ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ στην Γερμανική Βουλή: «Είμαστε κοντά σε ΠΥΡΗΝΙΚΟ πόλεμο, το Βερολίνο θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ»! (Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ).
Τελειώνουν τα αστεία…

Στην Γερμανική Βουλή, 586 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της παράδοσης βαρέων όπλων στην Ουκρανία. Η απόλυτη πλειοψηφία των υποστηρικτών προήλθε από τα κόμματα των Πρασίνων, την Ένωση, το SPD και το FDP. Η πλειοψηφία της Αριστεράς και του δεξιού AfD το καταψήφισε.

Ο Φρίντριχ Μερτς, πρόεδρος του CDU (χριστιανοδημοκράτες), σθεναρός υποστηρικτής της στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία, είχε επικρίνει στην ομιλία του τον Καγκελάριο Σολτς για την «διστακτική του στάση», επειδή δεν ήθελε να προμηθεύσει βαρέα όπλα στον ουκρανικό στρατό.

Δέχτηκε τότε έντονη κριτική για αυτό από τον βουλευτή της Αριστεράς, Κλάους Ερνστ. Τον κατηγόρησε ότι οδήγησε την Γερμανία όλο και πιο κοντά σε μια μεγάλη σύγκρουση, συμπεριλαμβανομένου του πυρηνικού πολέμου!

Οι στιγμές είναι δραματικές, καθώς ο Γερμανός βουλευτής είπε ευθέως πως το Βερολίνο θα καταστραφεί, καθώς σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου η Γερμανία θα πληγεί…

 

 

Αφήστε μια απάντηση