Γιατί ΗΠΑ και Ρωσία θα καταστραφούν κατά το γενικό πόλεμο και θα αναδειχθούν οι Έλληνες για να αναλάβουν τον επανευαγγελισμό της οικουμένης

΄Αποψη αναγνώστη:
Τόσο τα δυτικά έθνη, όσο και η Ρωσία (κυρίως ως ΕΣΣΔ), έχουν προβεί σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πολλές φορές. Κι αυτό, δεν είναι κάτι που συγχωρείται εύκολα.
Αντίθετα οι Έλληνες ουδέποτε προέβησαν σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το μόνο έγκλημα των Ελλήνων, είναι κατά του Θεού και είναι η απιστία μας προς Αυτόν!
Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που ξεκίνησε από τη Συρία το 2011, είναι ένας πόλεμος ΚΑΘΑΡΣΗΣ της ανθρωπότητας! Τα έθνη που διέπραξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, είναι καταδικασμένα να διαλυθούν.
Η Ελλάδα όμως είναι καταδικασμένη να υποφέρει ένα διάστημα, προκειμένου να καταλάβει επί τέλους το λάθος της και να επιστρέψει στην πίστη στον Θεό.
Καταδικασμένη να διαλυθεί, είναι ΚΑΙ η Ρωσία. Μόνο που αυτό θα γίνει μόλις η Ελλάδα σταθεί ξανά στα πόδια της. Η Ρωσία, πολύ πιθανόν να θελήσει να κατακτήσει κι άλλα εδάφη. Πολύ πιθανό να φτάσει μέχρι την Παλαιστίνη ή το Ισραήλ. Αν όμως επεκταθεί τόσο, θα είναι το λάθος που θα τη διαλύσει.
Κι αυτό κρατήστε το στο μυαλό σας.

================================================

Σχόλιο ιστολογίου:
Συμφωνούμε σε μεγάλο βαθμό με την παραπάνω άποψη και έχουμε να προσθέσουμε τα εξής:
Σύμφωνα με τις προφητείες μετά το γενικό πόλεμο “οι μεγαλουπόλεις θα καταντήσουν παραγκουπόλεις” ενώ τα περισσότερα κράτη, ακόμα και τα ισχυρά, θα γίνουν μικρά κράτη με τσαντίρια:
΄Οραμα ηλικιωμένης:
“Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν! Θα έχουν εμφύλιους για χρόνια στο έδαφός τους…”
Για τις ΗΠΑ είναι γνωστό ότι αναμένεται μεγάλη γεωφυσική καταστροφή ενώ για τη Ρωσία έχει ειπωθεί, ότι αφού σαρώσει τα πάντα και φθάσει στους Αγίους Τόπους, θα υπερηφανευτεί και τότε θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση γι’ αυτήν με την προδοσία των Κινέζων, στους οποίους οι δυτικοί θα τάξουν την πλούσια σε ενέργεια Σιβηρία.
Απόντων άλλων ορθοδόξων λαών, κάποιος θα πρέπει να αναλάβει τον επανευαγγελισμό της οικουμένης που θα μετράει τις πληγές της και θα αναζητάει στήριγμα για να ξανασταθεί στα πόδια της και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από εκείνον για τον οποίο ο ίδιος ο Χριστός είπε:
“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.”
Και
«Δια τούτο λέγω υμίν ότι αρθήσεται αφ’ υμών η βασιλεία του Θεού και δοθήσεται έθνει ποιούντι τους καρπούς αυτής».
Και βέβαια οι ΄Ελληνες παρά την αποστασία τους είναι οι μόνοι που δεν έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα. Για να συμβούν όμως αυτά τα αναμενόμενα ευχάριστα θα πρέπει να προηγηθεί η μετάνοια των Ελλήνων και ας ελπίσουμε ότι αυτό δε θα αργήσει.

One thought on “Γιατί ΗΠΑ και Ρωσία θα καταστραφούν κατά το γενικό πόλεμο και θα αναδειχθούν οι Έλληνες για να αναλάβουν τον επανευαγγελισμό της οικουμένης”

Αφήστε μια απάντηση