«ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ»! Οργή Γερμανών κατά Σολτς για την προπαγάνδα με την Ρωσία – Μόνο στο ΕΛ το ΒΙΝΤΕΟ

Ο κόσμος «ξύπνησε» και είδε πως δεν φταίει η Ρωσία για την ΦΤΩΧΕΙΑ που επιβάλλουν τα τσιράκια των διεθνιστών στην Ευρώπη…

Ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz διέκοψε την ομιλία του, καθώς πολίτες κραύγαζαν πως είναι ”ψεύτης” λέγοντας πως φταίει η Ρωσία που ακριβαίνουν οι τιμές στην ενέργεια.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Έσεν σε μια συγκέντρωση που σηματοδοτούσε την έναρξη της εκστρατείας του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος για τις περιφερειακές εκλογές.

Τα συνθήματα ξεκίνησαν όταν ο καγκελάριος μίλησε για την ουκρανική σύγκρουση και την προσφυγική κρίση.

Είναι αυτονόητο πως τα κυρίαρχα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ΔΕΝ μετέδωσαν το συγκεκριμένο περιστατικό (για τα ελληνικά ούτε λόγος)! Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν αντιμετωπίσει αυξανόμενη δυσαρέσκεια από την αρχή της σύγκρουσης στην Ουκρανία και των επακόλουθων αντι-ρωσικών κυρώσεων που έχουν οδηγήσει στην άνοδο των λογαριασμών τροφίμων και ενέργειας σε ολόκληρη την ήπειρο.

Η οργή μεγαλώνει, όταν οι επίσημες Αρχές δίνουν συμβουλές όπως:

  • «Ελέγξτε τα ντους που κάνετε οι ίδιοι και τα παιδιά σας. Και όταν κλείνετε το νερό να λέτε:”Άρπα την Πούτιν”».
  • «Μπορείτε να αντέξετε τους 15 βαθμούς Κελσίου τον χειμώνα μ’ ένα πουλόβερ!!! Κανείς δεν πεθαίνει απ’ αυτό. Πρέπει να κλείσουμε τη ‘χρυσή’ βρύση του Πούτιν, να σταματήσουμε την προμήθεια φυσικού αερίου και πετρελαίου, έτσι ώστε η Ευρώπη να ‘χει μια ευκαιρία για ελευθερία ξανά».
  • «Αν είναι εφικτό, θα πρέπει να κάνουμε ποδήλατο ή να παίρνουμε λεωφορείο ή τρένο αντί να χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα».

Οδηγούν λοιπόν τους πολίτες στην φτώχεια και στην ελάχιστη εγγυημένη ενέργεια με πρόσχημα την ενέργεια, έτσι ώστε να εδραιωθεί χούντα που θα παρέχει σε όλους τα άκρως βασικά!

Δείτε το βίντεο:

photo welt. de

el.gr

Αφήστε μια απάντηση