Οι Τούρκοι παρουσίασαν την «ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ»! Η κυβέρνηση πιστεύει πως ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ το ΝΑΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Τι σημαίνει το όνομα…

Η τουρκική Baykar Defense παρουσίασε το χαμηλής ορατότητας, μη επανδρωμένου αεροσκάφους Kizilelma, η “κόκκινο μήλο”.

Η ονομασία δεν είναι τυχαία και δείχνει πως η Τουρκία δεν ξεχνά τα σχέδιά της και κανένα ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να βοηθήσει την Ελλάδα, η οποία σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τον Ελληνισμό, επέλεξε να τα σπάσει με την Ρωσία και να γαντζωθεί πλήρως από εκείνους που επέτρεψαν την σφαγή της Σμύρνης και την κατοχή της Κύπρου.

 Το “κόκκινο μήλο”, είναι όραμα του Παντουρκισμού και συμβολίζει την επανένωση των Τούρκων από τον Καύκασο, τα Βαλκάνια, την Κεντρική Ασία, έως την Μέση Ανατολή…

Η ιδέα βρίσκεται στην καρδιά του τουρκικού επεκτατισμού και το όνομα παραπέμπει στα βάθη της Ασίας από όπου κατάγονται οι αυθεντικού Τούρκοι και όχι οι σημερινοί που είναι εκτουρκισμένοι ή μη Έλληνες, Κούρδοι, αρμένηδες κτλ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια με τις πρώτες μελέτες να ολοκληρώνονται το 2013 από τους μηχανικούς της εταιρείας του γαμπρού του προέδρου Ερντογάν, Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, ενώ το πρόγραμμα επίσημα ξεκίνησε στα μέσα του 2018. Σήμερα μετά από σχεδόν μια δεκαετία, όσο χρονικό διάστημα θα χρειαζόταν για να ξεχαστεί ένα ανάλογο ελληνικό πρόγραμμα, η τουρκική εταιρεία παρουσίασε ανεπίσημα το πρόπλασμα του αεροχήματος στις εγκαταστάσεις της.

Μπορεί η οικονομική κρίση να δοκιμάζει την Τουρκία, η αμυντική βιομηχανία της όμως, προς απογοήτευση των Ελλήνων “πασιφιστών” δεν σταματά να αναπτύσσει και να παράγει νέα οπλικά συστήματα τα οποία στο μέλλον θα στραφούν κατά της Ελλάδας.

Δείτε σε βίντεο το αερόχημα κρούσης «KIZILELMA» που σημαίνει «Κόκκινο Μήλο» από το «ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ»:

 

el.gr

Αφήστε μια απάντηση