Λαβρόφ: Κίνδυνος ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ! Η Ρωσία απειλεί με ΠΥΡΗΝΙΚΑ – Χάρτες με το Λονδίνο στο στόχαστρο
Σοβαρή επιδείνωση των σχέσεων Ρωσίας-Δύσης μετά και την απόφαση για άμεση ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ…

Οι χθεσινές δηλώσεις του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ, πυροδότησαν παγκόσμια ανησυχία, αφού δείχνουν ότι η Μόσχα κλιμακώνει την ένταση και είναι έτοιμη για πιο ευρεία σύρραξη ως απάντηση στην πρόθεση της Δύσης να επεκτείνει το πολεμικό μέτωπο κατά της Ρωσίας τόσο σε Μολδαβία, όσο και βάζοντας στο ΝΑΤΟ Σουηδία και Φινλανδία.

Οι «βόμβες» τις οποίες πυροδότησε ο Ρώσος ΥΠΕΞ, είχαν άμεσους αποδέκτες όχι μόνο την Ουκρανία, αλλά και το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Και αυτό διότι, όπως επισήμανε, όσο η Δύση στέλνει όπλα στην Ουκρανία, τόσο αυτό μεταφράζεται ότι το ΝΑΤΟ «επί της ουσίας εμπλέκεται σε πόλεμο με την Ρωσία» και ότι υπάρχει «σημαντικός» κίνδυνος πυρηνικής σύγκρουσης!

Μιλώντας στην εκπομπή Big Game του Channel One, ο Λαβρόφ τόνισε ότι η Μόσχα θα συνεχίσει μεν τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με το Κίεβο, ωστόσο κατηγόρησε την Ουκρανία ότι «παριστάνει» πως συζητά και προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι υπάρχει «πραγματικός» κίνδυνος να ξεσπάσει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. «Ο κίνδυνος είναι σοβαρός, είναι πραγματικός, δεν πρέπει να τον υποτιμούμε», τόνισε.

Μάλιστα, κυκλοφορούν εικόνες που δείχνουν το ΛΟΝΔΙΝΟ στο ρωσικό στόχαστρο, όπως ο χάρτης στην αρχή του άρθρου.

el.gr

Αφήστε μια απάντηση