ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!

One thought on “ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!”
  1. Η ερμηνεία των προφητειών γίνεται με πρόχειρο τρόπο, κατά το δοκούν και με μελλοντολογική χροιά και προσέγγιση η οποία δεν έχει καμία σχέση με το θρησκευτικό συναίσθημα αλλά με καφεμαντεία.
    Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το μεγαλύτερο μέρος των δήθεν προφητειών αποτελεί προπαγάνδα της Ρωσίας η οποία απο το 2000 έχει εισχωρήσει με πολύ χρήμα στην Ελλάδα και έχει εξαγοράσει συνειδήσεις σε πολιτικούς και θρησκευτικούς κύκλους.
    Η Ρωσία μεσω αυτής της προπαγάνδας -απάτης θέλει να προετοιμάσει την Ελλάδα να αποδεχτεί την απώλεια εδαφών αλλά και το εκχριστιανισμό ικανού μέρους του τουρκικού πληθυσμού των δυτικών επαρχιών ,πληθυσμός ο οποίος >θα χρησιμοποιηθεί ως ΄΄δούρειος ίππος΄΄ φαινομενικά απο το 2016 έχουν έρθει σε ρήξη<.
    Το δόλωμα θα είναι η θρησκεία.
    Οι δυτικές επαρχίες της Τουρκίας και η Ελλάδα θα ομογενοποιηθούν αλλά και διαμελισθούν σε ομόσπονδα κομμάτια(ΚΑΝΤΟΝΙΑ).
    Η Περιοχή γύρω από τα στενά και την έξοδο της Ρωσίας στις θερμές θάλασσες θα περικλείεται από μια σούπα πληθυσμών οι οποίο θα αποποιούνται της φυλετικής τους ταυτότητας μεθυσμένοι από μια νέα μεταφυσική αίσθηση της εκπλήρωσης των προρρήσεων οι μεν και μια ευφορία για την αποδοχή τους οι δε.Ας μην το κάνουμε μόνοι μας ευκολότερο για τους επικυρίαρχους να μας διαλύσουν.
    Έλληνες και Τούρκοι αποτελούν διαφορετικές φυλές.Το ότι κάποιοι Τούρκοι θα αλλαξοπιστήσουν δεν τους κάνει Έλληνες,προσοχή.

Αφήστε μια απάντηση