Προειδοποίηση Ινδικών ΜΜΕ προς Ελλάδα: «Οι Πακιστανοί θέλουν να σας αποσταθεροποιήσουν-Χτίζουν παράνομα τζαμιά & κάνουν εγκλήματα»

Ενα άρθρο – προειδοποίηση προς την χώρα μας φιλοξενούν σήμερα μεγάλα ΜΜΕ της Ινδίας για την πακιστανική εισβολή στην Ευρώπη!

Οι Ελληνικές Αρχές θα πρέπει να μελετήσουν τα όσα αναφέρονται, καθώς η χώρα μας βρίσκεται πλέον μπροστά σε έναν τεράστιο εθνικό κίνδυνο.

 

Πηγή: aninews.in

Απόδοση-Μετάφραση: Ανδρέας Μουντζουρούλιας

 

Αναλυτικά το άρθρο:

«Παράνομοι Πακιστανοί μετανάστες δημιουργούν χάος στις ευρωπαϊκές χώρες υποδαυλίζοντας τον εξτρεμισμό και τις προκλήσεις ασφαλείας στις χώρες υποδοχής.

Ο Valerio Fabbri, γράφοντας στο Portal Plus, είπε ότι εκτός από το να ενεργούν ως πράκτορες του εξτρεμισμού, ένα μεγάλο τμήμα παράνομων Πακιστανών μεταναστών επιβαρύνει σοβαρά την ικανότητα των υπηρεσιών επιβολής του νόμου των χωρών υποδοχής.

Τοπικά περιστατικά νόμου και τάξης που αφορούν Πακιστανούς αναφέρονται από διάφορες χώρες σχεδόν κάθε μήνα. Στις 25 Απριλίου 2022, δύο ομάδες Πακιστανών με έδρα τη Φαιστό, δήμο της νότιας Κρήτης, συγκρούστηκαν βίαια.

Ένα άλλο περιστατικό συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων Πακιστανών πολιτών σημειώθηκε στον Μαραθώνα, κοντά στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα στις 24 Απριλίου 2022. Τον Οκτώβριο του 2020, ο Γάλλος ευρωβουλευτής Dominique Bilde χαρακτήρισε το Πακιστάν σοβαρή απειλή για την ασφάλεια για την πώληση διαβατηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και βίζα σε εγκληματίες. Τα σχόλιά της έγιναν μετά την επίθεση στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του 2020 έξω από τα πρώην γραφεία του Charlie Hebdo. Ο δράστης ήταν πολίτης του Πακιστάν, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη Γαλλία και απέκτησε την υπηκοότητα παραποιώντας τα έγγραφά του.

Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις των πακιστανικών αρχών, σχεδόν 40.000 Πακιστανοί πολίτες επιχειρούν παράνομη διέλευση στην Ευρώπη μέσω Ιράν και Τουρκίας κάθε χρόνο, αν και ο πραγματικός αριθμός αναμένεται να είναι μεγαλύτερος.

Πολλοί από αυτούς βρίσκουν καταφύγιο και προστασία από θρησκευτικές ομάδες όπως το Tablighi Jammat, το οποίο διαχειρίζεται πολλές χιλιάδες τζαμιά σε όλη την Ευρώπη. Με τα χρόνια, η ομάδα έχει αποκτήσει σημαντικό αριθμό εργαζομένων και τώρα αποδεικνύεται ότι είναι μια βασική δύναμη πίσω από τον αυξανόμενο εξτρεμισμό στην Ευρώπη, είπε ο Fabbri. Μετά τη διευθέτηση του βιοποριστικού ζητήματος στις ευρωπαϊκές χώρες, οι Πακιστανοί μετανάστες επικεντρώνονται στην εμβάθυνση των θρησκευτικών ριζών στις γειτονιές τους. Η ίδρυση παράνομων τζαμιών για την προώθηση της εκδοχής τους για το Ισλάμ είναι ένα από τα εργαλεία που προτιμούν για αυτόν τον στόχο, και όχι μόνο σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ένα νέο πακιστανικό τζαμί με το όνομα Gulzar-e-Madina εγκαινιάστηκε στις 19 Απριλίου 2022, στα Μέγαρα κοντά στην Αθήνα. Περισσότεροι από 100 Πακιστανοί παρευρέθηκαν στην εκδήλωση υπό την προεδρία του Faizul Hasan Qadri, του Μεγάλου Ιμάμη του Μπέρμιγχαμ, ανέφερε το Portal Plus. Η άναρχη αύξηση του αριθμού τέτοιων τζαμιών έχει τη δυνατότητα να διαδώσει εξτρεμιστικές μορφές Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί από διάφορες δυτικές υπηρεσίες στο παρελθόν, αλλά οι Πακιστανοί συνεχίζουν να επινοούν τρόπους για να παρακάμψουν τους κανονισμούς για το θέμα.

Την τελευταία δεκαετία, διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έλαβαν μέτρα για να αποτρέψουν το αυξανόμενο κύμα εξτρεμισμού. Αρκετοί από αυτούς έχουν απαγορεύσει τη χρήση θρησκευτικών συμβόλων ή θρησκευτικών ενδυμάτων, είτε εντελώς είτε υπό ορισμένες συνθήκες. Για παράδειγμα, η Γαλλία το 2011 απαγόρευσε τα καλύμματα ολόκληρου του προσώπου, εμποδίζοντας τις μουσουλμάνες γυναίκες να φορούν μπούρκα ή νικάμπ δημόσια. Και το 2010 πολλές πόλεις της Καταλονίας απαγόρευσαν την μπούρκα και το νικάμπ, καθώς και τα πέπλα που καλύπτουν το πρόσωπο, σε δημόσια κτίρια.»

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση