Δραματική εισήγηση σε Β.Πούτιν: “Κάνε διάγγελμα και κήρυξε γενική επιστράτευση – Κρίνεται το μέλλον της Ρωσίας”

“Η μοίρα της Ρωσίας αποφασίζεται εδώ και τώρα”

Με δραματικούς τόνους απευθύνονται Ρώσοι αναλυτές και απόστρατοι αξιωματικοί προς το Κρεμλίνο και τον πρόεδρο της Β.Πούτιν ζητώντας να προχωρήσει άμεσα σε διάγγελμα, να εξηγήσει στο ρωσικό Έθνος την κατάσταση και να κηρύξει γενική επιστράτευση.

Ρώσοι αναλυτές φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένοι από τον σχεδιασμό και την πορεία της στρατιωτικής επιχείρησης με εξαίρεση την περιοχή του Ντονμπάς. Πρέπει να υπάρξει άμεσα επιστράτευση καθώς “κρίνεται το μέλλον της Ρωσίας. Η ύπαρξη της”.

Οι τόνοι είναι δραματικοί καθώς όπως αναφέρουν “θα είναι αυτοκτονική οποιαδήποτε συνθηκολόγηση με αυτήν την Ουκρανία. Δεν έχουμε δικαίωμα, ούτε περιθώριο οποιασδήποτε σύναψης ειρήνης. Η επιχείρηση πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος και πρέπει να ακουμπήσουμε τα σύνορα με Πολωνία”.

Τα ίδια μηνύματα εκπέμπονται από πολλά ρωσικά ΜΜΕ γεγονός που δείχνει πως ίσως έχουμε εξελίξεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ήδη η αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων από το Κίεβο έχει δυσαρεστήσει πολλούς καθώς σκοτώθηκαν πολλοί Ρώσοι αλεξιπτωτιστές σε Hostomel-Irpin, Bucha για να προσφέρουν “ελιγμούς και παραπλανητικές κινήσεις ώστε να μην ενισχύσουν οι Ουκρανοί τις δυνάμεις τους στο Ανατολικό Μέτωπο”

Δείτε βίντεο από την περιοχή.

“Η μοίρα της Ρωσίας αποφασίζεται εδώ και τώρα”

Ρώσος αναλυτής και απόστρατος στρατιωτικός αναφέρει τα εξής:

Η μοίρα της Μαριούπολης είναι τρομερή. Κανείς δεν θέλει να επαναλάβει τη μοίρα της. Η πόλη καταστράφηκε . Πολλοί το απέδωσαν στο γεγονός ότι είναι μέρος του οικισμού του Ντόνετσκ, πράγμα που σημαίνει ότι η Ρωσική Ομοσπονδία πρόκειται να περιορίσει τις επιχειρήσεις εντός των συνόρων των περιοχών Λουγκάνσκ και Ντόνετσκ.

Όχι, δεν είναι καθόλου έτσι! Η Ρωσία θα πάει μέχρι το τέλος. Το όλο πρόβλημα είναι ότι η πόλη χρειαζόταν ως κέντρο logistics, ως λιμάνι.

Σε έναν πόλεμο, τα logistics είναι το παν. Μόνο δια θαλάσσης μπορεί να μεταφερθεί ο απαιτούμενος αριθμός πυρομαχικών και προσωπικού και στη συνέχεια είτε μόνοι τους είτε με σιδηροδρομική μεταφορά στα δυτικά και βόρεια (το Zaporozhye, το Krivoy Rog και ο Δνείπερος θα γίνουν οι επόμενοι στόχοι μας).

Έχουμε υπόψη μας την Poltava, τη Vinnitsa, τη Zhytomyr, η Δυτική Ουκρανία περιμένει. Και αν κάποιος άλλος θέλει να παρέμβει, τότε, όπως είπε ο Πούτιν, κινδυνεύετε να αντιμετωπίσετε «συνέπειες που δεν έχετε ξαναζήσει στην ιστορία σας». Θέλετε; Δεν βλέπω κανέναν πρόθυμο!

Νομίζω ότι οι φρουρές των Chernigov, Sumy, Kharkiv και Nikolaev, που είδαν τη μοίρα της Μαριούπολης, μετά και την ήττα των κύριων δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στο Donbass, θα αποσυρθούν ή θα παραδοθούν (θα αφήσουμε τους διαδρόμους για αποχώρηση). Κατά τα άλλα, η μοίρα των πόλεων είναι θλιβερή. Το καλύτερο που τους περιμένει είναι μια ανθρωπιστική καταστροφή.

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το Κίεβο. Αλλά η Ρωσία δεν έχει άλλο δρόμο. Ο Ρουβίκωνας διέβη στις 24 Φεβρουαρίου. Τώρα δεν πρόκειται για την Ουκρανία, αλλά για την ύπαρξη της Ρωσίας στα σημερινά της σύνορα. Ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο! Ή κερδίζουμε ή εξαφανιζόμαστε.

“Αυτές τις ώρες κρίνεται η τύχη της Ρωσίας”

Πιστέψτε με, δεν αστειεύομαι καθόλου και δεν είναι μεγάλα λόγια. Έτσι ακριβώς πάει. Και με αυτά τα λόγια ο Αρχιστράτηγος πρέπει να απευθυνθεί στο έθνος. Τώρα στην Ουκρανία, η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με όλο τον κόσμο για το δικαίωμα στην ύπαρξή της.

Αν χάσει σε αυτόν τον πόλεμο, θα εξαφανιστεί, θα τη διαμελίσουν τμηματικά οι συνιστώσες όλων των εχθρών μας από τα χέρια της δικής μας πέμπτης φάλαγγας.

Δυστυχώς η ιστορία δεν έχει υποτακτική διάθεση, ο Ρουβίκωνας διέβη στις 24 Φεβρουαρίου και δεν υπάρχει γυρισμός. Ή θα νικήσουμε τον ουκρανικό φασισμό (και κανείς δεν αμφιβάλλει ότι είναι φασισμός, ακόμη και στην Ουκρανία), ή θα εξαφανιστούμε ως έθνος από προσώπου γης, χάνοντας αυτόν τον πόλεμο από τις δυνάμεις του Κακού.

Ναι, αυτή τη στιγμή διαδραματίζεται η τελευταία σκηνή της πάλης μεταξύ των δυνάμεων του Κακού και των δυνάμεων του Καλού. Και, δυστυχώς, βρίσκεται ήδη στην επικράτειά μας, γιατί χωρίς την Ουκρανία δεν υπάρχει Ρωσία (Μπρεζίνσκι κάθαρμα αποδείχτηκες ότι είχε δίκιο!).

Και αυτός που θα κερδίσει αυτόν τον αγώνα θα οριστεί ως Καλός, γιατί η ιστορία γράφεται από τους νικητές. Αν χάσουμε, θα μας χαρακτηρίσουν ως δυνάμεις του Κακού. Γι’ αυτό καλώ τον Ανώτατο Διοικητή (σσ τον Β.Πούτιν) να εξηγήσει την κατάσταση στους ανθρώπους και, αν χρειαστεί, να ανακοινώσει γενική επιστράτευση, γιατί οι άνδρες των Ντονέτσκ-Λουγκάνσκ που κινητοποιήθηκαν δεν επαρκούν.

Οι μισοί από αυτούς δεν μπορούν να κρατήσουν πολυβόλο, δεν μπορούν να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν”.

Αφήστε μια απάντηση