Στρατηγός των ΗΠΑ: Οι πιθανότητες παγκοσμίου πολέμου ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ – Τι λέει η Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Όλα σε μια λεπτή κλωστή…

Όπως μεταδίδει το CNN, o Πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ στρατηγός, Mark Milley, φτιάχνοντας πολεμικό κλίμα δήλωσε πως «είμαστε τώρα μάρτυρες της μεγαλύτερης απειλής για την ειρήνη και την ασφάλεια της Ευρώπης και ίσως του κόσμου εδώ και δεκαετίες».

«Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία απειλεί να υπονομεύσει όχι μόνο την ευρωπαϊκή ειρήνη και σταθερότητα, αλλά και την παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα που οι γονείς μου και οι γενιές των Αμερικανών πολέμησαν τόσο σκληρά για να υπερασπιστούν», είπε ο Milley, εννοώντας προφανώς την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, η οποία μέσω των ΗΠΑ έχει γεμίσει ΤΑΦΟΥΣ ΑΜΑΧΩΝ τον πλανήτη, προκειμένου να φτιάξει μια παγκόσμια ειρήνη ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Στο ερώτημα αν θα μπορούσε να ξεσπάσει ένας ευρύτερος πόλεμος, είπε :

«Η πιθανότητα σημαντικής διεθνούς σύγκρουσης μεταξύ μεγάλων δυνάμεων αυξάνεται, δεν μειώνεται».

Περιέγραψε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται «σε ένα πολύ κρίσιμο και ιστορικό γεωστρατηγικό σημείο καμπής», που σημαίνει ότι ο αμερικανικός στρατός «διατηρεί την ετοιμότητα και εκσυγχρονίζει για το μέλλον» !

Την ίδια ώρα οι Ρώσοι, οι οποίοι παρακολουθούν κάθε δήλωση Αμερικανού αξιωματούχου, μέσω του Υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σοιγκού, έγιναν ξεκάθαροι απέναντι στο ΝΑΤΟ!

Όπως θα δείτε στο βίντεο δήλωσε:

«Οι ΗΠΑ και οι συμμάχοι τους, συνεχίζουν να φουλάρουν την Ουκρανία με όπλα. Οποιαδήποτε μεταφορά της συμμαχίας του ΝΑΤΟ με όπλα ή βοήθεια προς τις ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις, θα αντιμετωπίζεται ως στρατιωτικός στόχος από εμάς».

el.gr

Αφήστε μια απάντηση