Σήμερα είμαστε όλοι ναζί….
Χαίρεται.
Καλοπληρωμένες ,λαδωμένες  αντίχριστες μαριονέτες .
Καταντήσαμε  βολεμένοι ,μασκοφορεμένοι , εμβολιασμένοι  ,νεοναζί , υπερόπτες  με ύφος  , όλος ο λαός πρώτα όλοι μας  και μετά  οι   δικαίως εκλεγμένοι “χαρτογιακάδες” 
Το αποτέλεσμα στο κεφάλι  μας ,για κορώνα 
πολιτικοί και πνευματικοί οδηγοί  μας ,καλολαδωμένες  καλοπληρωμένες  αντίχριστες  μαριονέτες  φουσκωμένες σαν παγόνια  ,γεμάτες  έπαρση  για κυβερνήτες , προέδρους ,δημοσιογράφους ,αλλά και για πνευματικούς ταγούς ,γνήσιοι και πανάξιοι αντιπρόσωποι μας ,ο καθρέπτης μας .
 
“μαζί τα φάγαμε ” ….αλλά εσείς θα τα ξεπληρώσετε ..
Όλοι αυτοί μας δείχνουν με το δάχτυλο  ,μας εμπαίζουν κοροϊδευτικά  και μας κοπανάνε  το
“μαζί τα φάγαμε “ και “εσείς μας εκλέξατε “ δικαίως σας κυβερνάμε .πολύ σωστά το λένε …
Με πολλούς τρόπους εσείς κορόιδα , θα τα ξεπληρώσετε ,υλικούς και πνευματικούς ,πείνα ,πόλεμος , φόβος ,θλίψη ,αλλά θα τα ξεπληρώσετε ,για το καλό σας …
 
Αν δεν τα ξεπληρώσουμε εδώ .
Εμείς πρέπει και θα τα ξεπληρώσουμε ,γιατί έτσι δεν θα τα  χρωστάμε στον “Ουρανό “ και αυτό είναι η ευλογία ,να ξεπληρώσεις τα πνευματικά σου χρέη εδώ και όχι στην αιωνιότητα ..
Μπορεί “μαζί  να τα φάγαμε ” αλλά με την χάρη του Θεού εμείς θα τα ξεπληρώσουμε εδώ ,αλίμονο σε όποιον πάρει αυτά τα χρέη πάνω να τον ακολουθούν …
Η ευλογημένη πείνα ,υποχρεωτική νηστεία του Θεού αυτή από ανάγκη  θα οδηγήσει σε προσευχή ,τα δύο στοιχεία που θα εκβάλουν τα δαιμόνια που μας κυβερνούν ,νηστεία και προσευχή ..

Η άβυσσος , βάραθρο με αθέατο βάθος  ή κατρακύλα χωρίς σταματημό .
Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κάποιος απλά την κατάσταση στον κόσμο ,αλλά και στην Ελλάδα .
Ειδικά μετά την εμφάνιση σε Ελλάδα και Κύπρο του  ηθοποιού που παριστάνει τον πρόεδρο και γελοιοποίησε τα κοινοβούλια  των Ελλήνων και των Κυπρίων
Αλλά και άλλη μία τραγική εμφάνιση  της προέδρου μας , που είπε “ότι είμαστε όλοι Ουκρανοί ”   ,Μετά την εμφάνιση των νεοναζί ,μάλον έπρεπε να πεί  ” σήμερα είμαστε όλοι ναζί “
 
