Μέχρι το τέλος του έτους οι μισοί από τους χαρακτήρες της Disney θα πρέπει να είναι είτε LGBTQIA είτε φυλετικά διαφορετικοί.

Η Disney θέλει να κατηχήσει τα παιδιά, βοηθώντας αριστερούς ακτιβιστές να καταργήσουν νόμο της Φλόριντα ο οποίος απαγορεύει τη διδασκαλία της ταυτότητας φύλου και του σεξουαλικού προσανατολισμού στο νηπιαγωγείο.

Θέλουν τα μικρά παιδιά να μάθουν για την ταυτότητα φύλου, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τις λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, τρανς, queer, intersex και ασεξουαλικούς χαρακτήρες. Πιστεύουν ότι το να διδάσκουν τα παιδιά με αυτές τις ιδέες από νωρίς δεν είναι μόνο καλό αλλά και απαραίτητο, γι’ αυτό και μετατρέπουν τη δική τους εταιρεία σε όχημα αυτής της παγκοσμιοποιητικής ιδεολογίας…

 

Πηγή: Washington Examiner

Γράφει η Kaylee McGhee White

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η Walt Disney Company ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα βοηθήσει τους αριστερούς ακτιβιστές να εργαστούν για την κατάργηση ενός νομοσχεδίου που απαγορεύει τη διδασκαλία της ταυτότητας φύλου και του σεξουαλικού προσανατολισμού στο νηπιαγωγείο έως τη τρίτη τάξη, το οποίο υπέγραψε ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις σε νόμο αυτή την εβδομάδα.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε μια δήλωση λίγες ώρες αφότου ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης Ρον Ντε Σάντις υπέγραψε τη νομοθεσία, την οποία οι επικριτές ονόμασαν νομοσχέδιο «Μην πεις ομοφυλόφιλο», λέγοντας ότι «δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει υπογραφεί σε νόμο».

«Στόχος μας ως εταιρεία είναι αυτός ο νόμος να καταργηθεί από το νομοθετικό σώμα ή να καταργηθεί στα δικαστήρια και παραμένουμε δεσμευμένοι να υποστηρίζουμε τους εθνικούς και κρατικούς οργανισμούς που εργάζονται για να το επιτύχουν αυτό», δήλωσε η Disney τη Δευτέρα. «Είμαστε αφοσιωμένοι στο να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και την ασφάλεια των LGBTQ+ μελών της οικογένειας της Disney, καθώς και της LGBTQ+ κοινότητας στη Φλόριντα και σε ολόκληρη τη χώρα».

Η αποκήρυξη του νομοσχεδίου από την Disney περιελάμβανε πολλά από τα ίδια ψέματα που η Αριστερά διαδίδει γι’ αυτό εδώ και εβδομάδες, δηλαδή ότι στοχεύει και τιμωρεί τους ομοφυλόφιλους και τρανς κατοίκους της Φλόριντα. Ο νόμος δεν κάνει κάτι τέτοιο, όπως ξέρει όποιος μπήκε στον κόπο να διαβάσει το κείμενο της νομοθεσίας. Αλλά ο ισχυρισμός του αντίθετου έχει δώσει στην Disney μια βολική κάλυψη για το πραγματικό της κίνητρο: Η εταιρεία πιστεύει στην αριστερή ιδεολογία του φύλου και θέλει να διδάσκεται σε μικρά παιδιά.

Τα στελέχη της Disney το έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι.

Σε μια πρόσφατη συνάντηση της εταιρείας σχετικά με το νόμο, ο Karey Burke, πρόεδρος του γενικού ψυχαγωγικού περιεχομένου της Disney, είπε ότι η πρόθεση της Disney είναι να εμφανίσει «πολλές, πολλές, πολλές» λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, τρανς, queer, intersex και ασεξουαλικούς χαρακτήρες. ταινίες και προγράμματα. Μέχρι το τέλος του έτους, είπε, οι μισοί από τους χαρακτήρες της Disney θα πρέπει να είναι είτε LGBTQIA είτε φυλετικά διαφορετικοί.

