Από Σεπτέμβρη εξελίξεις!!! Αρχηγός της παγκόσμιας ΥΓΕΙΑΣ ο Bill Gates Προετοιμάζουν την ανθρωπότητα για το… σφράγισμα»…
Προετοιμάζουν την ανθρωπότητα για το… σφράγισμα»… Τι ειπώθηκε για την Σανγκάη…

Ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Tedros Adhanom Ghebreyesus, επαίνεσε το τελευταίο βιβλίο του δισεκατομμυριούχου και αυτοαποκαλούμενου «ειδικού» της πανδημίας Μπιλ Γκέιτς την Παρασκευή, δηλώνοντας ότι συμφωνεί πλήρως με την επιμονή του μεγιστάνα λογισμικού ότι « πρέπει να ενεργήσουμε σύμφωνα με τα μαθήματα του Covid-19 και να καινοτομήσουμε ώστε μπορούμε να προσφέρουμε γρήγορες, δίκαιες λύσεις υγείας για να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία ».

Επομένως, ο Παγκόσμιος Ογρανισμός Υγείας υιοθετεί τις ιδέες του Bill Gates για «σφράγισμα» των εμβολιασμένων και πειθαρχημένων ανθρώπων, καθιστώντας τον ουσιαστικά αρχηγό της παγκόσμιας Υγείας! Από το Φθινόπωρο ετοιμάζονται άσχημες για την ανθρωπότητα εξελίξεις καθώς οι τηλέ-ειδικοί ήδη διατυμπανίζουν πως κάτι περίεργο συμβαίνει στην Κίνα που ίσως το κρύβουν (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο Bill Gates άλλωστε είναι ο βασικός χρηματοδότης του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας – ΕΔΩ η αποκάλυψη του el.gr!

Ο αξιωματούχος δημόσιας υγείας ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του με το βιβλίο του διεθνιστή, προσθέτοντας ετικέτα στο Ίδρυμα Gates, το όχημα χάραξης πολιτικής για τη δημόσια υγεία του ιδρυτή της Microsoft και έναν από τους κύριους οικονομικούς ευεργέτες του ΠΟΥ.

Αν και ο Γκέιτς δεν είναι πιστοποιημένος ιατρικός εμπειρογνώμονας – δεν τελείωσε ποτέ το κολέγιο, η τεράστια περιουσία του (την οποία του ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ αυτοί που τώρα τον βάζουν μπροστά να πει αυτά που λέει) του επέτρεψε να κυριαρχήσει αποτελεσματικά στην παγκόσμια πολιτική υγείας ως ο μεγαλύτερος ιδιωτικός συνεργάτης στον παγκόσμιο οργανισμό υγείας.

Ο ευαγγελιστής των εμβολίων COVID έκανε μια ομιλία για το TED στο Βανκούβερ την Τρίτη για να σκιαγραφήσει τις ιδέες που παρουσιάζονται στο βιβλίο, με τίτλο «Πώς να αποτρέψετε την επόμενη πανδημία», το οποίο ζητά μια παγκόσμια ομάδα αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης $1 δισεκατομμυρίου που λειτουργεί υπό το… έξυπνο αρκτικόλεξο GERM (Global Epidemic Response and Mobilization). Η ομάδα θα αποτελείται από 3.000 γιατρούς, επιδημιολόγους, ειδικούς σε θέματα πολιτικής και επικοινωνιών και διπλωμάτες που θα λειτουργούν υπό την καθοδήγηση του ΠΟΥ – To EL είχε ενημερώσει και για αυτό.

el.gr

Αφήστε μια απάντηση