Bill Gates έβρισε όσους αντιστέκονται και φέρνει «σφράγισμα»: «Είναι ΤΡΕΛΟΙ»! Πλήθος κόσμου τον αποδοκίμασε – ΒΙΝΤΕΟ
Ετοιμάζει τον πλανήτη…

Ενώ προώθησε την «λύση» της παγκόσμιας κυβέρνησης για την υγεία για την πρόληψη της πανδημίας, προωθώντας το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε μια ομιλία στο Καναδά, ο Μπιλ Γκέιτς αναφέρθηκε σε «θεωρίες συνωμοσίας» σχετικά με τον εαυτό του και τα εμβόλια κατά του COVID, αποκαλώντας όσους μιλούν για αυτά «τρελούς».

Συγκεκριμένα σε μια εμφάνισή του στο συνέδριο TED2022 στο Βανκούβερ του Καναδά, ο Γκέιτς δήλωσε ότι ήταν «κάπως ειρωνικό» το γεγονός ότι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το χώρο της εκδήλωσης επειδή «έχει σώσει δεκάδες εκατομμύρια ζωές». ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο GATES (MODERNA) ΑΠΕΣΥΡΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΩΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ.

Ο Gates είπε ότι «Το Ίδρυμα Gates ασχολείται πολύ με τα εμβόλια, την εφεύρεση νέων εμβολίων και την χρηματοδότηση εμβολίων. Επομένως, σύμφωνα με τον ίδιο είναι κάπως ειρωνικό να γυρίζει κάποιος και να λέει ότι χρησιμοποιούμε εμβόλια για να σκοτώνουμε ανθρώπους ή για να βγάλουμε χρήματα ή ότι ξεκινήσαμε την πανδημία [Covid-19]», ανέφερε ο Insider .

Ο Γκέιτς είπε για όσους τον επικρίνουν: «Μήπως όλο αυτό μετατρέπεται σε κάτι στο οποίο εμφανίζονται συνεχώς τρελοί;»

«Ας ελπίσουμε ότι καθώς η πανδημία ηρεμεί, οι άνθρωποι να είναι πιο λογικοί σχετικά με το ότι «τα εμβόλια είναι ένα θαύμα και υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούμε να κάνουμε», δήλωσε περαιτέρω ο Γκέιτς, ο οποίος θέλει να φέρει για όλον τον πλανήτη ΕΜΒΟΛΙΟ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ – ΕΔΩ και φυσικά όσοι το καταδικάσουν θα χαρακτηρίζονται τρελοί. Ήδη το έδαφος προετοιμάζεται…

Ο Γκέιτς πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του προωθώντας το όραμά του για μια παγκόσμια ομάδα αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης με το ακρωνύμιο GERM, Global Epidemic Response and Mobilization.

Δείτε βίντεο με κόσμο έξω να αντιδρά:

Αφήστε μια απάντηση