Τα τεχνητά κλεισίματα της αλυσίδας εφοδιασμού είναι «ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΒΟΛΕΣ» κατά της παγκόσμιας οικονομίας, σχεδιασμένες να προκαλέσουν ένα εξουθενωτικό ΧΤΥΠΗΜΑ στον ανθρώπινο πολιτισμό.

γράφει ο Mike Adams

Αν θεωρήσετε τα εμπορευματοκιβώτια μεταφοράς ως ερυθρά αιμοσφαίρια, η εμπλοκή αυτών των εμπορευματοκιβωτίων στα κλειδωμένα λιμάνια της Κίνας είναι το ισοδύναμο των θρόμβων αίματος στο ανθρώπινο σώμα. Για να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει ένα άτομο ή μια κοινωνία, οι πόροι πρέπει να ρέουν ομαλά και να κατανέμονται στο σύστημα. Τα εμβόλια θρόμβων (εμβόλια covid) σκοτώνουν τους ανθρώπους εμποδίζοντας αυτή τη ροή, όπως ακριβώς το σκόπιμο κλείσιμο των λιμανιών των πόλεων δημιουργεί μια οικονομική απόφραξη αρτηρίας με καταστροφικές συνέπειες.

Είναι συναρπαστικό ότι οι παγκοσμιοποιητές, στην επιθυμία τους να γκρεμίσουν τον ανθρώπινο πολιτισμό και να επιτύχουν μαζική εξόντωση σε παγκόσμια κλίμακα, έχουν καταφύγει στην ίδια ακριβώς πρακτική τόσο στη νανοτεχνολογική (βιολογική) κλίμακα όσο και στην παγκόσμια μακροκλίμακα.

Το τιμωρητικό κλείδωμα της Σαγκάης από την Κίνα είναι προφανώς επινοημένο, αλλά τα δυτικά έθνη δεν μπορούν να καταδικάσουν την Κίνα για τα λουκέτα, αφού έκαναν το ίδιο πράγμα στους δικούς τους πολίτες. Ο στρατηγικός στόχος αυτών των λουκέτων είναι διττός:

Εξάλειψη των πολιτικών αντιφρονούντων με την ασιτία, ακόμη και αν αυτό σημαίνει την ταυτόχρονη ασιτία ενός ολόκληρου κτιρίου αθώων ανθρώπων.

Να διαταράξουν την αλυσίδα εφοδιασμού με εξαρτήματα και υλικά για τα δυτικά έθνη, τραυματίζοντας τις οικονομίες τους και παρεμποδίζοντας την ικανότητά τους να κατασκευάζουν πυρομαχικά και οπλικά συστήματα (τα οποία αποστέλλονται στην Ουκρανία για να πολεμήσουν τη Ρωσία).

Με τον τρόπο αυτό, η Κίνα προκαλεί καρδιακή προσβολή σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία και δεν είναι σαφές αν ο ασθενής θα επιβιώσει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Η Raytheon λέει τώρα ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει πυραύλους Stinger μέχρι το 2023, και τα σχέδια για ένα ανανεωμένο σχέδιο του πυραύλου Stinger δεν θα αρχίσουν καν να κατασκευάζονται μέχρι το 2027. (Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η Αμερική όπως την ξέρουμε πιθανότατα δεν θα υπάρχει μέχρι το 2027, οπότε όλο το χρονοδιάγραμμα είναι άσκοπο). Αυτό είναι ένα κραυγαλέο προειδοποιητικό σημάδι ότι η Αμερική δεν μπορεί να κατασκευάσει πολεμικά όπλα με οποιονδήποτε βαθμό επικαιρότητας ή όγκου. Και αυτό σημαίνει ότι η Αμερική δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της ενάντια σε μια εισβολή της Κίνας.

Εν τω μεταξύ, ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας ζητά «κλιματικά λουκέτα» για τη μείωση της χρήσης ορυκτών καυσίμων, προφανώς συνειδητοποιώντας ότι αφού τα λουκέτα των κοβιδίων δεν εξόντωσαν αρκετούς ανθρώπους ή δεν συνέτριψαν την οικονομία με το επιθυμητό επίπεδο σφαγής, χρειάζονται μια εντελώς νέα δικαιολογία για ακόμη περισσότερα λουκέτα. Ορισμένες από τις παρανοϊκές προτάσεις τους περιλαμβάνουν την ποινικοποίηση όσων οδηγούν οχήματα τις Κυριακές, κάτι που μοιάζει με επίθεση κατά των εκκλησιαζομένων.

Προτείνει πραγματικά η ΔΟΕ να υπάρχουν οπλισμένα σημεία ελέγχου στους δρόμους κάθε Κυριακή, συλλαμβάνοντας ή κόβοντας κλήσεις σε όσους τολμούν να οδηγήσουν τα ιδιωτικά τους οχήματα εκείνη την ημέρα; Αυτό το μόνο που θα κάνει είναι να μπλοκάρει τους δρόμους τα Σάββατα και τις Δευτέρες, προκαλώντας πιθανότατα την καύση πολύ περισσότερων ορυκτών καυσίμων, αφού οι άνθρωποι θα είναι κολλημένοι στην κίνηση, με τα οχήματά τους στο ρελαντί. (Αυτοί οι τύραννοι του κλίματος είναι εκτός εαυτού παράφρονες, σαν να διευθύνουν ένα είδος λατρείας θανάτου που επιδιώκει την πλήρη καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού).

Καλύπτω όλες αυτές τις ιστορίες και πολλά άλλα στο σημερινό, ιδιαίτερα διασκεδαστικό podcast Situation Update, το οποίο περιλαμβάνει διάφορες εντυπώσεις από λιμπάρους και αριστερούς τρελούς που προσπαθούν να καταλάβουν γιατί οι άνθρωποι συνεχίζουν να αγοράζουν πλαστικές σακούλες αφού έχουν απαγορευτεί στα παντοπωλεία:

 

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: Natural News

kanenazori.com

Αφήστε μια απάντηση