“Πούτιν ρίξε τακτικά πυρηνικά”! Σε πυρετό προετοιμασίας οι Ρώσοι;

Το Κρεμλίνο φέρεται να έχει αποφασίσει για στρατιωτική κινητοποίηση μεγάλης κλίμακας καθώς οι ρωσικές κρατικές υπηρεσίες ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο αυτό.

Παρά το γεγονός ότι το Κρεμλίνο και εκπρόσωποι της Δούμα ανέφεραν χτες ότι οι φήμες για κινητοποίηση πλήρους κλίμακας είναι «ανοησίες», εντούτοις αυτό φαίνεται να μην επιβεβαιώνεται.

Οι ρωσικές κρατικές υπηρεσίες, από τα ταχυδρομεία μέχρι τους επιθεωρητές Εφοριών, έχουν αρχίσει να κατακλύζουν τις διαδικτυακές πύλες εργασίας με καταχωρίσεις για «ειδικούς σε στρατιωτικές κινητοποιήσεις».

Για παράδειγμα, υπάρχει αγγελία με πληρωμή 769-1072 $(το μήνα;) για έναν “Αστυνομικό ομάδας απαγόρευσης κυκλοφορίας” στη Μόσχα. “Θα ανατεθούν καθήκοντα σε αστυνομικό. Τα μέλη της μονάδας δεν καλούνται για στρατιωτική θητεία. Ειδικός επιστράτευσης. Εκπαίδευση τουλάχιστον δευτεροβάθμια (πλήρη) γενική” αναφέρει η αγγελία.

Μια ακόμη αγγελία ζητά έναν “Ειδικό για εργασία κινητοποίησης” . Μισθός από 923 $. “Διατήρηση του έργου κινητοποίησης. Διατήρηση προθεσμιών αναφοράς στις ανώτερες αρχές. Ανώτατη εκπαίδευση. Απαιτούμενη εμπειρία ειδικός σε εργασίες στρατιωτικής κινητοποίησης. Καλές γνώσεις Η/Υ”.

Πάντως, η ρωσική τηλεόραση συνέχισε τις τελευταίες ημέρες να καλλιεργεί “πυρηνικό κλίμα”

Το μέλος της Κρατικής Δούμα της Ρωσίας, Aleksey Zhuravlyov, υποστήριξε με σθένος ότι η Ρωσία μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία

Ταυτόχρονα, ο Βλαντιμίρ Σολοβίοφ, φανατικός υποστηρικτής του Κρεμλίνου, επισκέφθηκε την Μαριούπολη και επέστρεψε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής  με ένα βρετανικό NLAW…

Στόχος να δείξει στους Ρώσους πως η “ειδική επιχείρηση έχει μετατραπεί σε πόλεμο εναντίον της Συλλογικής Δύσης”.

Επεισόδιο στην ρωσική τηλεόραση: Ρίξε τακτικά πυρηνικά!

Το μέλος της Κρατικής Δούμα της Ρωσίας, Aleksey Zhuravlyov, υποστήριξε με σθένος ότι η Ρωσία μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία

Λέει χαρακτηριστικά:

-Zhuravlyov: Κάναμε επίδειξη τον Sarmat. Yπάρχει λόγος που τον δείξαμε σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επειδή όλες οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και είμαστε έτοιμοι.

Ένα τακτικό πυρηνικό πλήγμα είναι πολύ πιθανό.

Δεν αμφιβάλω καν.

(Αντίδραση δημοσιογράφου) Ένα τακτικό πυρηνικό πλήγμα… Αυτό είναι το τελευταίο επιχείρημα.

Zhuravlyov: Και κανείς δεν θα τολμήσει να υπερασπιστεί την Ουκρανία. Ότι είδη όπλων και ας χρησιμοποιούνται εκεί.

Φοβούνται τα τακτικά πυρηνικά όπλα.

(Δεύτερη αντίδραση δημοσιογράφου) Είμαι σίγουρος ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι ικανές να πετύχουν όλους τους στόχους πριν από αυτό.

Χωρίς να χρησιμοποιήσουν αυτά τα όπλα που είναι ικανά να καταστρέψουν ολόκληρο τον πλανήτη.

Θεού θέλοντος δεν θα χρειαστούν.

Είναι εντάξει που προσπαθείς να τρομάξεις τους ξένους αλλά τρομάζεις και τους δικούς μας πολίτες, της Ρωσίας.

Zhuravlyov: Δεν τρομάζουμε τους πολίτες μας. Έχουμε ένα σύστημα που μπορεί να αναχαιτίσει τους πυραύλους. Έτσι όλα θα είναι μια χαρά.

(Τρίτη παρέμβαση δημοσιογράφου) Αλλά οι δεξαμενές πετρελαίου και οι στρατιωτικές μονάδες στο Belgorod δέχονται χτυπήματα κάθε μέρα όπως και η περιοχή του Kursk. Έτσι δεν αναχαιτίζουμε τίποτα.

WarNews247

Αφήστε μια απάντηση