Καταρρέει η κτηνοτροφία και η ενέργεια! Πείνα και διακοπές ρεύματος εν όψει, vid
Και στο βάθος περιμένει η παγκόσμια κυβέρνηση να δώσει την λύση…

Την βεβαιότητα του ότι θα έχουμε σύντομα διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα, λόγω των κυρώσεων στην Ρωσία, αλλά και της γενικής πολιτικής της κυβέρνησης στα ενεργειακή, εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

Ο Γ.Αδαμίδης εκτίμησε ότι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος σε όλη την Ελλάδα. «Θα υπάρχουν περίοδοι όπου θα χρειαστεί να γίνεται διακοπή ρεύματος σε περιοχές της χώρας, για μισή, για μία ώρα, κυκλικά, προκειμένου να μην βυθιστεί η χώρα στο σκοτάδι», σημείωσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, προσθέτοντας «είμαι βέβαιος γι’ αυτό, μακάρι να διαψευστώ».

Την ίδια ώρα δυσοίωνα είναι τα μαντάτα και από την κτηνοτροφία!

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κτηνοτρόφοι μειώνουν τα κοπάδια τους, μη μπορώντας να ανταποκριθούν στο υπέρογκο κόστος στις ζωοτροφές, αποτέλεσμα της παρατεταμένης κρίσης στην ενέργεια και τις πρώτες ύλες! Παράλληλα η παγκόσμια εξουσία θα παρέχει φθηνό ρεύμα, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι άκρως βασικές ανάγκες, τις οποίες εκείνη θα ορίζει ποιες είναι.

Ως εκ τούτου, όπως χρόνια τώρα προειδοποιεί ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, οι πολυεθνικές και τελικά μία μητρική υπερπολυεθνική εταιρεία θα αναλάβει την παραγωγή φαγητού εργαστηρίου!

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι τροφές των ζώων έχουν ΥΠΕΡΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ!!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση