Σχέδιο έλευσης ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ την ώρα που πολεμούν την Ρωσία! Ευρωβουλευτής σηκώνει ΤΣΟΥΝΑΜΙ, vid
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του ΕΛ

Η ευρωβουλευτής Christine Anderson (AfD) προειδοποιεί τους πολίτες ότι μια διακυβερνητική ομάδα εργασίας αναθεωρεί μια συνθήκη μεταξύ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η αναθεωρημένη συμφωνία στοχεύει να δώσει στον ΠΟΥ υπό την ηγεσία της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων de facto κυβερνητική εξουσία ΠΑΝΩ στα κράτη μέλη του σε περίπτωση πανδημίας, χωρίς ανάμειξη ή διαβούλευση με τις εθνικές κυβερνήσεις ή τα εθνικά κοινοβούλια.

Μία αρχή παγκόσμιας κυβέρνησης θα μπορούσε να ισυχριστεί κάποιος…

Οι «πολιτικές ελίτ» υπολογίζουν ότι το κοινό θα αποσπαστεί από την «σύγκρουση στην Ρωσία», εξηγεί η ευρωβουλευτής Άντερσον. Ελπίζουν να επωφεληθούν από αυτή την απόσπαση της προσοχής για να «επεκτείνουν την δύναμη, την επιρροή και τα χρήματά τους».

«Το σχέδιο, για όποιον μπορεί να σκέφτεται λογικά, είναι εύκολο στο να γίνει κατανοητό», δηλώνει η Άντερσον: «Ένα δημοκρατικά μη νομιμοποιημένο όργανο, στο οποίο οι πλουσιότεροι από τους υπερπλούσιους εξαγοράζουν την διαδρομή τους προς τα εκεί, μέσω δωρεών, θα αποφασίζει στο μέλλον εάν υπάρχει κατάσταση πανδημίας, προκειμένου στην συνέχεια να αναλάβει άμεσα την κυβερνητική εξουσία».

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, η συνθήκη προσβάλλει άμεσα τις ελευθερίες και τη δημοκρατία μας.

Δείτε τι δηλώνει:

 

el.gr

 

Αφήστε μια απάντηση