Σήμερα είμαστε όλοι για κλάματα …
 
Εγώ πάντως δεν είμαι Ουκρανός ,δεν θέλω να είμαι Ουκρανός  ,δεν νοιώθω Ουκρανός .ειδικά με έναν τέτοιο  αστείο πρόεδρο  ,βέβαια και εμείς δεν πάμε πίσω ,αλλά  δεν θέλω να είμαι Ουκρανός με αρχιεπίσκοπο ,χωρίς χειροτονία .
Τουλάχιστον ο Ιερώνυμος είναι κανονικός  χειροτονημένος ..
Ντρέπομαι και που είμαι Έλληνας πλέον ,με τέτοια κυβέρνηση,βουλή  και πρόεδρο ,
Με την ελπίδα σύντομα να αλλάξω σαν λαός ,να γίνω χρηστός λαός ,νέος Ισραήλ και ο Θεός να φέρει μία χρηστή κυβέρνηση ,στην θέση της αντίχριστης  που τώρα  δικαίως έχουμε .
Κανονικά με την εμφάνιση των νεοναζί στην βουλή , γίναμε όλοι  ναζί ..
Από “ουαί” σε “ουαι ” χωρίς έλεος ,γεμάτοι όλο και περισσότερο φόβο θα πηγαίνουμε .
Παράνοια και παραλογισμός πρώτα για έναν ιό , που μεταλλάσσεται  και δημιουργεί συνεχώς ανάγκη για νέους εμβολιασμούς ,νέες πωλήσεις  μάσκες ,τεστ ,δόσεις  ,μα πάνω από όλα  πληρώνει ΦΟΒΟ την ανθρώπινη καρδιά ,όσο και άνετοι να φαινόμαστε ..
Γύρω από την κατάσταση της πανδημίας ,του εμβολίου  ,των δόσεων χορεύει  το δαιμονικό σύστημα Πλουτίζοντας  το σύστημα , υποδουλώνοντας ,βασανίζοντας , χωρίς να φαίνεται από πουθενά διέξοδος ,λύση ,η επιστροφή στην φαινομενική κανονικότητα .
Αποκ. 8,13         · οὐαί, οὐαί, οὐαὶ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς ….
Ενώ η κατάσταση της “πανδημίας “ υφίσταται ,με αυξομειώσεις  , σφίγγει και χαλαρώνει ,αλλά δεν φεύγει ως “ΟΥΑΙ ” ..
Έρχεται και ένα άλλος φόβος ,μία άλλη ταραχή  ,στον κόσμο ,ένας πόλεμος μία εισβολή και όλος ο δυτικός κόσμος να στρέφεται ενάντια στην Ορθόδοξη ,ομόδοξη  Ρωσία .
Που βρήκε μέσα στην γείτονα Ουκρανία διάσπαρτα εργαστήρια ,με την βοήθεια των δυτικών ,έτοιμα να εξαπολύσουν βιολογικό πόλεμο ,άραγε που και σε ποιόν; κοροιδεύομαστε …
Η επισιτιστική ,η χρηματοπιστωτική κρίση επί θύραις και  η πλήρης αβεβαιότητα για το αύριο .
Οι ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ σε αδιέξοδο .
Ενώ αυτοί οι ίδιοι βομβάρδισαν την Σερβία ,ανέχτηκαν την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο ,διέλυσαν την Λιβύη ,το Ιράκ ,την Συρία  κσι πολλά άλλα  αμέτρητα ,τις τελευταίες δεκαετίες .
Στραγγαλίζοντας  τον πλανήτη , κλέβοντας όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των μικρών κρατών ,υποδουλώνοτας τα , μιλούν και οι  “αποικιοκράτες ” της ιστορίας για δικαιώματα …
Τώρα κλαίνε γιατί ;  
πρόλαβε η Ρωσία και τους χάλασε τα υπόγεια σχέδια τους ..
Προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να την διαβάλουν ,να την καταστρέψουν ,να την διαφθείρουν ,αλλά κάτι πιο δυνατό από αυτούς την φυλάει…
Η  δαιμονική βαβυλωνιακή “δυτική συμμορία ”   με σημαία την κλάψα και την ψευτο ευγένεια
Με κρυμμένα τα αληθινά της ελατήρια και κίνητρα ,την εκμετάλλευση ,την υποδούλωση ,την εξαφάνιση  των αντιπάλων .
Φαίνεται ότι αποδυναμώθηκε ,οικονόμησε ο Θεός  αντίπαλο  και μάλιστα Ορθόδοξο δέος  να την πολεμήσει .
 
Φυσική είναι η   αντίδραση της πόρνης  Βαβυλώνας  …
 
Έτσι η πνευματική  κατηφόρα των δυτικών ,που στο διάβα της σαν τυφώνας παρέσυρε όλα τα κράτη στην πνευματική διαφθορά ,αλλά βρήκε αρκούδα στον δρόμο της ..
Εξωτερικός μανδύας  ευγενείας ,ελευθερίας και  κατανόησης  ,που όμως κρύβει την ανηθικότητα , την ελευθερία των ηθών και την διάλυση των θεσμών ,όπως η  πατρίδα ,η Θρησκεία ,η οικογένεια .
                                                       Η καύση του Ιούδα .
Το γαλανόλευκο άρμα ,μέσα στο  πολύχρωμο  “parade ” πίσω από τον καρνάβαλο …
Σε αυτό τον βαβυλωνιακό  καρναβάλι ,σε αυτό το πολύχρωμο “parade “, που σαρώνει “πατρίδα θρησκεία ,οικογένεια “, ακολουθεί πιστά  και το μικρό γαλανόλευκο Ελληνικό άρμα με τους  τριακόσιους   “Ιούδες “ καρναβαλιστές , λαός  κλήρος και πολιτικοί , δημοσιογράφοι και άλλους  κάλο ταϊσμένους αρλεκίνους γύρω γύρω να παρελαύνουν χορεύοντας   με τις μάσκες  απαραίτητα ..
Μετά από αυτή την πολύχρωμη παρέλαση των “δαιμόνων ” βέβαια ακολουθεί το πιο ωραίο …
  Υπομονή όμως   στο τέλος του “parade ” ,έρχεται η ώρα που θα καούν οι Ιούδες  ,με τον καρνάβαλο …
Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας
Γ.Μ

Αφήστε μια απάντηση