«ΔΕΝ είναι ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ»! Αυτό προωθεί η «παρέα του Σβαμπ» μετά τα mRNA εμβόλια! «ΒΟΜΒΕΣ» από τον Dr. Malone, vid
Ο ρόλος της DARPA και η επόμενη μέρα του ανθρωπίνου γένους!

Για τα ΦΑΝΕΡΑ σχέδια των οπαδών του GREAT RESET (βλ. WEF) σχετικά με την ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ του ανθρωπίνου σώματος, μιλάει ο Dr. Robert Malone, επινοητής της τεχνολογίας των mRNA εμβολίων, μοριακός βιολόγος, επιδημιολόγος και ανοσολόγος- λοιμωξιολόγος.

Σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον podcast, ο πλέον ειδικός (σ.σ. όχι σαν τους δικούς μας “ειδικούς” του covid) εξηγεί, πως η παγκόσμια κορωνο-φρενίτιδα και η αποδοχή, από σημαντικό μέρος του πληθυσμού, της νέας γενιάς εμβολίων (mRNA) ανοίγει τον δρόμο για γενετικές τροποποιήσεις πέραν κάθε φαντασίας!

«Υπάρχει μία κοινή αναφορά από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας σχετικά με τον μετανθρωπισμό. Αυτή είναι μία από τις ατζέντες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF). Δεν είναι κρυφό, δεν πρόκειται για συνωμοσία!

Και μιλούν για τα εμβόλια RNA ως σημείο εισόδου, κατά κάποιο τρόπο ως άνοιγμα του χώρου [του μετανθρωπισμού], με ηθική κάλυψη. Έτσι τμήμα της ώθησης, για αυτά τα συγκεκριμένα προϊόντα (σ.σ. εμβόλια mRNA) σχετίζεται με την ατζέντα του μετανθρωπισμού».

Εξηγώντας ο ίδιος συνοπτικά στη συνέχεια, τι σημαίνει η έννοια “μετανθρωπισμός”, λέει τα εξής:

«Είναι η τεχνολογική καραμέλα γύρω από την ιδέα, τόσο της μηχανικής, όσο και της βιολογικής τροποποίησης των ανθρώπων, για βελτιωμένη μακροζωία και απόδοση. Θα μπορούσε να είναι και για βελτιωμένη γνωστική λειτουργία επίσης.

Στην κυβερνητική αυτή αναφορά, η οποία είναι διαθέσιμη στο κοινό, λένε ουσιαστικά, ότι πρέπει να το κάνουμε επειδή οι άλλοι (π.χ. Κινέζοι) το κάνουν. Και γνωρίζουν ότι υπάρχουν ηθικοί φραγμοί που πρέπει να παραβιαστούν».

el.gr

Αφήστε μια απάντηση