ΕΟΔΥ: 1.261 τριπλοεμβολιασμένοι πέθαναν από Covid-19 μέχρι 22/3

Ο Π.Πολάκης δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος βρήκε τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους θανάτους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. 

Όπως μπορεί κάποιος να δει στα στοιχεία τα οποία δημοσίευσε ο Π.Πολάκης μέχρι τις 22 Μαρτίου του 2022 πέθαναν 1.261  τριπλοεμβολιασμένοι με κορωνοϊό, κάτι που αποδεικνύει ότι τα συγκεκριμένα σκευάσματα προσφέρουν απειροελάχιστη προστασία, όσες δόσεις και εάν έχει κάνει κάποιος.

Παράλληλα εκθέτει πλήρως την κυβέρνηση, η οποία χρησιμοποίησε κάθε τρόπο για να αναγκάσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς τελικά το εμβόλιο δεν τους προστάτευσε από τον ιό.

Η ανάρτηση του Π.Πολάκη

«Τώρα που τελειώσαμε το χειρουργειο ….ΠΑΜΕ ….
Σύμφωνα με έγγραφο του ΕΟΔΥ, (φωτό 1)μέχρι τις 22 Μαρτίου 2022 έχουν πεθάνει ΧΙΛΙΟΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΞΗΝΤΑ ΕΝΑΣ (1.261) συνάνθρωποί μας, οι οποίοι είχαν εμβολιασθεί ΚΑΙ με τις ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ. (Φωτό 2)

Το εγκληματικό αφήγημα της κυβέρνησης ότι το εμβόλιο είναι το “μοναδικό όπλο” ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ πλέον και επίσημα!

Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχουν ελαχιστοποιήσει τους θανάτους από covid διότι: ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ το δημόσιο σύστημα υγείας, ΕΦΤΙΑΞΑΝ και ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΝ ΜΕΘ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΗΚΑΝ και χορηγούν κατά κόρον τα μονοκλωνικά αντισώματα (το sotrovimab και πλέον και το bebtelovimab) και τα αντιικά χάπια (paxlovid) που προστατεύουν σε ποσοστό άνω του 89% από βαριά νόσηση και θάνατο από την παραλλαγή Ομικρον.

Εδώ ο Μητσοτάκης και ο Πλεύρης επιλέγουν να κρύβουν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι στις πρώτες χώρες παγκοσμίως σε ποσοστό θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού, αντί να κάνουν τα αυτονόητα!
Κυνική αδιαφορία, εγκληματική ιδεοληψία, μικρονοΐκό πείσμα, ιδιοτελές συμφέρον;

Ότι και να ‘ναι, πρέπει ΑΜΕΣΑ να ΦΥΓΟΥΝ και να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ !

ΥΓ 1.Όπως φαίνεται από τη φωτό 3 το σύνολο των θανάτων των μερικώς και πλήρως εμβολιασμένων ήταν ,μέχρι 22 Μαρτίου 2022, 5922!
Από αυτούς οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι με δυο η τρεις δόσεις ήταν 5018!!!!

ΥΓ2.Στις φωτογραφίες 4-5 φαίνεται τι συμβαίνει στις άλλες χώρες και τι εμάς στους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού τις τελευταίες μέρες!

ΥΓ3.ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ;
Εγώ που τα έλεγα από το Νοέμβριο του 2020 για τις ΜΕΘ και τα φάρμακα και με λοιδωρησατε με τον πιο ελεεινό τρόπο, ή εσείς οι ΑΣΧΕΤΟΙ-ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ;;;
Όλα εδώ αποδεικνύονται και όλα ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!!»

pronews.gr

Αφήστε μια απάντηση