ΣΟΚ στις ΗΠΑ! Καταρρέουν τα πάντα, ο Μπάιντεν ΠΡΟΔΙΔΕΙ τον αμερικανικό λαό – Τι γράφει η εφημερίδα «THE HILL»

Η Κίνα παρακολουθεί και είναι έτοιμη να πάρει το πάνω χέρι…

«Οι Αμερικανοί γίνονται φτωχότεροι μέρα με τη μέρα ενώ ο Λευκός Οίκος είναι απασχολημένος με την Ουκρανία. Πείτε «ευχαριστώ» στον Μπάιντεν», αναφέρει η εφημερίδα «The Hill»!

Η αμερικανική εφημερίδα τονίζει πως η άνοδος της τιμής των καυσίμων στα πρατήρια ξεκίνησε πριν την ρωσική επίθεση! Τώρα τα χρηματιστήρια πέφτουν και αυτό ήδη κοστίζει στους Αμερικανούς τρισεκατομμύρια δολάρια σε απώλειες. Το επόμενο θα είναι ένα εντυπωσιακό άλμα στις τιμές των ακινήτων, προειδοποίησαν οι αναλυτές στο δημοσίευμα.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποφέρουν από αυξανόμενο πληθωρισμό, ο οποίος δεν μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο χωρίς να βυθιστεί η οικονομία της χώρας σε ύφεση. Οι εισαγωγές αυξάνονται σχεδόν κατά 18% σε ετήσια βάση, ενώ οι εξαγωγές μειώνονται», σημειώνει το The Hill.

Σχεδόν από την αρχή, οι Αμερικανοί κατάλαβαν ότι η πολιτική του Μπάιντεν δεν θα ωφελούσε την χώρα, συνεχίζει η εφημερίδα και καταλήγει: «Παρόλα αυτά, όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι ελάχιστα απασχολούν τον επικεφαλής του Λευκού Οίκου. Συνεχίζει να κόβει βόλτες σε όλη την χώρα και να λέει πώς ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών «υπερασπίζεται ηρωικά» τα δημοκρατικά ιδεώδη στην Ουκρανία, βοηθώντας στην καταπολέμηση του «Ρώσου εισβολέα»».

ΕΠΟΜΕΝΩΣ: Οι ΗΠΑ οδηγούνται σε ΑΓΡΙΑ ΥΦΕΣΗ και ΚΡΑΧ! Η Ρωσία αναλώνεται σε πολεμικό μέτωπο και η Κίνα δείχνει αυτή την στιγμή να διεκδικεί το πάνω χέρι!!!

photo pixabay

el.gr

Αφήστε μια απάντηση