Εικονικές προσβολές ρωσικών στρατηγικών βομβαρδιστικών με πολυηχητικά Kh-47M2 Kinzhal της Σούδας, της Αλεξανδρούπολης κλπ.!

Οι εικονικές εκτοξεύσεις έγιναν μεταξύ Κύπρου και Κρήτης

τις εικονικές προσβολές συμμετείχαν και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου, Il-38. Τα ρωσικά μαχητικά συνοδευόντουσαν από τέσσερα Su-35

Η επιχείρηση ξεκίνησε τα ξημερώματα από την ρωσική βάση του Khmeimim στην Συρία. Επισήμως τα αεροσκάφη συμμετέχουν σε αεροναυτική άσκηση.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε φωτογραφίες των μαχητικών με τους πυραύλους.

Οι επιλεγμένοι στόχοι αφορούν την στέρηση δυνατότητας των ΗΠΑ να στέλνουν όπλα στην Ουκρανία και να διατηρούν ναυτική κυριαρχία στην Α.Μεσόγειο.

Το MiG-31K είναι η έκδοση του μαχητικού ειδικά διαμορφωμένη για να φέρει τον εν λόγο πύραυλο και το Tu-22M3 ήταν το πρώτο υπερηχητικό στρατηγικό βομβαρδιστικό της Ρωσίας που τέθηκε σε υπηρεσία.

Το Tu-142ΜΖ “Bear” είναι το πρώτο στρατηγικό ρωσικό βομβαρδιστικό, ιδίας κλάσεως και επιδόσων με το αμερικανικό B-52

Ο Kinzhal αναπτύσσει ταχύτητα 10 και στην τελική φάση φτάνει τα 12 Mach (12,300–14,700 χλμ./ω.)!

Όταν εκτοξεύεται από το μαχητικό MiG-31K έχει ακτίνα 2.000 χλμ. και όταν εκτοξεύεται από στρατηγικό βομβαρδιστικό Tu-22M3 φτάνει τα 3.000 χλμ. καθώς εκτοξεύεται από μεγαλύτερο ύψος.

Οι εικονικές εκτοξεύσεις έγιναν μεταξύ Κύπρου και Κρήτης και τα βλήματα αφίχθησαν στους στόχους τους και θεωρητικά τους έπληξαν σε 4′ από την εκτόξευσή τους (Σούδα) και αντίστοιχα σε 8′-9′ (το γαλλικό αεροπλανοφόρο και την Αλεξανδρούπολη)!

pronews.gr

Αφήστε μια απάντηση