Νέα συνθήκη για τις πανδημίες αναγορεύει τον Π.Ο.Υ. παγκόσμιο δερβέναγα

Η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας συμφωνεί να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για συμφωνία κατά των πανδημιών

Την 1η Δεκεμβρίου 2021 τα 194 μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) κατέληξαν σε συναίνεση για την έναρξη της διαδικασίας σύνταξης και διαπραγμάτευσης σύμβασης, συμφωνίας ή άλλου διεθνούς νομικού μέσου στο πλαίσιο του καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προκειμένου να ενισχυθεί η πρόληψη, η ετοιμότητα και η αντίδραση ενάντια σε πανδημίες.

Πρόκειται να συγκροτηθεί διακυβερνητικό όργανο διαπραγμάτευσης, το οποίο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την 1η Μαρτίου 2022 (προκειμένου να συμφωνηθούν οι μέθοδοι εργασίας και τα χρονοδιαγράμματα) και για δεύτερη φορά την 1η Αυγούστου 2022 (προκειμένου να συζητηθεί η πρόοδος επί του σχεδίου εργασίας). Στη συνέχεια, θα υποβάλει έκθεση προόδου στην 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας το 2023, με σκοπό την έγκριση του μέσου έως το 2024.

 

 https://www.consilium.europa.eu/el/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

 

Αυτα και αλλα πολυ ωραια λεει η ανακοινωση απο το Ευρωπαικο συμβουλιο,θα υπαρξει μια διεθνης συνθηκη που θα υπογραφει-εγκριθει εως το 2024,θα ειναι ενα μεσο που θα βοηθαει τις χωρες να αντιμετωπιζουν επομενες πανδημιες

Ποσο μας αγαπουν.

Αυτο που δεν λεει ειναι οτι:

Η συνθηκη αυτη θα δινει στον Παγκοσμιο οργανισμο υγειας το αποκλειστικο δικαιωμα να αποφασιζει για την αντιμετωπιση αυτων των πανδημιων,και οι αποφασεις του θα υπερισχυουν των συνταγματων των χωρών μελών του.

Τι σημαινει αυτο?

Οτι σε επομενη πανδημια,,που θα αποφασιζει ο Παγκοσμιος οργανισμος υγειας οτι ειναι πανδημια….θα αποφασιζει αυτος και οχι η καθε χωρα για την αντιμετωπιση της,και η αποφαση του αυτη θα ειναι ισχυροτερη απο το Συνταγμα της καθε χωρας.

Αν αποφασισει δηλαδη ο ΠΟΥ οτι η πανδημια που αυτος θεωρει σαν τετοια πρεπει να αντιμετωπιστει με εμβολιασμους οποιουδηποτε σκευασματος,πειραματικου η οτι….αυτο θα ισχυει ασχετα αν το Συνταγμα καθε χωρας λεει κατι αλλο,και αυτο θα σημαινει οτι οι εμβολιασμοι αυτοι θα γινουν υποχρεωτικοι με αγνωστα εως τωρα η κρυφα τιμωρητικα μετρα για οσους αρνηθουν σαν πολιτες των χωρων αυτων να ακολουθησουν αυτες τις εντολες.

Μια υγειονομικη δικτατορια η οποια μονο το καλο των λαων δεν εχει για στοχο,αν παρουμε σαν δειγμα γραφης οτι εγινε με τα εμβολια για τον Covid19 και ποσο αναποτελεσματικα ειναι,οτι δημιουργησαν χιλιαδες προβληματα και ακομα δεν ξερουμε τις μακροχρονιες επιπτωσεις τους….

Τοτε καταλαβαινουμε τι μπορει να συμβει,και θα συμβει στο μελλον.

Ζουμε πρωτογνωρες καταστασεις,απιστευτες ραδιουργιες, τρομερες και εγκληματικες πραξεις οι οποιες παρουσιαζονται σαν σωτηριες για το μελλον των ανθρωπων.

Σκεφτειτε το λιγο.

harrytsopanos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση