ΣΟΚ από ΔΝΤ για ελληνική οικονομία: Ζήτησε «πάγωμα» μισθών-συντάξεων και ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών – Επιστροφή στο 2010…Λάθος … Επιστροφή στο 2011, όταν

…. ο μακαριστός Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης είχε δει ότι θα ξεραθούν τα «λεφτόδεντρα»

«Κάποια μέρα θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα».

(γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης)26 Μαΐου 2011

Και η Γερόντισσα της Αττικής

Εις το όνομα της Αγίας Τριάδος

Πάρε μολύβι και χαρτί τα ρήματα να γράψεις.Είναι προς όφελος ψυχής για όποιον τα διαβάσει.Μα είναι και προφητικά τα λόγια του Κυρίου.Σοφία κρύβουν μέσα τους του Θείου μεγαλείου.

Όποιος με Εμένα ενωθεί με αγάπη και ειρήνητίποτα να μη φοβηθεί, σε ο,τι και να γίνει!Το λέω αυτό γιατί έρχονται δεινά πολύ μεγάλαγιατί πολύ αίμα θα χυθεί μες τη φτωχή Ελλάδα.

Θα μπούνε μέσα στη Βουλή όλοι οι πεινασμένοιχιλιάδες θα σφαχθούν εκεί τι μακελειό τους περιμένει!Έπειτα από αυτό παιδάκια μου θα έρθει ακυβερνησίααφού πολλοί πολιτικοί θα έχουν φύγει από τη ζωή!

Για λίγο η χώρα αυτή δεν θα έχει καπετάνιοκαι είναι επικίνδυνο ο εχθρός να έρθει από πάνω.Ο πόλεμος προ των πυλών οι Τούρκοι παραμονεύουνκαι ψάχνουν μία αφορμή, αυτό πια περιμένουν!

Τότε θα έρθει ο Στρατός για λίγο να κυβερνήσειθα φύγουν τότε οι δανειστές και ήσυχη την Ελλάδα θα αφήσουν.Θα φύγετε από την ΕΟΚ, θα κόψτε την δραχμή σαςθα μείνετε μονάχοι σας αυτή θα ‘ναι η τιμή σας!

Για να θυμηθείτε ξανά Θρησκεία και Πατρίδανα έρθετε εις εαυτόν σε προσευχή και σε νηστεία.Όμως δεν θα αποφύγετε το φοβερό εχθρό σαςοι Τούρκοι θα επιτεθούν να πάρουν τα νησιά σας.

Δεν θα είναι για πολύ αυτό γιατί φωτιά τους περιμένειαπό το στόλο το Ρωσικό αλλά και από τα δικά τους μέρη.Θα τους αποδεκατίσουνε δε θα ΄χουν που να πάνεότι κακό σας έκαναν τώρα θα το μετράνε.

Μέσα όμως σε όλα αυτά η πείνα θα θερίζειόποιος δεν έχει Χριστό και Παναγιά στους δρόμους θα γυρίζει.Γι΄ αυτό εσείς παιδάκια μου να λέτε λόγο Θείοσε όποιον ζητά να μορφωθεί με Θείο μεγαλείο.

Όποιος ζητήσει να με βρεί, το Πνεύμα μου να πάρειτίποτα να μη φοβηθεί θα έχει ότι ζητάει.Να ‘χετε Πίστη σταθερή και με κλειστά τα μάτιανα αφεθείτε σε Εμέ και εγώ σας δίνω τα πάντα!

Δεν έχει κρίση ο Θεός, τίποτα δεν του λείπειμπορεί να φροντίσει τον καθένα σας να στείλει ότι του λείπει!Έτσι θα κάνω και σ΄ αυτή την άθεη εποχή σαςανάλογα την πίστη σας θα είμαι στη ζωή σας!

Θα είμαι σε όποιον με καλεί σε όποιον είναι στην αγκαλιά μουγιατί είμαι ο Πατέρας σας και είστε τα παιδιά μου!Ειρήνη να ‘χετε στην ψυχή και στην καρδιά αγάπηγια να περιφρουρείσθε πάντοτε απ’ του εχθρού το μάτι.

Πρέπει να τα περάσετε όλα αυτά που σας είπαγια να έρθει η μετάνοια να κλείσει η μαύρη τρύπα.Αυτή που σας αποξένωσε από τη Θεϊκή αγκαλιά μουγιατί με απαρνηθήκατε και φύγατε από κοντά μου.

Έπειτα όμως από αυτά θα έρθει η νηνεμίαόταν σε Εμένα γυρίσετε θα έρθει η ευλογία.Μεγάλη χώρα και ένδοξη θα γίνει η Ελλάδαμε κυβερνήτη Χριστιανό θα κάνει πράγματα μεγάλα!

Πλούτος στο υπέδαφος θα βρεθεί και λείψανα Αγίωνπλούσια χώρα θα γίνετε σε χρήμα αλλά και θείων μεγαλείων!Τα αρχαία θα διδάσκονται σε ολόκληρο τον κόσμοπαντού θα πάνε αποστολές να διδαχτεί το Ευαγγέλιο μόνο!

Η Ελλάδα θα γίνει ένδοξη αλλά και πολύ μεγάληθα πάρει πια τα εδάφη της που έχασε και πάλι.Όλα αυτά θα γίνουνε γι΄ αυτό προετοιμαστείτεγια τα δεινά και τα άσχημααλλά και για τις μέρες τις ένδοξες που θα δείτε!Αμήν.

 Ηλίας Σκουντριάνος

Αφήστε μια απάντηση