Οδηγούν την ΕΑΒ σε διάλυση και δίνουν το έργο της σε ιδιώτες χωρίς υποδομές! Τι συμβαίνει με τα C-130

Σχόλιο ιστολογίου:

΄Οποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών τουλάχιστον βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία καταστροφής των πάντων σε αυτή τη χώρα και γενοκτονίας των Ελλήνων, ας γυρίσει πλευρό και ας συνεχίσει τον ύπνο…

===========================================

 Όπως όλα δείχνουν κάποιοι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα όρθιο στην ελληνική αμυντική βιομηχανία! Σε  αυτή περιλαμβάνεται ασφαλώς και η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία για την οποία καταβάλλεται εμμονική προσπάθεια να παρουσιαστεί ως προβληματική και ήδη διαλυμένη! 

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι αντί να υπάρξει προβληματισμός και προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων της ΕΑΒ, το μόνο που διαπιστώνουμε να γίνεται είναι πως το έργο της θα δοθεί άρον άρον και χωρίς καμία εγγύηση σε ιδιώτες! 

Αυτό γίνεται και με την υπόθεση των C-130. Ο ίδιος ο ΥΕΘΑ παραδέχτηκε ότι «υπάρχει πρόβλημα» με τις διαθεσιμότητες. Άπαντες επιχειρούν να ρίξουν τις ευθύνες στους εργαζόμενους της ΕΑΒ λες και αυτή αποφασίζουν για την τύχη της εταιρείας.

Τι κάνει τώρα η κυβέρνηση για την ΕΑΒ και τη συντήρηση των C-130; Δίνει τη δουλειά σε ιδιώτη, η εταιρεία του οποίου δεν έχει όπως αναφέρουν οι πληροφορίες καμία εμπειρία από τον τύπο του αεροσκάφους και θα κάνει τη δουλειά χρησιμοποιώντας τις υποδομές της ΕΑΒ!

Το κείμενο από το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΑΒ είναι αποκαλυπτικό! Και δεν είναι το μόνο…Θα ακολουθήσουν κι άλλες αποκαλύψεις.

Τι συμβαίνει λοιπόν στην ΕΑΒ;

militaire.gr

 

One thought on “Οδηγούν την ΕΑΒ σε διάλυση και δίνουν το έργο της σε ιδιώτες χωρίς υποδομές! Τι συμβαίνει με τα C-130”
  1. Τα 8 C-130 ειναι παρακαρισμενα και αποψιλωμενα λογω υψηλου κοστους καυσιμων κλπ τα υπολοιπα θα πρεπει ολοι να μαθουν να δουλευουν με φρεσκο χρημα οχι Γιαννης πινει Γιαννης κερναει.

Αφήστε μια απάντηση