Ενός δαίμονος απειλήν επτοήθης;

Δεν πετάμε τις μάσκες, διεμήνυσε ο Πλεύρης

Ανοίκεια επίθεση βουλευτή ΝΔ σε πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα: «Το τζάμπα πέθανε – Να πληρώσετε»

Χ.Ακάρ: «Να αποστρατικοποιηθούν 16 ελληνικά νησιά – Οι εξοπλισμοί της Ελλάδας είναι λίγοι για να αντιμετωπίσουν την Τουρκία»

Δια τον λόγον ενός δαίμονος παραιτείσαι της μάχης; Και πού είδες εσύ το χειμώνα; Πού χιονοθύελλες; Πού τάγματα και συντάγματα δαιμόνων να σε φοβερίζουν; Ενός δαίμονος απειλήν επτοήθης; Αλλά μην πιστεύσεις ποτέ εις αυτά όπου λέγει. Διότι είναι ανέκαθεν ψεύστης. Και δεν έχει καμίαν ισχύν καθ’ ημών, ει μη μόνον εάν ευρεθώμεν εις υπερήφανον αγνωσίαν.  Αυτοί μόνον απειλούν και φοβερίζουν ημάς, όχι όμως ότι ισχύουν. Διότι αν εις τους χοίρους δεν είχαν την εξουσίαν να πάνε, πώς θα πειράξουν ημάς χωρίς την άδεια του Κυρίου;

Λοιπόν μάθε να έχεις φρόνημα ταπεινόν και μη φοβείσαι ποσώς τους λόγους δαιμονισμένου ανθρώπου. Διότι δια στόματος του ανθρώπου λαλεί ο δαίμων. Και τώρα θα ειπεί την αλήθειαν, αλλά ύστερα πάλι το ψεύδος. Επειδή απ’ αρχής είναι ψεύστης και δεν στέκει ποτέ στην αλήθεια. ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΕΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ, ΣΥΝΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ!!!!!!!   

Παππούς Ιωσήφ ο Μέγας

Αφήστε μια απάντηση