Ανέκδοτη προφητεία της γερόντισσας Λαμπρινής Βέτσιου: Θα έρθει καιρός που θα είσαι στο δρόμο και θα σε σταματάει η αστυνομία..  ΄Ενας βλάσφημος που δεν κρατούσε τη νηστεία της Παρασκευής…

Σχόλιο ιστολογίου:

Πρόκειται για προφητείες της γερόντισσας Λαμπρινής που δημοσιεύονται ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Μας τις έστειλε πνευματικό της παιδί, αφού ζήτησε και έλαβε ευλογία από το ΄Αγιο ΄Ορος.


-Θα έρθει καιρός που θα είσαι στο δρόμο και θα σε σταματάει η αστυνομία, θα βάζει το όνομά σου στο μηχάνημα (και κουνάει τα δάχτυλά της σαν να παίζει πιάνο) και θα βλέπουν τα πάντα για σένα, π.χ. αν χρωστάς -τότε λίγο πολύ όλοι θα χρωστάνε- θα σου λένε, πλήρωσέ μας. Δεν έχεις χρήματα; Βλέπουμε ότι έχεις χωράφι, έχεις σπίτι. Και θα σου τα παίρνουν για το χρέος που έχεις.
-Γιατί γιαγιά όλοι θα χρωστάνε;
-Θα υπάρχει ακρίβεια, δουλειές δε θα υπάρχουν και όσοι δουλεύουν, τα χρήματα θα φτάνουν μόνο για φαγητό.
Ακούγοντας αυτά σκέφτηκα: “Τι λέει η γιαγιά; Δε γίνονται αυτά.”
Αμέσως η γιαγιά πετάγεται από το κάθισμά της, στέκεται όρθια και κουνώντας τα δάκτυλά της μου λέει:
“Αυτά που σου λέω θα τα ζήσεις και θα λες, καλά μου τά ‘λεγε η Λαμπρινή.”

============================================

Τρία με τέσσερα χρόνια αργότερα, ένα μεσημέρι Παρασκευής, που η γιαγιά ήταν στην αυλή του σπιτιού της, άκουσε έναν νεαρό που ενώ έτρωγε κάτι αρτήσιμο, να βρίζει με άσχημα λόγια τον Κύριο.
Μου περιγράφει αμέσως εμφανίστηκε ο Κύριος μπροστά μου και μου λέει: “Πήγαινε να του πεις, ότι Εγώ σαν σήμερα γι’ αυτόν σταυρώθηκα.”
Η γιαγιά πήγε και τον παρατήρησε.


Σχόλιο:

Η πτώχευση των Ελλήνων έρχεται με γοργά βήματα. Η πείνα πλέον είναι κοινό μυστικό ότι καταφθάνει και σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να κορυφωθεί το 2023.

Με τις ανατιμήσεις σε τρόφιμα και ενέργεια είναι πολύ λογικό, ότι ο καθένας θα προτιμήσει να θρέψει την οικογένειά του παρά να πληρώσει λογαριασμούς εκτός αν έχει το κατά Αυτιά νοούμενο “φιλότιμο” και προτιμήσει να πεινάσει για να μη λείψουν τα ευρουλίνια του από τη ΔΕΗ.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 10

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …

(Από ό,τι φαίνεται, τις κατασχέσεις δεν τις γλυτώνουμε. ΄Ιδωμεν…)


Αύριο:

Μου είπε ο Χριστός: Δε σημαίνει ότι όσοι πάνε στην εκκλησία είναι πιστοί…

Θα έχουμε πείνα, ακυβερνησία. Η Αθήνα θα ερημώσει σε μια μέρα…

Αφήστε μια απάντηση