Ανέκδοτη προφητεία της γερόντισσας Λαμπρινής Βέτσιου: Μου είπε ο Χριστός: Δε σημαίνει ότι όσοι πάνε στην εκκλησία είναι πιστοί…  Θα έχουμε πείνα, ακυβερνησία. Η Αθήνα θα ερημώσει σε μια μέρα…

Σχόλιο ιστολογίου:

Πρόκειται για προφητείες της γερόντισσας Λαμπρινής που δημοσιεύονται ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Μας τις έστειλε πνευματικό της παιδί, αφού ζήτησε και έλαβε ευλογία από το ΄Αγιο ΄Ορος.

————————————————————————————

Η γιαγιά είχε μεγάλο παράπονο γιατί οι άνθρωποι απομακρύνονται από την εκκλησία. Μου περιγράφει ένα περιστατικό που έζησε. Είχε πάει σε μια εκκλησία εδώ στον κάμπο της Άρτας. Στην αρχή μου είπε ήταν μόνη της. Μετά σιγά σιγά άρχισε να μαζεύεται κόσμος και η εκκλησία γέμισε. Ήμουν πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.
Εμφανίζεται ο Κύριος μπροστά μου και με ρωτάει γιατί χαίρομαι.
-Κύριε, ο οίκος σου γέμισε κόσμο.
-Κοίταξε πώς θα τους κάνω αυτούς, μου λέει και με μια απλή κίνηση του χεριού Του έπεσαν κάτω και διαμελίστηκαν. Αλλού χέρια, αλλού πόδια, ένα φοβερό θέαμα. Όλοι εκτός από έναν που ήταν κανονικά στη θέση του.
Ρώτησα τον Κύριο:
“Γιατί αυτόν δεν τον πείραξες;”
Και ο Κύριος μου απαντά:
“Γιατί αυτός είναι δικός Μου. Δουλεύει για Εμένα.” Και αμέσως τους επανέφερε. Μου λέει:
“Δε σημαίνει ότι όσοι πάνε στην εκκλησία είναι πιστοί στον Κύριο.”

============================================

Σεπτέμβριος 2002. Από το πρωί που ξύπνησα η σκέψη μου ήταν στη γιαγιά. Λίγο αργότερα την επισκέφτηκα στο σπιτάκι της. Έδειχνε να με περιμένει. Έμεινα περίπου δύο ώρες.
“Σε λίγες μέρες φεύγω”, μου είπε. “Έρχεται μεγάλη φτώχεια, φτώχεια που δεν μπορείς να φανταστείς. Χειρότερα και από την Κατοχή. Θα βλέπεις ανθρώπους πεσμένους από την πείνα. Θα έχουμε ακυβερνησία. Η Αθήνα θα ερημώσει σε μια μέρα. Ο κόσμος θα γυρίσει στα χωριά του. Θα έρθουν τα ξαδέρφια του πατέρα σου , που είναι στην Αθήνα, που έφυγαν από το χωριό και δεν κράτησαν ούτε ένα κομμάτι γης και θα σου λένε:
“Βάλε μας κι εμάς κάπου, σε ένα δωμάτιο όλοι μαζί κι εμείς με τη σύνταξη που παίρνουμε, θα ψωνίζουμε, για να τρώμε όλοι.”
Η γιαγιά κουνώντας το κεφάλι της λέει:
“Δηλαδή τι σύνταξη; Κάτι σαν επίδομα. Θα είστε όλοι μαζί και στα χωράφια, για να σπέρνετε, για να τρώτε αλλά και για ασφάλεια.”


Σχόλιο:

Αυγουστίνος Καντιώτης:

Η Αθήνα θα ερημώσει σε μια μέρα και όλοι θα σφάζονται στα χωράφια για μια πατάτα.

Επίσης:

Με την “πανδημία” έπεσαν οι μάσκες κληρικών και λαϊκών και βγήκε στην επιφάνεια η υποκρισία. ΄Οντως όσοι πάνε στην εκκλησία δεν είναι κατ’ ανάγκην του Θεού.

————————————————————————————

Αύριο:

Από όλη την Ελλάδα πιο πολύ θα αντέξει η…

 

Αφήστε μια απάντηση