«Είμαι εδώ ως μητέρα δύο queer παιδιών, στην πραγματικότητα», είπε ο Burke στο τηλεφώνημα, «ένα τρανσέξουαλ και ένα πανσεξουαλικό παιδί».

Ο συντονιστής παραγωγής της Disney, Allen March, συμφώνησε με τον Burke ότι η αυξανόμενη εκπροσώπηση είναι απαραίτητη και αποκάλυψε ότι η ομάδα του έχει έναν «ιχνηλάτη» για να βεβαιωθεί ότι δημιουργεί αρκετούς «ασυμβίβαστους με το φύλο χαρακτήρες», συμπεριλαμβανομένων «κανονικών τρανς χαρακτήρων» και «κανονικών αμφιφυλόφιλων χαρακτήρων».

Στην ίδια συνάντηση, η υπεύθυνη ποικιλομορφίας και συμπερίληψης της Disney, Vivian Ware, συνέχισε να ανακοινώνει ότι η εταιρεία έχει καθαρίσει όλες τις αναφορές φύλου, συμπεριλαμβανομένων των φράσεων «κυρίες και κύριοι, αγόρια και κορίτσια» από τα πάρκα της σε μια προσπάθεια να είναι πιο φιλόξενη.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε αυτή τη μαγική στιγμή με τα μέλη του καστ, με τους καλεσμένους μας», είπε ο Ware. «Και δεν θέλουμε απλώς να υποθέσουμε, επειδή ποιος μπορεί να είναι, κατά την ερμηνεία μας, που μπορεί να παρουσιάζεται ως γυναίκα, ότι μπορεί να μην θέλει να τον αποκαλούν «πριγκίπισσα».

Ο εκτελεστικός παραγωγός τηλεοπτικών κινουμένων σχεδίων της Disney, Latoya Raveneau, τότε καυχήθηκε για το πώς οι παρουσιαστές της εταιρείας ήταν «υπερφιλόξενοι» στην «καθόλου μυστική γκέι ατζέντα της».

«Ίσως ήταν έτσι στο παρελθόν, αλλά υποθέτω ότι κάτι πρέπει να συνέβη… και μετά, όλη αυτή η ορμή που ένιωσα, αυτή η αίσθηση του «δεν χρειάζεται να φοβάμαι να αφήσουμε αυτούς τους δύο χαρακτήρες να φιληθούν στο παρασκήνιο.’ Απλώς, όπου μπορούσα, απλώς πρόσθεσα την queerness. … Κανείς δεν θα με σταματούσε, και κανείς δεν προσπαθούσε να με σταματήσει», είπε.

Αυτά τα σχόλια των στελεχών της Disney καθιστούν απολύτως σαφές γιατί θέλουν να καταργηθεί ο νόμος της Φλόριντα: Θέλουν τα μικρά παιδιά να μάθουν για την ταυτότητα φύλου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Πιστεύουν ότι το να διδάσκουν τα παιδιά με αυτές τις ιδέες από νωρίς δεν είναι μόνο καλό αλλά και απαραίτητο, γι’ αυτό και μετατρέπουν τη δική τους εταιρεία σε όχημα αυτής της ιδεολογίας.

Αλλά δυστυχώς για τη Disney, λίγοι γονείς θα συμφωνούσαν ότι το να λένε σε ένα μικρό παιδί ότι είναι «πανσεξουαλική» ή «ασεξουαλική» ή ότι υπάρχουν πολλά φύλα είναι είτε καλό είτε απαραίτητο. Στην πραγματικότητα, πολλές δημοσκοπήσεις έχουν δείξει ότι η πλειοψηφία του κοινού αντιτίθεται στη διδασκαλία αυτών των πραγμάτων σε νεαρούς μαθητές και υποστηρίζει το νόμο της Φλόριντα ως αποτέλεσμα. Ίσως η ίδια πλειοψηφία να σκεφτεί τώρα δύο φορές πριν ρίξει μια εκπομπή ή ταινία της Disney στην τηλεόραση για να δουν τα παιδιά τους. Ξέρω ότι θα το έκανα.

Η Kaylee McGhee White είναι συγγραφέας σχολίων και αναπληρωτής συντάκτης του Restoring America για τον Washington Examiner και επισκέπτρια συνεργάτης στο Independent Women’s Forum.

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση