ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΨΥΧΗΣ ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΒΕΤΣΙΟΥ…

Αγαπητοί φίλοι
Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας όχι μόνο επί σειρά ετών στην γνωστή και αγαπητή Τρικλοποδιά αλλά και στο νέο σάιτ που ξεκινήσαμε πριν δυο περίπου μήνες, το Βάλσαμο Ψυχής.
Το “νεογέννητο” Βάλσαμο έχει αποκτήσει ήδη σταθερούς αναγνώστες που δεν προέρχονται κατ’ ανάγκην μόνο από την Τρικλοποδιά. Είμαστε βέβαια ακόμα σε φάση αναζήτησης θεμάτων που θα είναι περισσότερο ωφέλιμα για εσάς και ευελπιστούμε, ότι όσο περνάει ο καιρός και μαθαίνουμε, θα βελτιωνόμαστε και θα καλύπτουμε τα ενδιαφέροντά σας.
Ο λόγος που επικοινωνούμε μαζί σας σήμερα είναι, ότι έχουμε στα χέρια μας ανέκδοτες προφητείες της γερόντισσας Λαμπρινής Βέτσιου και θα ξεκινήσουμε από αύριο Τετάρτη 4/5 και κάθε απόγευμα στις 19:00 να τις δημοσιεύουμε αρχικά στο Βάλσαμο και στη συνέχεια μέσω παραπομπής και στην Τρικλοποδιά.
Ευχαριστούμε τον αναγνώστη Βασίλη από τη Βέροια που μας έφερε σε επαφή με πνευματικοπαίδι της γερόντισσας, ο οποίος αφού ζήτησε και έλαβε ευλογία από το ΄Αγιο ΄Ορος μας έστειλε γραπτώς ένα δεκασέλιδο με τις προφητείες αυτές. Ο εν λόγω κύριος δεν επιθυμεί να αναφερθεί το όνομά του και φυσικά το σεβόμαστε.
Αυτό στο οποίο μας επέστησε την προσοχή είναι, ότι τόσο η γερόντισσα όσο και οι αγιορείτες έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στη μετάνοια του καθενός προσωπικά αλλά και ολόκληρου του έθνους, ώστε να έρθει και η πολυπόθητη λύτρωση.
Καλή δύναμη, καλό κουράγιο και καλή μετάνοια να έχουμε όλοι όσο ανεβαίνουμε το δικό μας Γολγοθά με την ελπίδα, ότι μετά τη σταύρωση θα ακολουθήσει και η Ανάσταση του έθνους μας και θα δούμε την Ελλάδα ελεύθερη και ένδοξη, όπως την ονειρευόμαστε.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
΄Αννα (Σκεπτόμενη Ελληνίδα και διαχειρίστρια Βάλσαμου)
Μιχάλης (διαχειριστής Τρικλοποδιάς και Βάλσαμου)

2 thoughts on “ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΨΥΧΗΣ ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΒΕΤΣΙΟΥ…”

Αφήστε μια απάντηση