Στήν Μόσχα ὅποιος φορᾷ μάσκα θά πληρώνῃ πρόστιμο !

Η Μόσχα θα τιμωρεί όσους φορούν μάσκες καθώς η ΕΕ απελευθερώνει την «ειρήνη» 

Η Μόσχα έχει υιοθετήσει μια σταθερή προσέγγιση: ο δήμαρχος Sobyanin όχι μόνο έχει άρει την απαίτηση για μάσκα με διάταγμα, αλλά έχει καταστήσει ακόμη και αξιόποινη πράξη τη συνέχιση της χρήσης μάσκας στο κοινό

Το διάταγμα τέθηκε σε ισχύ στις 15 Μαρτίου. Η χρήση ιατρικών μασκών στη Μόσχα επιτρέπεται πλέον μόνο σε ιατρικά ιδρύματα, εφόσον το επιτρέπει η διοίκησή τους.

«Η χρήση μάσκας σε μετρό, λεωφορεία, δρόμους ή οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία εξομοιώνεται με την πρόθεση απόκρυψης της ταυτότητας κάποιου από τις κάμερες παρακολούθησης ή τις αρχές επιβολής του νόμου», ανέφεραν οι αρχές. Όποιος εξακολουθεί να βάζει μάσκα στο πρόσωπό του πρέπει να περιμένει πρόστιμο από 5.000 έως 75.000 ρούβλια (42 έως 630 ευρώ).

Διάφορα μέτρα για τον κορωνοϊό εξακολουθούσαν να ισχύουν στη Μόσχα μέχρι πρόσφατα. Για παράδειγμα, οι εταιρείες ήταν υποχρεωμένες να μετρούν τη θερμοκρασία του σώματος των εργαζομένων τους και να στήνουν διαχωριστικά τοιχώματα στους χώρους εργασίας.

 

Ο κύριος λόγος για το τέλος των κανονισμών για τις μάσκες είναι πιθανό να είναι μια ανησυχία για την τρομοκρατία. Η Ρωσία διεξάγει ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία και αυτή τη στιγμή έχει πιο πιεστικά ζητήματα από το να ανησυχεί για τις μάσκες προσώπου.

Ο Αυστριακός αρθρογράφος και πρώην πρόεδρος του FPÖ spin-off BZÖ (Bündnis Zukunft Österreich), Gerald Grosz, έστειλε εν τω μεταξύ μια ανοιχτή επιστολή στην Επιτροπή Νόμπελ της Στοκχόλμης, στην οποία πρότεινε τον Πούτιν για το Νόμπελ Ιατρικής.

Ο Πούτιν «κατάφερε μόνος του μέσα σε λίγες μέρες» να νικήσει τον κορώνα παγκοσμίως, εξήγησε.

……………………………

ἀπό ἐδῶ

Ἔχετε ὑπ᾿ὅψιν σας,ἐάν δέν τό ἔχετε ἤδη ἂντιμετωπίσει,πώς κάθε παραπομπή σέ μέσο ρωσσικό,ἀκόμη καί αὐτά πού φιλοξενοῦνται σέ ἄλλα κράτη,ἡ google δέν τά ἀνοίγει. Οὔτε τό ἑλληνικό Σπούτνικ,ἐννοεῖται…

Μιλᾶμε γιά τήν « δημοκρατία » πού δέν …φοβᾶται τίποτε !!! 

Ἡ Πελασγική

sxolianews.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση