Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚH ΚΑΤAΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑHΛ ΠΡΟΦΗΤΕYΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΑΛΜΟYΔ ΩΣ ΣΗΜAΔΙ ΤΟΥ ΜΕΣΣIΑ.

Η παραίτηση του Idit Silman από τον συνασπισμό του πρωθυπουργού Naftali Bennett ανάγκασε ουσιαστικά την κατάρρευσή του. Ο συνασπισμός και η αντιπολίτευση στην Κνεσέτ είναι τώρα ισοδύναμοι 60-60.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να προκάλεσε σοκ σε πολλούς στην Ιερουσαλήμ, αλλά για τους μελετητές του Ταλμούδ, φαίνεται να είναι η πραγματοποίηση μιας προφητείας του αρχαίου κειμένου.

Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή έναν μαθητή του ραβίνου Meir Mazuz κάνει το γύρο του Whatsapp στο Ισραήλ, όπου λαμβάνει χώρα όλη αυτή η αλληλουχία γεγονότων και υποδηλώνει την άφιξη του Μεσσία. Στο Ταλμούδ, ένα ελάχιστα γνωστό απόσπασμα αναφέρει ότι ο Μεσσίας δεν θα έρθει μέχρι το Ισραήλ να κυβερνηθεί από μια κακή κυβέρνηση για εννέα μήνες, όπως η περίοδος κύησης μιας γυναίκας πριν από τη “γέννηση” του Μεσσία.

Ο γιος του Δαβίδ [ο Μωυσής ή Μεσσίας] δεν θα έρθει μέχρι το βασίλειο [το κακό ή καταπιεστικό βασίλειο] να διαδοθεί στο Ισραήλ [θα καταπιέζει το Ισραήλ, θα είναι πολυάριθμο] για εννέα μήνες.” (Πρακτικό Σανχεδρίν 98(β)(2)

Σύμφωνα με τον ουράνιο σχεδιασμό, η κυβέρνηση του Μπένετ κυβερνά εδώ και ακριβώς εννέα μήνες. Ο μαθητής επισημαίνει ότι ο συνασπισμός του Bennett ανέλαβε την εξουσία daled Tammuz (14 Ιουνίου 2021) και διαλύθηκε στο daled Nissan (6 Απριλίου 2022) – ακριβώς 9 μήνες.

Η υπόθεση της θεϊκής παρέμβασης επιτείνεται από το γεγονός ότι ο λόγος που ο Σιλμάν έριξε την κυβέρνηση ήταν επειδή ο συνασπισμός του Μπένετ ήθελε να περάσει έναν νόμο που παραβιάζει το Πάσχα – την εισαγωγή ζυμωμένου ψωμιού στα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της γιορτής.

israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση