε το κεφάλι του και μου είπε: «Θα χαθούν ζωές, αλλά τα περισσότερα θύματα που θα έχει η Ελλάδα θα είναι από τους αλλοδαπούς”.
«Πώς θα μπορεί κανείς να γλυτώσει από όλα αυτά;», είπε: «Μόνο με την πίστη στο Θεό. Τότε, ο Θεός θα σώσει πολλούς πιστούς ανθρώπους. Θα οικονομήσει έτσι ο Θεός και θα γίνουν πολλά θαύματα. Αλλά χρειάζεται από μας εκτός από την πίστη, μετάνοια και προσευχή και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

2) ΠΑΪΣΙΟΣ: «Θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι».
«Να έχετε ένα κτηματάκι και λίγο να το καλλιεργείτε. Κοντά σε σας, θα βοηθήσετε και κάποιον που δεν θα έχει».

3) Π. ΣΙΜΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: «Μια άλλη φορά μου είπε, ότι θα έρθει τέτοια πείνα, που η πείνα του 1941 δεν είναι τίποτα, μπροστά σε αυτή που έρχεται»
(ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΟ ’41 ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ)

4) Π. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ: «Θα έρθουν χρόνια δύσκολα, αλλά μη φοβάστε. Τα παιδιά του ο Θεός δεν τα εγκαταλείπει. Θα τα φυλάει σκανδαλωδώς. “δηλαδή γέροντα; τι δηλαδή; να, άμα δεν θα έχεις να φας, θα ξυπνάς το πρωί, θα βρίσκεις μια φραντζόλα ψωμί πάνω στο τραπέζι και θα λες: αυτό από που ήρθε;»

5) ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ: “Σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα και όλοι στα χωράφια θα σκοτώνονται για μια πατάτα.”

6) ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ: “Θά ‘ρθει μέρα που μια χούφτα χρυσάφι ,μια χούφτα αλεύρι.”

7) ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ: “Καί μετά θά ἔρθει , δυστυχία, φτώχεια, πείνα, ἀρρώστιες. Θά δουλεύετε γιά νά πάρετε ἕνα κομμάτι ψωμί ὅλη τήν ἡμέρα. Ἴσα-ἴσα τό μεροκάματο θά φτάνει.”

“Θυμάστε παιδιά μου τί σᾶς εἶπα πρίν ἀπό πέντε χρόνια, ὅταν ξεκινοῦσε ἡ οἰκονομική κρίση; Καί τότε μέ ρωτήσατε ἄν θά ἔπρεπε νά ἔχουμε προμήθειες σέ περίπτωση ἀνώμαλης κατάστασης.

-Ναί γέροντα ἐγώ σᾶς εἶχα ρωτήσει εἶπε τότε ὁ Σταῦρος.

-Τότε καλέ μου Σταῦρο σᾶς προέτρεψα νά κάνετε ἀποθῆκες πνευματικῶν τροφῶν καί ὄχι βρώσιμων ἀγαθῶν, δηλαδή ἀγαθά τά ὁποῖα καταστρέφονται μέ τά μικρόβια, μέ τό νερό, μέ τό σεισμό κ.λ.π. Νά ἔχετε ἀποθῆκες πνευματικῶν ἀγαθῶν σᾶς εἶχα τονίσει γιά νά μπορέσετε νά ἀντέξετε. Νά μάθετε τή νηστεία γιατί θά ἔρθουν δύσκολοι καιροί, μάθετε νά ἐπιβιώνετε μέ τά ἀγαθά τῆς γῆς, νά καλλιεργεῖτε τή γῆ ἀκόμη κι ἄν ἔχετε ἕνα μέτρο.”

– Θυμᾶμαι γέροντα, πού μᾶς εἴπατε τότε σχολιάζοντας μία πράξη φιλανθρωπίας ἀπό τά παιδιά πώς τώρα ἔχετε καί δίνετε. Αὔριο δέν θά ἔχετε γιά νά δίνετε. Καί ὅποιος ἔχει γιά νά ζήσει νά μήν ξεχνᾶ νά δίνει καί νά βοηθάει τά ἀδέλφια.

8) ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ:
Μέσα όμως σε όλα αυτά, η πείνα θα θερίζει, όποιος δεν έχει Χριστό και Παναγιά, στους δρόμους θα γυρίζει.

Γι’ αυτό εσείς παιδάκια μου, να λέτε λόγο θείο,
σ’ όποιον ζητά να μορφωθεί με θείο μεγαλείο.

Όποιος ζητήσει να με βρει, από Εμένα το Πνεύμα μου να πάρει,
τίποτα να μη φοβηθεί, θα έχει ό,τι ζητάει.

Να έχετε πίστη σταθερή και με κλειστά τα μάτια,
να αφεθείτε σε Εμέ, και Εγώ σας δίνω τα πάντα…
δεν έχει κρίση ο Θεός, τίποτα δεν του λείπει,
μπορεί να φροντίσει τον καθένα σας, να στείλει ό,τι του λείπει.

ΕΠΙΣΗΣ:

Α) ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ. ΤΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Β) ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΨΑΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΟΡΤΑ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

Γ) ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΠΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.

9) ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ:
Σε λίγο , δεν θα έχεις πια να τρως ,
Δεν θα έχεις , που να μένεις ,
Πολλά με την Πίστη θα υπομένεις .
================================================
Πάρτε μέλι, όσπρια, ζυμαρικά και ρύζι
δώστε δωρεάν στον φτωχό, και θα δείτε το σακί το αδειανό να πλημμυρίζει,
ο Χριστός σας τα χαρίζει,
ευλογία τα δωρίζει,
εξαιρεί αυτόν που έχει και δεν δωρίζει,
ευθύς η πείνα τον θερίζει .

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.

1) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, Θ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

2) ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΤΗΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ.

3) ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ (ΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ).

4) ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΗΣΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ.

5) ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΩΡΟ, ΑΓΙΑΣΜΟ Κ.Α. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΠΟΙΗΜΑ*. ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΙΨΑΜΕ.

6) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟ ΕΞΗΣ: “ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΡΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ”.

7) ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ PELITI.GR ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΛΕΥΡΙΟΥ Ή ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΓΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ:

Αν θέλουμε να συντηρήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα (πάνω από τρία χρόνια) αλεύρι ή σιτάρι, παίρνουμε έναν καινούριο τενεκέ για τυρί, τοποθετούμε το αλεύρι ή το σιτάρι για 15 εκατοστά. Πατάμε με όποιο τρόπο μπορούμε τα υλικά μας έτσι ώστε να συμπιεστούν καλά. Τα υλικά που θα αποθηκεύσουμε θα πρέπει να έχουν χαμηλή υγρασία και να μην έχουν προσβολή από έντομα.

Όταν φτάσουμε στο μέσο του τενεκέ προσθέτουμε μια στρώση χοντρό αλάτι για ένα εκατοστό πάχος. Προσθέτουμε τα υλικά μας αλεύρι ή σιτάρι και φροντίζουμε να τα συμπιέζουμε έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά αέρα.

Με πολύ υπομονή ελέγχουμε να μην έχουμε κενά αέρος. Γεμίζουμε ως επάνω τον τενεκέ. Στρώνουμε μια στρώση με χοντρό αλάτι και από επάνω βάζουμε φύλλα δάφνης ή ξερό βασιλικό.

Κλείνουμε το καπάκι και σφραγίζουμε το καπάκι με κερί. Λιώνουμε κερί σε ένα μπρίκι και το ρίχνουμε γύρω από το καπάκι του τενεκέ.

Αν μετακινήσουμε τον τενεκέ το κερί θα σπάσει, γι’ αυτό φροντίζουμε να ρίξουμε το κερί στην τελική θέση αποθήκευσης ή αν χρειαστεί να μετακινηθεί ο τενεκές να μετακινηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σπάσει το κερί.

Αποθηκεύουμε τον τενεκέ σε δροσερό και σκιερό μέρος.
Με αυτό τον τρόπο μπορεί να αποθηκεύσουμε σιτάρι ή αλεύρι για μεγάλο χρονικό διάστημα, πάνω από τρία χρόνια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ:
https://peliti.gr/syntirisi-sitariou-kai-alevri-gia-megalo-diastima/

ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ Ο BALANTHSBEROIA:

8) ΤΕΛΟΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ: ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΕΥΘΥΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.

9) ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΦΑΜΕ ΄Η ΠΙΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ. ΑΝ ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΚΚΟΥΒΑ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…
================================================
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ.

• Σαν έρθουν τα δεινά, στους δρόμους να μη βγείτε. Να κλείσετε την πόρτα σας και μέσα να καθίσετε.

• Ευαγγέλιο να έχετε στο σπίτι, που έχει χάρη, στα δεινά να σας περιφρουρήσει.

• Τον Τίμιο Σταυρό σαν όπλο να κρατείτε, από τις σφαίρες του εχθρού εσείς να φυλαχθείτε.

• Καθαρό κερί ποτέ να μη σας λείπει, και κερί της Αναστάσεως να έχετε στο σπίτι.

• Λιβάνι να έχετε και κάρβουνα μαζί με το θυμιάμα, του εχθρού τα μάτια να τυφλώνει ποτέ να μη σας βρεί.

• Και πάντα αγιασμό στο σπίτι να κρατείτε, λίγο από αυτό να πίνετε ποτέ να μη διψάσετε.

• Και αντίδωρο να έχετε φυλαγμένο, με λίγο θα χορταίνει και ο πεινασμένος.

• Και θεία ρήματα να έχετε και ψαλτήρι. Από τα μάτια των εχθρών πάντοτε να σας κρύβει.

• Και τέλος, πίστη να έχετε σαν βράχο στην καρδιά σας, γιατί εν ώρα των δεινών θα είμαι κι εγώ κοντά σας.
Με αυτά που σας είπα να εφοδιασθείτε, θέλω αυτό το μάθημα παντού να μοιραστεί, ο κόσμος που δεν ξέρει να πληροφορηθεί.
Ειδήσεις εκ του Ουρανού στέλνω η ΠΑΝΑΓΙΑ, και όσοι τις τηρήσετε θα βρείτε σωτηρία.
Στέλνω για όλους συμβουλές για να προφυλαχθείτε, όταν θα έρθουν τα δεινά εσείς να μη χαθείτε.
Στέλνω την ευλογία μου απ’ της καρδιάς τα βάθη, και εις την ώρα των δεινών τον κόσμο να σκεπάσει.
Αμήν, Αμήν, Αμήν.

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

6 thoughts on “ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΔΕΙΝΑ : ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ!”
 1. Όλα σημαντικά όσα γράφεις Άννα μου. Πιάνεις πάντα το σφυγμό μας σε όσα χρειαζόμαστε να ακούσουμε και να μάθουμε. Πρέπει να είμαστε και σε ομάδες, όσοι έχουμε την ίδια Χριστιανική συνείδηση. Ο Κύριος θα μας δείξει το δρόμο την ώρα που θα κριθεί επείγον.
  Ευχαριστούμε !!

 2. εχω την εντύπωση πως φετος ειναι… απο το πασχα και μετα ο ερντογαν λογικα θα πεσει εξι μηνες πριν το πασχα το επόμενο… οποτε εχουμε το καλοκαίρι εξελιξεις χρεωκοπια επιθεση στο Ιραν και τον χειμωνα μεχρι το επόμενο θερος πεινα ας κανονισει ο καθενα και για ελεημοσηνη χωρις να αποτελει στόχο γιατι κοντά στο νου κι η γνωση…. λεηλασιες… εκατο ψυχες θα σωσει… ολοι αμεση εξομολογηση μεταλαβη σε ανεμβολιαστους ιερεις οι άλλοι προδωσαν δεν έχουν ευλογια… και μετα σταθερη στη θεληση του θεου στωμεν καλως. και οι ψαλμοι ειναι ο οδηγος ο Μηχαηλ ο Δαυίδ και η Παναγια να μας σκεπαζει… ο πρώτος το ποιο τελειο διμιουργημα του Θεού ο φιλος του θεου μετακλητα με τη χαρη που του δωθηκε το αυτο επιθυμει ο ανθρωπος… ο Δαυίδ… ειναι ο Άνθρωπος.. ολοιμας που παρα τις πτωσεις μετανοησε και παρακαλεσε και του δωθηκε στην αυτη ζωη ευλογια που δε χανετε στη επομενη αληθινη ζωη… και η Παναγία… η πυλη του παραδεισου… χαρη σε αυτην εχουμε την δευτερη ευκαιρια… γεννηση πνευματικη την εξομολογηση… δοξα στην Παναγια απεραντη οπως απεραντη ειναι και η αγαπη για το ανθρώπινο ον.. ο ΩΝ και Ο ΗΝ.. να μας χαρισει το εισιτήριο.. που θα κερδισομαι με το αυτεξουσιο την μετανοια και εξομολογηση μας.. αγαπαμε το Θεο με ολη τη διανια και τη δυναμη και το δοχειο που δόθηκε σε καθε εναν να γεμισει ελεος ωστε ως δεκα παρθενες το κερι να αναβει συνεχως…. και το συνανθρωπο ως τον εαυτο μας… οπως τον καλο σαμαρειτη… τον καλο ιερεα τον αναγνωριζουμε απο την πνευματικη φωνη την οποια αναγνωριζουμε μονο τα πρόβατα του Χριστου και ξεχωριζουμε τις Λυκοπροβιες… κοντα στο νου κι η γνωση… δε χρειάζεται να σας πει κανεις εκεινος εχει την αλήθεια η αλήθεια ειναι μεσα μας και ο καθένας μπορεί να εχει απευθείας τηλεφωνικη γραμμη με τον ουρανο ο Δαυίδ ηταν βοσκός και δεν ειχε αναγκη κανενα ριψοσταυρο ανιερο κανενα βοθρονεοταξιτηουνιστηπαπικοουκρανο που ενω ρημαξαν ολοκληρο λαο με τον ψηλοτακουνο εβραιο… ριχνουν κροκοδειλεια δακρυα… θυμαστε αραγες τα περιστερια του παπα που ταφαγανε τα κορακια… Μπολιαστες που συνηργισαν στο μπολι δηλαδη στο σφραγισμα που συνεχιζουν οι λουλιδες της δυσης.. η Μαχαιρα η πνευματικη τροχιστηκε απο τον Ηλια.. κι αλιμονο τους τους Μισθωτους καιαφες. ψηλά το κεφαλι απο επανω θα μας δοθεο το Βυζαντιο και παλι… το αληθινο Ρωμειοκο.. διαφορετικά ας χαθει το Ελαδισταν… οι Έλληνες να σωσουν την ψηχη τους γιατι το αληθινο κρατος του Χριστού ουκ εκ το κοσμου τουτου… οτι επιτρεψει.. Ο Αληθινος μας Θεος Χριστός… εμεις ειμαστε με το νικητη.. ως την τελευταία μας αναπνοή οπως ο ληστής που ειναι πρωτος ηδη στον παραδεισο… που δεν ειναι μεγιστοι των αγιων… καλη λευτερια καλη δυναμη καλη εξομολογηση και μετανοια… η Ψυχη… η μεγαλύτερη αξια.

 3. Πολλά συγχαρητηρια για ολα αυτα που γράφετε.
  Μία καθαρη φωνή με ενσυναισθηση ,μια καρδιά πλατειά που χωραει πολλούς,μια αγκαλιά πολυ μεγαλη….
  Σας ευχαριστουμε για ολα!!!
  Για την αληθινη καθαρη,αντικειμενικη και πλούσια ενημερωση.
  Ο Θεος νας σας εχει ΠΑΝΤΑ Καλά εσας και τους οικείους σας.

Αφήστε μια απάντηση